Porsche 911 GT3 RS (992). E tele faʻamatalaga e iloa, ae o le mega-apaʻau e gaoia uma le mafaufau

Anonim

E leai se fa'ailoga e mafai ona fa'alilolilo le lumana'i Porsche 911 GT3 RS (992) . E le o le taimi o loʻo i ai i lona pito i tua se apaʻau pito i tua o faʻatusatusaga faʻapitoa e ono avea ma tauvaga 911.

Ina ua matou faʻaalia ata muamua o le taʻaloga i le lumanaʻi i nai masina talu ai, e masani lava, o le mega-apa'au na tu i fafo, ma le vaega o totoe o le tino o loʻo faʻaogaina lelei i vaega autu.

Ae o le taimi nei, o le 911 GT3 RS, o loʻo maua i tafatafa o le Nürburgring circuit, seʻi vaʻai atili i faʻamatalaga ona ua leiloa nisi o lena faʻailoga.

Porsche 911 GT3 RS sipai ata

Porsche 911 GT3 RS sipai ata

O le pito i luma e mafai ona tatou vaʻaia atili ai pe faʻafefea ona i ai le savili o le ea i luga o le pulou pito i luma faʻapea foʻi ma luga o puipui palapala pito i luma.

E le mafai fo'i ona le maitauina le tele o tisiketi taofi carbon-ceramic i luma, fa'atumu toetoe lava o avanoa uma i tua o uili 20" pito i luma.

Porsche 911 GT3 RS sipai ata

I le pito i tua, o le "gooseneck" mega-apa'au o loʻo faʻaauau pea ona taulaʻi atu le mafaufau. O lagolago apaau o loʻo ufiufi pea i ni faʻailoga, ae e mafai foi ona e vaʻaia o loʻo ufiufi pea le ea i luma o le uili pito i tua.

I lalo o le apaʻau, i totonu o le "potu afi", o le a tatou maua ai le faʻamoemoeina e ono-silinder atmospheric boxer, pei o le 911 GT3, lea e tatau ona maua ai le malosi sili atu nai lo lona 510 hp. O loʻo faʻaalia nei tala e uiga i le malosi mulimuli o le 911 GT3 RS, faʻatasi ai ma tau i le va o le 540hp ma le 580hp.

I le amanaia o tulaga manaomia o le emission e tatau ona ausia ma le mea moni o se afi ea, o le faateleina o le malosiaga e tatau ona, matou te masalomia, sili atu ona tauagafau, e pei o le 991 augatupulaga, lea na vavae ese ai le GT3 ma le GT3 RS i le 20 hp. .

Porsche 911 GT3 RS sipai ata

Afai matou te le o mautinoa e uiga i le malosi mulimuli o le mafolafola-ono, matou te mautinoa o le tuʻuina atu o lona mana i uili pito i tua o le a faia naʻo le PDK, le pusa faʻapipiʻi lua a Porsche.

O afea e taunuu ai?

E tumau pea masalosaloga e uiga i le tatalaina o le faʻataʻitaʻiga fou. O le a tatou vaʻai ia te ia i le amataga o Setema i le taimi o le Munich Motor Show pe faʻatali Porsche seia oʻo i le 2022 e faʻaalia le 911 GT3 RS fou?

Faitau atili