Se Toyota GR 86 Taofi Taofi? Ioe o le a mafaufauina e se tasi lena mea

Anonim

Fa'atoa fa'ailoa mai, o le Toyota GR 86 ua leva ona "se taulaiga" mo le galuega a le matou lauiloa X-Tomi Design o le na filifili e mafaufau pe o le a le foliga o le Shooting Brake version of the Japanese model.

O le iʻuga o le GR 86 lea, a itiiti ifo i le tepa muamua, o loʻo i ai ni fua faʻatatau e manatua ai faʻataʻitaʻiga e pei o le Volkswagen Scirocco poʻo le Hyundai Veloster (e ui lava e le o le Shooting Brake).

O le pito i luma e leʻi suia, faʻapea foʻi ma faitotoʻa, faʻatasi ai ma mea fou o le taualuga faalava (e fausia ai le masani o le Shooting Brake pito i tua) ma, ioe, o le C-poutu fou ma faʻamalama pito i tua.

Toyota GR86

Se filifiliga e mafaufau i ai?

Faatasi ai ma ni mea e tutusa i lona pito i tua ma le GR Yaris e sili ona manaʻomia, o lenei Toyota GR 86 Shooting Brake, e ui lava e leai se mea e sili atu nai lo se faʻamalositino i sitaili, mai mafaufauga o lona tusitala, e tatala avanoa manaia.

I le amanaia ai o lenei augatupulaga o loʻo faʻaauau pea ona faʻaalia e le Toyota coupé se foliga tutusa ma le "uso" a Subaru, le BRZ, o le manatu o le fatuina o se fesuiaiga o le Shooting Brake e mafai ona tulaʻi mai o se auala e faʻalautele atili ai le eseesega o faʻataʻitaʻiga e lua.

Toyota GR Yaris
GR Yaris e foliga mai na tuʻuina atu ni elemene i le fausiaina fou o le X-Tom Design.

O le mea moni, o le "lokaina i totonu" o lenei avanoa e tulaʻi mai ai mataupu faʻapitoa lea, faʻateleina, faʻatapulaʻaina le fatufatuga o ituaiga. A uma mea uma, afai e oʻo lava i le gaosia o se coupe e pei o le GR 86 Toyota faʻatasi ma Subaru e faʻaitiitia ai tau, o le a le tele se uiga (faʻamaonia) le fatuina o se faʻamatalaga faʻapitoa ma tau uma e fesoʻotaʻi ma ia.

Faitau atili