Na matou fa'ata'ita'iina le Ford Puma Vignale fa'atasi ai ma fa'asalalauga otometi. Le itu "mea manifinifi" o le Puma?

Anonim

O LE Ford Puma na vave ona pa'ū i totonu o tatou lagona mo ona tomai faʻamalosi ma le tamaʻi ae sili ona malosi le afe tolu-silinder turbochargers. I le taimi nei, e pei o Puma Vignale - o le tulaga sili ona "matagofie" meafaigaluega i totonu o le laina - e foliga mai e manaʻo e tuʻu se "vai i luga o le maʻa" ia te ia lava, faʻaopoopo, i totonu ma fafo, se faʻaopoopoga o le faʻalelei ma le faʻaleleia.

Ina ia ausia lenei mea, e mafai ona tatou vaʻaia, i fafo, o le Puma Vignale ua maua se pito i luma ma se togafiti faʻapitoa, "speckled" e tele togitogi chrome. O le faʻaogaina o elemene chrome e le gata iina: matou te maua i totonu o faʻailoga i le pito i lalo o faʻamalama ma le pito i lalo o le tino. Fa'amanino fo'i mo le fa'avasegaina 'ese'ese o le vaega pito i lalo o fa'amau uma e lua.

Ou te tuʻuina atu i tagata uma e filifili pe lelei pe leai foi faʻaopoopoga chrome e faʻatatau i le ST-Line sili ona lauiloa, ae o le tuʻufaʻatasia ma moli ulu o le LED atoa (tulaga masani), o le 19" uili (18" e pei o tulaga masani) ma o le filifiliga foi ma le lanu mumu mataʻina o la matou iunite, na lava e liliu ai nisi ulu.

Ford Puma Vignale, 3/4 tua

I totonu, o le faʻailoga e alu i nofoa o loʻo ufiufi atoa i le paʻu (naʻo se vaega i luga o le ST-Line) lea, i luga o le Vignale, o loʻo vevela foi (i luma). E maua fo'i e le dashboard se ufiufi fa'apitoa (e ta'ua o Sensico) ma su'isu'i i le lanu efuefu u'amea (Metal Grey). O filifiliga ia e fesoasoani e siitia ai le manatu o le faʻaleleia i luga o le Puma faʻatusatusa i le ST-Line sili atu, ae leai se mea e suia ai.

Fa'alelei i foliga fa'apea fo'i le ave ta'avale?

O lea la, i le tepa muamua, o le Puma Vignale e toetoe lava a faʻamaonia i tatou o se vaega sili atu ona faʻalelei ma faʻalelei o le uiga faʻapitoa SUV a Ford. O le faafitauli, afai e mafai ona tatou taʻua o se faafitauli, o le taimi tatou te faʻagasolo ai i tatou lava; e lei umi se taimi ae mou atu lena manatu ma alia'e mai le uiga moni o le Puma.

Tatala le faitoto'a o le pasese pito i luma e va'ai totonu

O totonu na tuufaasolo mai le Ford Fiesta ma foliga lautele i foliga vaaia, e le pei o fafo, ae ui i lea, o le siʻosiʻomaga i luga o le vaʻa e aoga mai le faʻapipiʻi faapitoa o le Vignale.

I le uma, i lalo o le pulou o loʻo i ai pea a matou auaunaga a le "nervous" 1.0 EcoBoost ma le 125 hp. ‘Aua ne‘i sesē a‘u; o le 1.0 EcoBoost, e ui lava e le o le sili ona faʻamamaina o iunite, o loʻo tumau pea se finauga malosi ma mafuaaga mo le talosaga a Puma.

Fa'asoa i la matou nusipepa

O le mea fou, i lenei tulaga, o lana faaipoipoga ma le fitu-saosaoa otometi feaveaʻi (faalua pipii), ae e itiiti pe leai foi e faʻafefe ai lona uiga vivacious - ma faafetai ... - e ui lava i le uiga o le suiga o mea e sili atu nai lo le. mulimuli ane, le faatagaina o le afi e ramp i luga revs maualuga atu, lea e lagona le maofa o le tolu-silinder i le faigofie e ese mai i isi afi faapena.

pa'u foeuli

O le foeuli o lo'o i totonu o pa'u fa'ama. E lelei tele le uu, ae o le lautele e mafai ona laʻititi laʻititi.

Ina ia fa'aoga lelei le uiga o le afi "bubbly", e tatau ona tatou filifili le faiga ta'avale Ta'aloga. I lenei faiga, o le atigipusa lua-pipii e mafai ai e le afi ona toe faʻaleleia atili aʻo leʻi suia le faʻaogaina ma o lana gaioiga e sili atu ona faʻamaonia nai lo isi faʻataʻitaʻiga faʻatasi ai ma pusa faʻapipiʻi lua i auala faʻatusatusa. I le isi itu, e mafai ona tatou filifili e filifili ma le lima ia fua faatatau e faʻaaoga ai le "micro-slips" i tua o le uili - e mafai foi ona lapopoa ma e le taamilo i le uili.

O le isi itu e le fiafia i lenei faauigaga sili atu "posh" o le Puma e faʻatatau i lona faʻalelei. Na matou taʻua i taimi ua mavae, ae o iinei e foliga mai e sili atu ona manino, ona o le sese, ou te manatu, o le filifiliga 19-inisi uili ma paʻu pito i lalo na sau ma lenei iunite. O le pisapisao ta'avale, e o'o lava i le saosaoa feololo (90-100 km/h) e sili atu ona manino nai lo le ST-Line ma uili 18″ (e le'o sili atu foi).

19 uili
Ole Ford Puma Vignale e mafai ona fa'apipi'iina i uili 19-inisi (610 euros). E fa'aleleia ai le va'aiga, ae e te le'i fa'amalieina pe a o'o mai i le pi'o ta'avale.

O le tele o le rim ma le fa'aitiitia o pa'u fa'ailoga e le fesoasoani i le fa'afitauli fa'afefe. O le Ford Puma o loʻo faʻaalia i le avea ma se mea mago ma mausali, ma o nei uili, o lena uiga e iʻu ina faʻateleina.

I le isi itu, ma le malosi, o le Puma, e oʻo lava i lenei Vignale faʻamaeʻaina, e tumau pea le tutusa ma ia lava. O le mea e te leiloa i le mafanafana, e te maua le puleaina (o gaioiga o le tino), saʻo ma le tali a le chassis. E le gata i lea, o loʻo i ai le matou axle pito i tua q.b. e tu'u se fua maloloina o faafiafiaga i nei taimi e sili atu le saoasaoa.

nofoa pa'u

O nofoa i Vignale e ufiufi atoa ile pa'u.

Pe sa'o le ta'avale Ford Puma mo a'u?

O le Ford Puma, e oʻo lava i lenei mea sili atu ona faʻapitoa Vignale, o loʻo tumau pea e pei o ia lava. O se tasi lea o faʻamatalaga i le vaega pe a oʻo mai i le tuʻufaʻatasia o mea sili ona aoga o lenei faʻataʻitaʻiga faʻatasi ai ma se poto masani faʻamalosi i tua o le uili.

nofoa pito i luma

O nofoa e fai si mautu, e le sili ona lelei i le vaega, ae latou te ofoina atu le lagolago talafeagai.

Ae ui i lea, e faigata ona fautuaina lenei Puma Vignale e faʻatatau i le ST-Line/ST Line X. O le tele o meafaigaluega o loʻo i ai i le Vignale o loʻo maua foi i le ST-Line (e ui lava, i se tasi poʻo se isi mea, e faʻateleina ai le lisi o filifiliga filifilia), ma e leai ni eseesega mai le faʻatulagaina faʻamalosi (mo se faʻataʻitaʻiga, e le o toe faʻalelei, e pei ona folafola mai e ana faʻasalalauga sili atu ona mama).

E tusa ai ma le pusa faʻapipiʻi lua, o le faʻaiuga e sili atu le le mautonu. Muamua lava, o se filifiliga e le gata i Vignale, o loʻo avanoa foʻi i isi tulaga meafaigaluega. Ma e le faigata ona faʻamaonia lenei filifiliga; e le mafai ona faʻafitia e fesoasoani i se faʻaoga sili atu le faʻaogaina i le olaga i aso faisoo, aemaise lava i le taʻavale i le taulaga, faia se fetaui lelei ma le 1.0 EcoBoost.

Ford Puma Vignale

I le isi itu, e faʻagesegese ai le Puma i tulaga faʻapipiʻi ma sili atu le taugata pe a faʻatusatusa i le ST-Line X faʻatasi ai ma le faʻasalalauga tusi na ou faʻataʻitaʻiina i auala tutusa i le tausaga talu ai. Na ou resitalaina le faʻaaogaina i le va o le 5.3 l / 100 km i le saoasaoa saoasaoa faʻamautu (4.8-4.9 faʻatasi ai ma le faʻaogaina o le tusi lesona) lea na siitia i le 7.6-7.7 l / 100 i luga o le alatele (6.8-6, 9 ma le pusa tusi). I luga o auala pupuu ma sili atu i le taulaga, o ni nai vaesefulu i matu o le valu lita. O pa'u lautele, o se taunuuga o uili filifiliga, e le aoga foi i lenei autu faapitoa.

O le Ford Puma ST-Line ma lenei afi (125 hp), ae faʻatasi ai ma le faʻasalalau tusilima e tumau pea le filifiliga sili ona paleni i le lautele.

Faitau atili