GTstreet R. Techart na tuuina atu "steroids" i le Porsche 911 Turbo S

Anonim

O le Porsche 911 Turbo S (992) o le taimi nei e sili ona malosi 911 tupe e mafai ona faʻatau. Ae talu ai o loʻo i ai pea i latou e mananaʻo atili, Techart naʻo le ave i isi tulaga, tuʻuina atu i ai le malosi sili atu ma se ata sili atu ona malosi.

O le GTstreet R muamua na fanau i le 2001 ma talu mai lena taimi o loʻo tausia e le kamupani Siamani le fua.

Mo lenei lomiga fou, o le luʻitau e sili, pe a uma le 911 Turbo S o le taavale muamua i le talafaasolopito o le Taʻavale Ratio e oʻo i le maualuga maualuga: 10/10. Ae ua folafola e Techart o le a sili atu ona lelei ...

TECHART-GTstreet-R

I fafo, o le musumusuga i le lalolagi o tauvaga e lauiloa ma e mafai ona lagona i tulaga o le aerodynamics. O ta'avale (luma ma tua), o fa'aologa o uili mumu, o sakete pito, o le fa'asalalau pito i tua ma le apa'au lapo'a e fou uma ma faia mai le alava kaponi.

E tusa ai ma le Techart, o nei elemene uma na sili ona lelei i totonu o le matagi tunnel ina ia faʻateleina lona aoga. Ae i le faaopoopo atu i le aafiaga tuusao i luga o le ea, o nei vaega uma e saofagā i le malosi o lenei GTstreet R, lea e mautinoa e liliu le tele o foliga i luga o le auala.

O lo'o fa'amamafaina fo'i le fa'ailoga uili alumini fa'apea ma le fa'aopoopoina o le ea i totonu o le tino, lea e fesoasoani e fa'aleleia atili ai le fa'amalieina o le afi.

TECHART-GTstreet-R

Ma talanoa e uiga i le afi, o ia o se tasi o le autu autu o lenei galuega faatino. Matou te faʻaauau pea ona faʻalagolago i le 3.8 lita faʻafeagai ono-silinder afi ma lua fesuiaiga geometry turbos na matou maua i le 911 Turbo S, ae o le malosi na tupu mai le 650 i le 800 hp. O le maualuga maualuga na siitia mai le 800 i le 950 Nm.

Su'e lau isi ta'avale

O lenei faʻaopoopoga o le malosi e ausia i ni vaega se lua: i le muamua, e ala i se pulega faaeletonika fou, e mafai ona "ave" 60 hp; i le lona lua, faʻafetai i le reprogramming o le ECU ma lua turbos fou, ona mafai ai lea ona oʻo atu i le malosi maualuga o le 800 hp.

E le o faʻaalia e Techart le taimi e manaʻomia ai e lenei GTstreet R le faʻamalositino masani mai le 0 i le 100 km / h (o le 911 Turbo S e faia i le 2.6s), ae faʻamaonia le maualuga o le saoasaoa ua siitia mai le 330 i le 350 km / H.

TECHART-GTstreet-R

Ose fa'amaumauga mata'ina, ae e sau ma se tau fo'i... ofoofogia. Techart o loʻo tuʻuina atu lenei "faʻaleleia" mo le 73 000 euros (aʻo leʻi oʻo i lafoga ...), lea e tatau lava ona faʻaopoopo i ai le 266 903 euros mo le Porsche 911 Turbo S i lo tatou atunuu.

Ma o le mea lea aʻo leʻi faia soʻo se aganuʻu i totonu, lea e faʻamaonia e Techart e mafai ona teuteuina i le tofo o le 87 tagata faʻatau. Ioe, e sa'o, e na'o le 87 kopi o le a faia...

Faitau atili