O le Toyota GR 86 faatoa taunuu mai ma ua uma ona suia

Anonim

Faaalia i nai masina talu ai, o le Toyota GR 86 o le tagata aupito lata mai (ma lona tolu) sui o le GR ta'aloga ta'avale, fa'atasi ma le ta'uta'ua Toyota GR Yaris ma GR Supra.

Sui i se tasi o faʻataʻitaʻiga sili ona manaʻomia a Toyota i tausaga talu ai nei, o le GR 86 o le faʻavae lea o le poloketi lata mai a le kamupani faʻalogo Iapani Blitz, o le na foliga mai na manatu o le talosaga a Toyota e leai se malosi ma faia ai se faʻataʻitaʻiga e tuʻu ai le vaʻaia o suiga o loʻo fuafua mo le coupe Iapani.

I le mataupu matagofie, na maua ai e le GR 86 se foliga talafeagai mo le "Need For Speed" saga taaloga vitio. I le pito i luma o loʻo i ai le matou faʻamalo faʻapena faʻatasi ai ma se faʻaogaina o le ea laʻititi, moli moli faʻapipiʻi i totonu o le aerodynamic appendage ma se vaeluaga tele. O le mea e malie ai, o le taunuuga mulimuli e leai ni mea e tutusa ai ma le pito i luma o le "uso" o le GR 86, le Subaru BRZ.

Toyota GR 86 Blitz

Va'ai i fa'amatalaga, o le Toyota GR 86 e Blitz e tu i fafo mo ona 18 "Enkei Racing Revolution RS05RR uili ma le (fa'autauta) fa'alautele fa'aofuofu uili. Mulimuli ane, i le pito i tua o lenei Toyota GR 86 o le pito sili ona taua e tatau ona tuʻuina atu i le apaʻau fiber carbon tele. E le gata i lea, o loʻo i ai foʻi le matou faʻailoga faʻapipiʻi faʻatasi ai ma le faʻaogaina o le ea, o se faʻasalalauga tele ma se faʻamalo.

I totonu, faʻaopoopo i nisi faʻamatalaga i luga o le faʻamau lima ma le pusa o le pusa o loʻo faʻamanatu mai ia i matou po o ai le kamupani e nafa ma le suiga, o le tala tele e foliga mai o le tolu faʻaopoopoga o fua faʻatatau o loʻo tuʻuina i luma o le pasese e faʻaalia mai ia i matou le mamafa o le suauu. ma le vevela ma, ioe, o nofoa taʻaloga "e tatau ona i ai".

fa'ainisinia fa'amalosia

I le mataupu masini, na faia foi e Blitz ni suiga. Mo le amataga, na faʻaleleia ai le faʻamafanafanaina o le 2.4l atmospheric boxer, ofoina atu se radiator fou ma se suauʻu malulu. E le gata i lea, na faʻapipiʻiina le GR 86 ma se faamama fou o le ea ma faʻateleina lona malosi (e aunoa ma le faʻaleleia o soʻo se tau).

O le mea e sili ona lelei, fa'afetai i le fa'atonuga i totonu o le fa'amafanafanaga tutotonu, e mafai e le aveta'avale ona iloa le tele o le malosi o le 2.4 l atmospheric boxer ma le 235 hp ma le 250 Nm (standard). Ina ia faʻamaeʻaina le afifi o suiga e iai foʻi le matou faʻamalologa sili atu, sili atu le "faʻamalosi" camber, paʻu faʻasaga i luma ma tua ma 355 mm discs ma ono pistons i luma ma 330 mm ma fa pistons i tua.

Toyota GR 86 Blitz

O loʻo faʻaauau pea ona atinaʻe, o le tele o suiga na faʻaogaina e Blitz i lenei Toyota GR 86 ua mautinoa lo latou taunuu mai i luga o le maketi. E na'o le iloa o lona tau o le ai ai.

Faitau atili