O lea ioe! Toyota GR Supra faʻataʻitaʻiina i luga o le vitio. Pe talafeagai le igoa?

Anonim

Ina ia maua le tali i le fesili, e tatau ona e matamata i le vitio mai la matou YouTube channel, lea ua uma ona maua e Diogo le avanoa e ave ai le taavale fou. Toyota GR Supra, i luga o le auala ma luga o le matagaluega (i Jarama, i matu o Madrid).

E pei ona fai mai Diogo i le vitio, “e le tatau ona tatou faamasinoina se taavale a o lei aveina”. O le Supra fou ua avea ma autu vevela i le au fiafia, ae e oʻo mai i le taimi nei naʻo matou iloa "i luga o pepa", o lea e faigofie ai ona faʻafeiloaʻi ma le tele o tagata fiafia.

o le finauga

O le Toyota Supra lea e ese mai i ona muamua, ona e mafua mai i le galulue faʻatasi ma se isi tagata gaosi oloa, i lenei tulaga BMW - e tusa ai ma Toyota, naʻo se uluaʻi galulue faʻatasi, i le faʻamalamalamaina o mea taua o le faʻavae, ina ua maeʻa ona mulimulitaʻia e tufuga taʻitasi se ala atinae faapitoa.

Toyota Supra A90 2019

O le fofo talafeagai - i aso nei, faatasi ai ma le siʻitia o tau ma le paʻu o le faʻatau, naʻo le pau lava le auala e mafai ona maua ai se taʻavale taʻavale na mamanuina mai le maoaʻe e foliga mai o le tuʻufaʻatasia i le va o tagata gaosi oloa eseese. I le tulaga o BMW ma Toyota, na mafai ai ona matou maua se isi augatupulaga o le Z4 ma le toe foʻi mai o le igoa Supra.

Fa'asoa i la matou nusipepa

Ana faapea o Toyota, e ala i le Gazoo Racing, lea na taʻitaʻia le atinaʻeina o le poloketi, na ia savalia le ala mo se Supra fou naʻo ia, semanu e iʻu i le maualuga atu o le tau nai lo le tau o loʻo tuʻuina atu, lea o le a fesiligia ai lona gafatia faapisinisi. Mafuaʻaga e faʻamaonia ai le faʻaaogaina o le tele o vaega BMW, aemaise lava le sili ona finau i mea uma: le afi.

O le tele o fa'asinomaga o le Supra e masani lava ona ui atu i totonu o se poloka poloka ono-koli, fa'auma i le 2JZ-GTE lauiloa na fa'amalosia le Supra, le A80. O le atiaeina o se afi mai le maoaʻe e le o se fesili ona o le tau o loʻo aʻafia ai, ae o le BMW e le o misi i totonu ole ono-silinder poloka, lea na avea ma vaega o le gaosiga talu mai le amataga o lona i ai - o le a se paaga sili atu e mafai ona e maua. mo lenei faatasiga?

Toyota Supra A90 2019

Faatasi ai ma le Bavarian brand's B58, na sau ai le valu-saosaoa otometi faʻasalalau, mea faʻaeletoroni ma le infotainment system - vaega e iʻu ina fesoʻotaʻi. E fa'afefea ona a'afia ai uiga o le Toyota GR Supra fou?

I le uili

E na o le tasi le auala e iloa ai ma o le nofo i lalo i le pule o le masini fou, tuu le leve i le "D" ma ... goosebumps. Avetaavale faʻamatalaga, i luga o le auala ma luga o se matagaluega, o le a avea ma faʻamatalaga a Diogo ia i latou, ae e mafai ona ou tuʻuina atu ia te oe ni faʻamatalaga i mea e faʻamoemoeina.

O le Toyota GR Supra o loʻo i ai se maualuga maualuga o le faʻatulagaina o le malosi nai lo le Lexus LFA - o le tasi lenei, tele lava i le carbon fiber - o le ogatotonu o le kalave e maualalo ifo nai lo le GT86 lea, manatua, o loʻo faʻapipiʻiina i se afi pusa maualalo, ma o loʻo i ai foi. puupuu nai lo lenei - mo le taimi muamua i lona talafaasolopito, Supra e lua nofoa.

E ui lava ile 1500 kilokalama (e aunoa ma se avetaavale), e masani lava 340 hp ma 500 Nm , auina atu i le axle tua e ala i le ua uma ona taʻua e valu-saoasaoa otometi faʻasalalau, lea e mafai ai ona oʻo atu i le 100 km / h i le na o le 4.3s ma vave oʻo atu i le faʻaeletoroni faʻatapulaʻa 250 km / h.

O mea aoga o lo'o i ai iina... Pe o le auala na latou saunia ai ma saunia e tautuaina ua avea ai lenei Supra ma suli agavaa i le igoa o lo'o tauaveina? Su'e nei...

I Potukale

O le Toyota GR Supra fou ua taunuu i luga o le maketi a le atunuu ia Iulai mo le 81,000 euros, ma na o le tasi le tulaga o meafaigaluega, sili ona atoatoa, e le pei o le mea e tupu i isi maketi e lua tulaga.

Toyota GR Supra

O lea o le a na ona tatou maua le tulaga tofi (ua taʻua Premium i isi maketi Europa), o lona uiga o le "matou" Supra e sau foi ma lua-sone ea malulu, adaptive cruise control, faamau amata, uili paʻu, adaptive LED headlights, timu sensor ma tua mea pueata , o le a maua foi paʻu. nofoa ta'aloga (e mafai ona fetuutuuna'i eletise ma vevela) se faiga leo JBL ma 12 failauga, fa'aaliga ulu-i luga ma uta uaealesi mo le telefonipoto.

O le infotainment system o lo'o fa'aalia ai le 8.8″ touchscreen e fa'atonutonuina e se fa'atonu fa'ata'amilo - lelei le faiga o le i-Drive a le BMW. E iai foʻi le Apple CarPlay.

Faitau atili