Mercedes-AMG GT R Pro. Le sili ona "malosi" o le GT faafouina

Anonim

O LE Mercedes-AMG na faʻaalia ai o loʻo gauai atu i le mea o loʻo faia e le tauvaga ma ina ua uma ona tuʻuina atu e Aston Martin le Vantage fou, na faʻafouina e Audi le R8 ma se Porsche 911 fou na tuʻuina atu, na faʻaalia ai se suiga fou o le Mercedes i le Los Angeles Motor Show -AMG GT. .

I le faaopoopo atu i nisi o tekinolosi ma le faaleleia o faatinoga, o le faʻailoga e mautinoa lava le fou Mercedes-AMG GT R Pro.

O lenei faʻataʻitaʻiga malosi na faʻaosofia e le GT3 ma GT4 faʻataʻitaʻiga tauvaga ma faʻafetai ona e aoga mai se faʻamautu faʻavae e faʻavae i luga o le mea na faʻaaogaina i le tauvaga ma le tele o faʻaopoopoga aerodynamic e maua ai se vaʻaiga latalata i faʻataʻitaʻiga o tauvaga.

O le Mercedes-AMG GT R Pro

I lenei lomiga faʻatapulaʻa ma faʻasalalau o le Mercedes-AMG GT, o le faʻamalologa ua mafai nei ona faʻaogaina le masini faʻapipiʻi ma se fetuunaiga o le tautotogo muamua. Na faʻapipiʻi foʻi e Mercedes-AMG se paʻu torsion carbon fiber i le pito i luma ma faia nisi suiga i le faʻamalolo, uma e faʻaleleia ai le faʻatinoga i luga o le ala.

Fa'asoa i la matou nusipepa iinei

I nisi o maketi o lo'o maua fo'i le pusa "Track". Pe a faʻapipiʻiina le Mercedes-AMG GT R Pro i lenei pusa faʻapitoa, o loʻo i ai se fale taʻavale, fusi faʻailoga e fa ma se faʻavevela afi. E tusa ai ma le Mercedes-AMG, o le faʻapipiʻiina o le taʻavale taʻavale e mafai ai ona sili atu le faʻateleina o le faʻamaualuga o le fausaga, faʻamanuiaina le malosi.

Mercedes-AMG GT R Pro

Va'aia o le Mercedes-AMG GT R Pro o lo'o i ai le tele o fa'aoga aerodynamic, o le vaeluaga luma ma fa'aopoopoga alava carbon ma se mea fou spoiler tua. Mercedes-AMG faʻaaogaina foi alava carbon mo le taualuga o le AMG GT R Pro.

Mercedes-AMG GT R Pro

O totoe Mercedes-AMG GT

I le faaopoopo atu i le lomiga faatapulaaina fou GT R Pro, o le Mercedes-AMG GT laina o loo faia i le GT, GT S, GT C ma GT R versions ma o nei foi ua toe faafou. O suiga autu e sau i totonu, lea na musuia e le Mercedes-AMG GT 4-faitotoa.

O lea, na maua ai le 12.3″ meafaifa'aili numera e suitulaga i le laulau fa'atusa tuai. O le vaega tutotonu na toe faʻafouina ma o loʻo iai nei le 10.25″ mata ma toe faʻaleleia ata. O le aafiaga o faitotoa Mercedes-AMG GT 4 o loo vaaia foi i luga o le uili, lea e i ai se faasologa o faamau e mafai ai ona e customize le vaega meafaigaluega i le tele o isi faiga.

Mercedes-AMG GT

I fafo o suiga e faautauta, faatasi ai ma le Mercedes-AMG GT o loʻo maua ni moli fou o le LED, o se faʻailoga pito i tua, o se faʻasalalauga pito i tua ma nisi o filifiliga faʻapitoa fou ma uili fou.

I tulaga faatekinolosi o talafou e aofia ai le "AMG Track Pace", lea o loʻo faʻamatalaina e le Siamani faʻailoga o se inisinia taʻavale virtual. A alu le taavale i luga o le ala, e mafai e lenei faiga ona pueina le sili atu i le 80 faʻamatalaga faʻapitoa taʻavale 10 taimi i le sekone. Mo lenei mea, o loʻo faʻaaogaina le GPS ma masini eseese. O nei mea uma e fesoasoani i le avetaʻavale e faʻaleleia taimi o ona vae.

Mercedes-AMG GT

O le masini e tumau pea

I tulaga faʻamalosia o nisi suiga na faia i le chassis, ma le faʻailoga e leʻo faʻamaonia, ma i faiga fesoasoani fesoasoani. O lea la, ua ofoina atu nei e le "AMG Dynamics" ni auala fou se fa mo le faʻatonuina o galuega: Basic, Advanced, Pro ma Master (naʻo avanoa i le GT C, GT S ma GT R versions).

O lenei faiga e mafai ona faʻamoemoeina le amio a le taʻavale ma fai mai Mercedes-AMG e mafai ona ofoina atu le aofaʻi saʻo o fesoasoani e faʻaleleia ai le malosi e aunoa ma le aveʻesea mai le avetaavale.

Mercedes-AMG GT Roadster

Ae mo afi, e leai se suiga e iloa. O lea, o le afi e tumau pea le 4.0 l V8 twin-turbo ma tulaga mana eseese. E amata lea ile GT's 476 hp, e mafai ai ona o'o ile 100 km/h ile 4s. I le GT S e pasi atu i le 522 hp ma faʻaitiitia mai le 0 i le 100 km / h i le 3.8s. I le GT C le mana e alu i luga i le 557 hp ma le taimi mai le 0 i le 100 km / h pa'ū i le 3.7s.

O le Mercedes-AMG GT R ma le R Pro o loʻo i ai le suiga sili ona malosi o le V8, faʻatasi ai ma le 585 hp, lea e mafai ai ona latou ave 3.6s mai le 0 i le 100 km / h ma oʻo atu i le maualuga maualuga o le 318 km / h.

E ui ina ua uma ona tuʻuina atu i tagata lautele, e leai lava se tau poʻo se aso faʻamalolo na vaʻaia mo le Mercedes-AMG GT.

Fa'asoa i la matou Youtube channel.

Faitau atili