Ua setiina e Porsche faamaumauga i Nürburgring ma le "super-Cayenne"

Anonim

Porsche o loʻo sauni e tuʻuina atu se faʻamatalaga sili atu ona mataʻutia o le Cayenne, e taulaʻi i le faʻatinoga ma le malosi, o aseta ua uma ona maua ai se faʻamaumauga i le tala faʻasolopito Nürburgring.

Faʻamaonia uma lona malosi gafatia, o lenei "super-Cayenne" e manaʻomia 7min 38.925s e faʻamaeʻa atoa le taamilosaga i le 20.832km Nordschleife, toeitiiti atoa le fa sekone mai le taimi na ausia e le Audi RS Q8, le tagata na umia faʻamaumauga muamua.

O le taimi i luga o le taʻiala aloaʻia o le Nürburgring GmbH na faʻamaonia e se notary ma o loʻo faʻatusalia nei se faʻamaumauga fou i le vaega "SUV, taʻavale i fafo, van, pikiapu".

Porsche Cayenne Coupe Turbo i Nurburgring

Faatasi ai ma le avetaavale suʻega Lars Kern i le uili, o le Cayenne na faʻaaogaina e talepeina lenei faʻamaumauga e leʻi tele se suiga mai le faʻataʻitaʻiga o le a faʻaavanoaina e Porsche i ana tagata faʻatau. O le tuusaunoaga o le sela saogalemu ma le nofoa tauvaga, mo le saogalemu o le pailate.

Mo nai mita muamua i luga o le Nürburgring Nordschleife i le uili o lenei Cayenne, ua faaosoosoina i matou e faʻamaonia o loʻo matou nonofo i totonu o se SUV vateatea. O le ta'avale sa'o maualuga ma le au pito i tua mautu na ou maua ai le talitonuga tele i le vaega o Hatzenbach.

Lars Kern, pailate faataitai

E itiiti pe leai foi se mea e iloa e uiga i lenei lomiga o le Porsche o le "kuka", ae o lenei fesuiaiga o le SUV Siamani o le a na o le avanoa i le "coupé" format ma sa manatu "e sili atu ona faʻamalosi e ofoina atu le poto masani i le faʻaogaina malosi. ”.

Su'e lau isi ta'avale

640 hp i le ala!

Faʻavae i luga o le Cayenne Turbo Coupé o loʻo iai nei, o lenei talosaga o le a faʻaaogaina se faʻaoga sili atu ona mamana o le 4.0 twin-turbo V8, ua uma ona faʻaaogaina i le Cayenne Turbo, ma, e foliga mai, 640 hp o le mana.

O lenei Cayenne e maualuga lona faʻatinoga. I le taimi o lona atina'e, sa matou taula'i atu i le tulaga ese o le faatinoga o auala. O la matou Cayenne fa'amaufa'ailogaina o lo'o fa'avae i luga o le Cayenne Turbo Coupé, e ui ina sili atu ona fa'atulagaina mo le fa'avavevave maualuga i tua ma le umi.

Stefan Weckbach, Sui Peresetene Product Line Cayenne
Porsche Cayenne Coupe Turbo i Nurburgring

O lenei ituaiga taaloga o le Porsche Cayenne o loʻo faʻaalia ai le tele o faʻaleleia i le tulaga o le pulea o taavale, faatasi ai ma le Stuttgart brand faʻamaonia o le Porsche Dynamic Chassis Control o le a sili atu ona taulaʻi i dynamics.

I le faʻaopoopoga i lenei mea, o le a tatou maua foi se foliga faʻapitoa ma se faʻaogaina fou i le titanium, faʻatasi ai ma fafo i se tulaga tutotonu.

Porsche Cayenne prototype
Faamaonia e Walter Röhrl

I le faaopoopo atu ia Lars Kern, sa i ai se isi avetaavale ua uma ona faʻataʻitaʻiina lenei Cayenne fou: e leai se isi naʻo Walter Röhrl, le amepasa Porsche ma le siamupini taʻi lua taimi i le lalolagi.

O le taavale e tumau pea le mausali e oo lava i tulimanu vave ma o lona taulimaina e matua saʻo. E sili atu nai lo se isi lava taimi, matou te maua le lagona o le i tua o le uili o se taʻavale taʻavale faʻapitoa nai lo se SUV tele.

Walter Röhrl

O afea e taunuu ai?

Mo le taimi nei, e leʻi tuʻuina atu e Porsche se aso mo le faʻalauiloaina o lenei lomiga o le Porsche Cayenne.

Faitau atili