C1 Aoao & Avea Ipu. o la matou masini lea

Anonim

Faʻatulagaina e le kamupani Motor Sponsor, le C1 Learn & Drive Trophy e toetoe lava 40 ta'avale resitalaina . E pei ona e iloa, o se tasi oi latou e matou ma o le tuʻuina atu o le 'au Escape Livre / Razão Automóvel na faia ia Tesema 6 i Intermarché da Guarda.

E ono aveta'avale a le matou 'au, tolu e fai ma sui o le Escape Livre Magazine, ma le tolu e fai ma sui o Razão Automóvel. Faatasi ai ma avetaʻavale o le ai ai igoa e pei o le au faʻavae o Razão Automóvel Diogo Teixeira ma Guilherme Costa, faʻaopoopo ia Nuno Antunes, André Nunes ma Francisco Carvalho.

ua uma ona tatou Citroën C1 1.0 2006 , lea o le a faʻaalia i Intermarché da Guarda seia oʻo i le Aso Sa, na aumai mai Siamani ma i le masina o Ianuari o le a saunia ai ma le pusa aloaia. O mea uma e sauni e auai i le suʻega i le aso 19 o Fepuari i le matagaluega a Braga. Afai e te fia iloa atili e uiga i tapenaga o taavale, faitau lenei tusiga.

Citroën C1 fa'ailoga ipu

Escape Livre ma Razão Automóvel o ni fa'asalalauga e lua ua tu lelei i le vaaiga a le atunu'u o le lomitusi ta'avale, ma o lea ua talia ai i latou ma lima matala i le C1 Trophy ona o le avea ma ni malosiaga taua se lua e fa'ateleina ai lenei galuega. Afio mai!

André Marques, paaga pule a le Motor Sponsor ma le faufautua o le poloketi.

E faapefea ona galue le ipu

O le fa'agaioiga o le ipu e fai si faigofie. E tolu tuuga atoa, e ono itula le umi o tuuga taitasi, o le polokalame o tuuga taitasi o le a taulai i le aso e tasi, ma e tofu le au ma le aia i le lua itula o le aʻoga o le a faʻamalamalamaina le faasologa amata mo le tuuga.

Fa'asoa i la matou Youtube channel

Ole su'ega muamua ole C1 Learn & Drive Trophy ole a faia ile aso 7 o Aperila ile ta'amilosaga a Braga. O le tuuga lona lua o le a faia i le Autódromo Internacional do Algarve i le aso 23 o Iuni ma o le ipu e muta i le Estoril Circuit i le aso 1 o Setema.

Ipu Citroën C1

O le matou ta'avale lea, o lo'o iai pea le "stock" version. Fa'atali e va'ai pe fa'apefea ona foliga pe a uma ona saunia.

O le totogifuapauina o le lesitala e fa'aagaga mo i latou e manumalo i ta'aloga ta'itasi, ae o le a manumalo i le ipu manumalo i se ulufale i le 24 Itula o Spa-Francorchamps.

Ose avanoa lelei e fa'alatalata atu ai i le aufaitau. O le a faʻatagaina ai foʻi le gaosiga o mea faʻapitoa e fafaga ai a tatou fesoʻotaʻiga lautele, upega tafaʻilagi ma le YouTube faʻalauiloa talu ai nei. O le auai i lenei ipu ua folafola mai e faʻamalosia ai lo matou tulaga o se faʻamatalaga faʻapitoa faʻapitoa e sili ona faʻapitoa i Potukale.

Diogo Teixeira, fa'avae fa'atasi o Razão Automóvel

Faitau atili