Kia Sportage fou. O ata muamua o le tupulaga fou

Anonim

Ina ua mavae le 28 tausaga o le talafaasolopito, o le Kia Sportage ua ulufale nei i lona lima o augatupulaga ma, sili atu nai lo se isi lava taimi, o loʻo taulaʻi atu i le maketi a Europa. O le faʻamaoniga o lenei mea o le mea moni, mo le taimi muamua, o le South Korean brand o loʻo sauni e faʻalauiloa se suiga faʻapitoa mo le "konetineta tuai", ae o le a vave ona matou i ai ...

Muamua, sei matou faʻafeiloaʻi oe ile SUV fou a Kia. Aesthetically, o le musumusuga mo le EV6 faʻalauiloa talu ai nei e matua manino lava, i le pito i tua (faʻatasi ai ma le faitotoa ogalaau concave) ma le pito i luma, lea e fesoasoani ai le saini susulu i le boomerang e fausia ai se "ea aiga".

I totonu, o le sobriety na tuʻuina atu i se sitaili faʻaonaponei, manino le musuia e le tasi na faʻaaogaina e le "uso matua", le Sorento. Na faapea mai, o loo i ai se tatou laulau meafaifaaili numera e "auai" i le screen system infotainment, o se faasologa o tactile pulea e sui ai faamau faaletino, "3D" ventilation ducts ma se faamafanafanaga ogatotonu fou ma le pulea rotary mo le pusa o saoasaoa.

Kia Sportage

le fa'apapalagi

E pei ona matou taʻu atu ia te oe i le amataga, mo le taimi muamua Sportage o le ai ai se faʻataʻitaʻiga faʻapitoa mo Europa. Fa'atulaga mo le taunu'u mai ia Setema, o le a na'o le gaosiga i Slovakia i le fale gaosi Kia.

O le lomiga Europa o le Kia Sportage o le a le ese mai le tasi matou te faʻaali atu ia te oe i aso nei, e ui lava o loʻo faʻamoemoeina nisi faʻamatalaga eseese. I lenei auala, o le tele o eseesega o le a aliali mai "i lalo o le paʻu", faatasi ai ma le "European" Sportage o loʻo i ai se faʻalogo taʻavale ua faʻapitoa mo le tofo o avetaavale Europa.

Kia Sportage

E tusa ai ma afi, o loʻo tausia e Kia lona faalilolilo mo le taimi nei. Ae ui i lea, o le mea e sili ona foliga mai o le a faʻamoemoeina i luga o se ofo o afi e tutusa lelei ma le tasi na tuʻuina mai e lona "tausoga", le Hyundai Tucson, lea e faʻasoa ai le tulaga faʻapitoa.

O le mea lea, matou te leʻi maofa pe a faʻaalia i lalo o le pulou o le Kia Sportage penisini ma le tiso afi faʻatasi ma faʻagogo e fa ma le 1.6 l, e fesoʻotaʻi ma se faiga faʻafefete vaivai o le 48 V, o le afi afi (petrol) ma le isi masini faʻapipiʻi. (Gasoline).

Kia Sportage 2021

Faitau atili