Na faia e Subaru se faamaumauga e (atonu) na o ia e mafai ona manumalo

Anonim

Sa faia i le faaiuga o le vaiaso, le Subiefest 2020 - o se mea e faʻapotopotoina ai le au Subaru Amerika i Matu i tausaga taʻitasi - o le mea e le maofa ai, o le tulaga lea na ausia ai le tala fou a Subaru, ma le igoa Iapani o loʻo tusia ai lona igoa i le Guinness Book of Records lauiloa.

Ae o le a le faamaumauga fou a Subaru? Faigofie, i lenei mea o le sa faia se taofi ma 1751 Subaru faataitaiga , o le pito sili ona tele na faia ma o loʻo tuʻu mamao i tua o lona muamua lea na aoina ai le 549 taavale i le 2015.

I le faaopoopo atu i le solo solo, o le Subiefest 2020 na faʻaalia ai foi se faʻaaliga o le augatupulaga fou o le Subaru BRZ lea, e pei ona uma ona matou taʻuina atu ia te oe, o le a oʻo lava i ai, ma le masani Toyota "masaga".

Subaru faamaumauga

E sili atu nai lo na o taavale

I le faaopoopo atu i le ausiaina o se faamaumauga a le Guinness, i lenei lomiga o Subiefest, na filifili Subaru e auai i se faʻavae faʻatasi. O lea, nai lo le faatauina atu o tiketi, na filifili e fai atu i tagata auai taitasi e faia se foai i le faalapotopotoga "Feeding America", faatasi ai ma nei mea e auina atu i faletupe meaai e lua.

Fa'asoa i la matou nusipepa

I le aofaʻi, o foaʻi na faʻamautinoaina le 241,800 taumafataga, ma o le a siitia e Subaru lena numera i le 500,000 taumafataga. O lenei faʻasalalauga o se vaega o le faiga faʻapaʻaga i le va o Iapani ma le "Feeding America" lea o le a faʻamautinoa ai le 50 miliona taumafataga i tagata na aʻafia i le Covid-19.

Subaru faamaumauga

E uiga i lenei faigapaʻaga Alan Bethke, Sui Peresetene Sinia o Subaru na fai mai, "Matou te faʻamoemoe e ala i lenei foaʻi i Feeding America e mafai ai ona matou tuʻuina atu le mafanafana ma le mautu o se taumafataga i tagata o loʻo tauivi ma le fiaaai i Amerika."

Faitau atili