A aunoa ma le BMW sa i ai se Supra fou? Tali vitiō a Toyota

Anonim

I le taimi o le tuʻuina atu o le mea fou Toyota GR Supra (A90) , Na maua e Diogo le avanoa e nofo ai i lalo ma talanoa ma Masayuki Kai, o se tasi o tagata autu e nafa ma le atinaʻeina o le taavale taʻaloga fou.

E pei ona mafai ona e mafaufauina, afai ei ai se taavale e tatau ona faia se faʻamalamalamaga mai ona tagata na faia, e mautinoa lava o Supra, o se igoa e mafai ona faʻatupuina lagona malosi i le lalolagi taʻavale.

O finauga i le Toyota GR Supra fou ua maualuga talu ona tatou iloa i ni nai tausaga ua mavae o le paaga a Toyota i lenei poloketi o le BMW; finauga e lei malolo ina ua matou vaʻai i faʻamatalaga muamua o le taʻaloga lea na faʻaalia ai le i ai o se faʻaiʻuga ono i totonu ... o le tupuaga Bavarian e faʻaosofia ai le Supra.

Toyota GR Supra A90

Masayuki Kai fesoasoani ia i matou e iloa mafuaaga i tua atu o faaiuga na fuafuaina ai le atinaʻeina o Supra i lenei itu.

Fa'asoa i la matou nusipepa

O le mea moni, o le tele o faaiuga ua faia e atagia mai ai le manaʻomia o lenei galuega faʻapisinisi, lea o loʻo tatou molimauina ai le laʻititi ma le laʻititi o maketi i le lalolagi atoa mo taʻaloga, lea e fai ai le galuega o le tuʻuina o se taʻavale taʻavale o lenei ituaiga i luga o le maketi ma maua ai se tupe tele. galuega sili atu ona lavelave nai lo le taimi ua tuanai.

Fai mai Masayuki Kai, pe ana faia e Toyota le filifiliga e alu na o ia ma le atinaʻeina o se Supra fou - fou faʻavae, afi fou, vaega faʻapitoa - semanu matou te faʻatali mo le oso i le maketi pe a fai, ma pe a tupu. , o le a sili atu le taugata (sili atu 100 afe euros).

Ua na'o le si'itia o le pito o le veli i mataupu eseese o lo'o talanoaina, e masani lava ma le Toyota GR Supra fou e avea ma autu o le talanoaga, i le va o Diogo ma Masayuki Kai - mai le fa-silinder Supra, i le auala e fetaui ma le Porsche. Cayman i le Nürburgring e tusa ai ma le mea e faʻamoemoeina mai se sui faʻatusa, e leai se mea na totoe e talanoaina. Ina ia le leiloa:

Faitau atili