Na faaalia e Hyundai Staria. O lenei MPV e foliga mai o se va'a avanoa ma e iai le potu mo le sefulutasi

Anonim

O le faautauta, fa'aaloalo ma e o'o lava i le "le iloa" o nisi ia o fa'auiga e fa'aaoga e fa'amatala ai le tele o MPV. Ae ui i lea, e leai se tasi oi latou e mafai ona faʻaoga i le fou Hyundai Staria.

O lo'o fa'amoemoeina pe a ma le vaiaso talu ai e se seti o mea fa'alili, o le MPV fou a South Korea e ese mai e le gata i ona muamua ae mai tagata tauva uma e mafai ona tatou manatua, ona o lona ... va'aiga i le lumana'i.

I le pito i luma, o lo'o tu mai ai le pa'u moli o le ao atoa a le Staria, lea o lo'o tu'u i luga o molī autu e lua, o lo'o tu'u sa'o i tulimanu o le fa'aauala iloga fo'i. I le itu, o le lapo'a lapo'a i'ila ma le pito i lalo sulugatiti e tu i fafo, ae o le pito i tua, o le tele o vaega masani, o loʻo i ai a matou moli faʻatutusa ua uma ona tuʻuina atu i le teaser.

Hyundai Staria MPV

Mulimuli ane, i le pito i luga, o le Premium, o le Hyundai Staria e maua foi se grille ma se mamanu faʻapitoa, moli ulu o le LED atoa, faʻamaeʻa chrome ma uili faʻapitoa 18".

Avanoa mo se au soka

I totonu, e leʻi faʻamaonia le leai o se mea faigaluega faʻapipiʻi, ma o loʻo faʻaalia i luga o se mata faʻapitoa i tua o le uili.

I le ogatotonu o le dashboard o loʻo i ai le matou 10.25" mata ma paʻi maʻaleʻale ki, pei o le Tucson fou. I luga o le Staria Premium o loʻo iai foʻi le moli ambient LED (ma le 64 lanu e filifili mai ai), i luga o le fitu nofoa e mafai ona faʻanofo nofoa i le laina lona lua ma luga o nofoa iva nofoa o nofoa i le laina lona lua e taamilo i le 180º. .

Hyundai Staria MPV

Ma le mea mulimuli, i le faaopoopo atu i le tele o avanoa e teu ai, ipu ipu ma pusa USB, o le Hyundai Staria foi e ofoina atu le avanoa e maua ai le 11 (!) nofoa, e lava e ave uma ai e umia se au soka.

Mo le taimi nei, e leʻi faʻaalia e Hyundai poʻo fea afi o le a faʻaogaina ai le Staria. O isi mea e le o iloa o le aso na taunuu ai le MPV a Korea i Saute i luga o le maketi ma pe o le a faʻatau atu i Europa.

Hyundai Staria MPV

Faitau atili