Engelberg Tourer PHEV. Le hybrid Mitsubishi e oo lava i le malosi o le fale

Anonim

O le 2019 Geneva Motor Show o le tulaga na filifilia e Mitsubishi e faʻaalia ai lana faʻataʻitaʻiga fou, le Engelberg Tourer PHEV , fa'asalalauina o se fa'aaliga o le a le isi augatupulaga o le SUV/Crossover o le fa'ailoga Iapani.

Aesthetically, o le Engelberg Tourer PHEV e faigofie ona iloa o se Mitsubishi, tele lava ona o le "sese" o le pito i luma, lea e sau ma le toe faauigaina o le "Dynamic Shied", e pei ona tatou vaaia i ata lata mai o le faailoga Iapani. .

Faatasi ai ma nofoa e fitu ma le tele e latalata i le Outlander PHEV o loʻo iai nei, e le o se mea e ofo ai le Engelberg Tourer PHEV (faʻaigoaina i se taʻutaʻua faaseʻe taʻutaʻua i Suitiselani) ua uma ona avea ma se muaʻi vaʻai o laina sui o le SUV o loʻo i ai nei plug-in hybrid mai Mitsubishi. .

Mitsubishi Engelberg Tourer PHEV

Ole tele ole fa'apolokalame fa'apipi'i fa'apipi'i

O le fa'aauupegaina o le Engelberg Tourer Concept tatou te maua ai se masini fa'apipi'i fa'apipi'i fa'atasi ai ma le tele o le maa (o le gafatia e le'i fa'ailoaina) ma le 2.4 l gasoline engine na fa'apitoa ona fa'atupuina e feso'ota'i ma le PHEV system ma e galue o se afi eletise o le High Power. .

Fa'asoa i la matou nusipepa iinei

Mitsubishi Engelberg Tourer PHEV

E ui lava e leʻi faʻaalia e Mitsubishi le malosi o lona faʻataʻitaʻiga, O le faʻailoga Iapani na faʻaalia i le 100% eletise eletise o le Engelberg Tourer Concept e mafai ona ufiufi 70 km. (faʻatusatusa i le 45 kilomita o le eletise eletise o le Outlander PHEV), faʻatasi ai ma le tutoʻatasi atoa e oʻo atu i le 700 km.

Mitsubishi Engelberg Tourer PHEV

O lenei faʻataʻitaʻiga e iai foʻi le Dendo Drive House (DDH) system. O lo'o tu'ufa'atasia ai le fa'ata'ita'iga o le PHEV, o le uta e lua, o le la ma le maa ua fausia mo le fa'aoga i totonu o aiga ma fa'ataga ai e le gata i le fa'atumuina o ma'a o le ta'avale, ae mafai ai fo'i ona toe fa'afo'i le malosi i le fale lava ia.

Fa'asoa i la matou Youtube channel

E tusa ai ma le tala a le Mitsubishi, o le faatauina atu o lenei faiga e tatau ona amata i lenei tausaga, muamua i Iapani ma mulimuli ane i Europa.

Na alu foi le Mitsubishi ASX i Sineva

O le isi fa'aopoopoga fou i le Mitsubishi i Sineva e alu i le igoa… ASX. Ia, na faʻalauiloaina i le 2010, o le SUV Iapani na faʻatatau i se isi iloiloga faʻalelei (sili ona loloto talu mai lona faʻalauiloaina) ma faʻaalia i tagata lautele i le faʻaaliga a Suiselani.

Mitsubishi ASX MY2020

I tulaga faʻalelei, o mea taua o le grille fou, toe faʻaleleia bumpers ma le faʻaaogaina o moli o luma ma tua o le LED ma le taunuu mai o lanu fou. I totonu, o le faʻailoga o le fou 8" touchscreen (sui le 7") ma le faʻafouina faiga faʻaoga.

Mitsubishi ASX MY2020

I tulaga faʻainisinia, o le ASX o le a avanoa ma se afi penisini 2.0l (e leʻi faʻaalia lona mana) e fesoʻotaʻi ma se pusa faʻataʻitaʻi lima-saosaoa poʻo le CVT (filifiliga) ma faʻatasi ai ma faʻataʻitaʻiga uma-uili poʻo luma-uila, e leai. leai se fa'asinoga i le 1.6 l tiso afi (manatua na filifili Mitsubishi e lafoa'i afi tiso i Europa).

Faitau atili