Faailoga Taualoa a le Lalolagi. Na filifilia e Carlos Tavares le Tagata o le Tausaga

Anonim

I se palota na filifilia e le au faamasino e 86 mai atunuu e 24 (Guilherme Costa, na faavaeina ma le faatonu o Razão Automóvel, o se tasi oi latou), na filifilia ai Carlos Tavares ma Tagata o le Tausaga i le 2020 World Car Trophy, na suitulaga ia Sergio Marchionne, na manumalo. , i le ulutala posthumously, o le faailoga iloga i le 2019.

O le fa'ailoga o lo'o fa'atulaga mo Aperila 8 i le New York Motor Show, o se fa'aaliga lea e fa'amoemoe e auai ai Carlos Tavares ma o le a avea ma tulaga mo le fa'aaliga o le manumalo i le 2020 World Car Awards.

E uiga i lenei filifiliga, na taʻua ai e se tasi o faamasino "O lana auala toʻafilemu, mamalu, tauagafau ma sili ona aoga" e "faamaasiasi" ai isi pulega. I le faʻavae (o lona manuia) o loʻo i ai se malamalamaaga i manaʻoga o tagata faʻatau, lagolagoina e le mataʻina o pisinisi.

O se fa'aaloalo tele le mauaina o lenei fa'ailoga iloga ou te fia tu'uina atu i tagata faigaluega uma a le PSA Group, ana pa'aga fa'aagafesootai (...) ma le komiti fa'atonu. A o tatou tulaga taua "manumalo faatasi, agility, lelei" e aofia ai le malosi o le malosi faʻatasi, e fai ma sui o tagata uma ou te taliaina lenei taui ma le lotomaualalo.

Carlos Tavares, Pule Sili o Grupo PSA

O mafuaaga o le palota

E le faigata ona maua mafuaaga mo le filifilia o Carlos Tavares e avea ma Tagata o le Tausaga i le 2020 World Car Trophy.

I le amataga, o le Pule Sili o Grupo PSA sa nafa ma le toe faafoi atu o tupe mama a Peugeot, Citroën ma, sili atu i mea uma, Opel, ina ua uma ona mauaina mai General Motors, o se mea na ausia i le taimi faʻamaumauga ma e leʻi tupu talu mai le 1999!

Fa'asoa i la matou nusipepa

I le faaopoopo atu i nei taunuuga tau tupe lelei, o Carlos Tavares foi o se tasi o "tagata faigaluega" o le tuufaatasia i le va o PSA ma FCA, o se maliega o le a fausia ai le kamupani faufale lona fa i le lalolagi. O nei mea uma i le taimi o le Grupo PSA e le gata ina tuuto atu i le faʻateleina o lona mamafa i le maketi a Saina, ae faʻapea foʻi ma le taliaina o feʻaveaʻi ma fofo eletise.

Faitau atili