Opel Monza. Mai se coupe pito i luga i le taimi ua tuanaʻi i se SUV eletise i le lumanaʻi?

Anonim

Ua tele naua tala e uiga i le toe foi mai o Opel Monza i le tele o le faʻailoga Siamani ma o le taimi nei, e foliga mai, o loʻo i ai fuafuaga mo lenei mea e tupu.

O le tala fou o loʻo faʻalauteleina e le Siamani Auto Motor und Sport ma iloa ai o le a sauni Opel e toe faʻafouina le igoa.

E pei o le 70s o le seneturi talu ai, o le igoa o le a faʻaaogaina e Opel pito i luga o le laina, ae, e le pei o le mea na tupu i le taimi ua tuanaʻi, o le Monza e le tatau ona avea ma se coupé.

Opel Monza
I le 2013, na tuua ai e Opel i luga o le ea le manatu o le toe foi mai o Monza ma lenei faʻataʻitaʻiga.

Nai lo lena, e tusa ai ma le faʻasalalauga Siamani, o le Monza fou e faʻamoemoe e faʻaogaina le 100% eletise SUV / Crossover lea o le a tuʻuina i luga aʻe o le Insignia, e faʻaaogaina ai le pito i luga ole matafaioi a Opel.

mea e mafai ona oo mai ai

E ui lava o loʻo naʻo se tala, ae o loʻo faʻalauiloa e le faʻasalalauga Siamani o le pito i luga fou o le laina mai Opel e tatau ona vaʻaia le malamalama o le aso i le 2024, e faʻaalia ai le 4.90 mita le umi (o le Insignia hatchback e tusa ma le 4.89 mita ae o le van e oʻo i le 4.99 m. ).

Fa'asoa i la matou nusipepa

Ae mo le tulaga, o mea uma e faʻaalia ai e tatau ona faʻaogaina e Monza eVMP , le fou eletise eletise mai Groupe PSA e mafai ona maua maa ma 60 kWh i le 100 kWh gafatia.

Opel Monza
O le Monza muamua ma le faʻataʻitaʻiga na folafola atu e suitulaga ia te ia.

O le Opel Monza

O le sui o le Opel Commodore Coupé, o le Opel Monza na faalauiloa i le 1978 e avea ma coupe fu'a a Opel.

Faʻavae i luga o le "fuʻa" a Opel i lena taimi, o le Senator, o le Monza o le a tumau pea i le maketi seia oʻo i le 1986 (faʻatasi ai ma le toe faʻaleleia o le ogatotonu i le 1982), ua mou atu e aunoa ma le tuʻuina atu o se sui saʻo.

Opel Monza A1

Monza na tatalaina muamua i le 1978.

I le 2013 na toe faʻatūina ai e le Siamani le igoa ma faʻatasi ai ma le Monza Concept na faʻaalia mai ia i matou le faʻaonaponei o le coupé taugata. Ae ui i lea, e leʻi oʻo mai i luma ma se faʻataʻitaʻiga gaosiga e faʻavae i luga o le faʻataʻitaʻiga susulu.

E mafai ona toe foʻi le igoa Monza i le vaega o Opel ma o le faʻailoga Siamani o loʻo i ai se faʻataʻitaʻiga i luga aʻe o ana fuafuaga D-vaega? O loo tumau pea ona tatou faatali ma vaai.

Punaoa: Auto Motor und Sport, Carscoops.

Faitau atili