Ua uma ona matou aveina le Mercedes-Benz X-Class fou. Fa'aaliga muamua

Anonim

I le ono masina muamua o lenei tausaga, o le maketi pikiapu na faʻatupulaia i le 19% i Europa. O se numera, e tusa ai ma nisi o faʻamatalaga, o le a faʻatupulaia tele seʻia oʻo i le 2026, o le mafuaʻaga lea o loʻo i ai ni faʻailoga fou e fai i luga o lenei ituaiga o talosaga - faʻamatalaga uma iinei.

Mercedes-Benz e leai se tuusaunoaga. Faatasi ai ma se tu masani umi i le pisinisi mama ma oloa vaega o taavale, o lea e le o se mea e ofo ai le faalauiloaina o se pikiapu e pei o le Mercedes-Benz X-Class.

Mercedes-Benz X-Class
O mea tutusa ma Nissan Navara e lauiloa. Ae e iai eseesega…

Ma e leai, o le X-Class e le o le taʻavale muamua a Mercedes-Benz, e pei ona taʻua iinei. E le o se mea lilo foi o le Mercedes-Benz X-Class fou o le taunuuga lea o se faiga faapaaga ma le Renault-Nissan soʻotaga, ma tuʻu ai le fale gaosimea o loʻo gaosia ai le tasi e nono atu ai. tulaga, afi ma pusa.

Fa'avae mautu

Matou te faamanatu atu ia te oe o Nissan o le kamupani lona lua sili ona tele i le lalolagi o taʻavale pikiapu feololo ma e silia ma le 80 tausaga o le poto masani i lenei vaega, lea e taʻitaʻia ai le faʻailoga fetu e tuʻu le talitonuga maualuga i le X-Class design.

E le gata i lea, e pei ona tatou iloa, i le tele o tausaga ua faʻateleina pisinisi faʻatasi i le va o le Renault-Nissan Alliance ma Daimler.

Mercedes-Benz X-Class
Vaega pito i luma ua mae'a fa'afouina. Le fetu fa'aalia e le mafaaseseina.

O le faʻavae, afi ma faʻasalalauga e faʻasoa, ae o le iʻuga e ese. O tulaga faʻamafanafana a Navara ua uma ona faʻamalieina, ae na faia e Mercedes-Benz. suiga loloto ina ia mautinoa na mafai e le X-Class ona faʻafetaui le malosi e manaʻomia e se pikiapu, faʻatasi ai ma foliga faʻapitoa ma foliga faʻapitoa lea na masani ai le Siamani.

O se tasi o elemene e tatau ona sili ona gauai atu i ai o le taofiga - lea e tatau ai se isi mataupu. O totonu fo'i e fa'aogaina mea e sili atu ona lelei ma fa'alelei leo o le isi lea itu sa galue malosi.

Mercedes-Benz X-Class

Factor X – le taofia!

O le galuega na faia e le au inisinia o le ituaiga Siamani e lauiloa i le maeʻa ai o le km muamua. O le axle pito i luma e matua fou lava, faʻapea o se fausaga faʻatasi ma se faʻamaufaʻailoga faʻalua i luma, faʻatagaina le faʻateleina o le 70 mm i le lautele o le ala.

O le axle pito i tua, faʻatasi ai ma tekinolosi fesoʻotaʻiga tele, na faia foi ni suiga. O nei mea uma, faʻatasi ai ma vaipuna tutoʻatasi i luga o au taʻitasi, faʻatagaina, mo le taimi muamua, e ave ai se pikiapu ma toetoe lava tutusa le mautinoa ma le saogalemu e pei o se SUV.

Faʻamaoni i le fetu o loʻo tu i luga o le grille pito i luma, o le X-Class o loʻo tausia nisi o faiga saogalemu o loʻo i ai i isi faʻataʻitaʻiga o le ituaiga, e pei o le Lane keeping assist, Active break assist, Traffic sign assist, Emergency call system in case fa'alavelave, fitu taga ea, ma isi.

Mercedes-Benz X-Class

Rear differential loka system, DSR system for speed control downhill, 21 mm maualuga le taofia, faatasi ai ma isi, e pei o le 360 ° mea pueata aofia i le paka paka po o le Mercedes Me, lea e mafai ai ona fesootai ma le taavale e ala i le taavale, o loo maua foi. o telefonipoto.

Mercedes-Benz X-Class

i luga o le auala

Mai le aafiaga aveta'avale na matou maua i tua o le uili o le Mercedes-Benz X-Class fou, na matou faia se lagona lelei.

Mercedes-Benz X-Class

I totonu, o le tulaga lelei o meafaitino ma le fausiaina e masani lava Mercedes-Benz, naʻo le misia o ni nai avanoa e teu ai mea. E oʻo lava i le avanoa i lalo o le faʻamau lima e laʻititi.

Mai mea faigaluega avanoa i le tulaga lelei, ma le malosi o le afi 190 hp, o mea uma e maua i se pikiapu e le fefe i le tarmac. O le otometi-fitu sootaga e le i le tulaga o le vaega o totoe. E mafai ona sili atu le vave i tupe fesiitai.

O le auala

Sa matou maua le avanoa e fai ai ni auala i fafo o le auala e ala i tafu afi i Serra do Socorro. O nei kosi na mafai ai ona iloa vave pe o le atugaluga i le mafanafana o auala na afaina ai le faatinoga i fafo atu o le auala.

I luga o se auala fa'afanua uma ua fa'atulagaina mo le fa'amoemoe, matou fa'amaonia e leai se mafua'aga e fa'afefe ai. Mai le maualuga pito i luga ole faʻaoga ole 49.8º, e oʻo atu i le osofaʻiga faʻamatalaga ma le alu ese (30.1º ma le 49.8º), e ala i le maualuga o le eleele o le 221 mm ma le ventral angle o le 22º, e oʻo lava i le faʻatonutonuina o le saosaoa i lalo e mafai ona iloa ma e tulaga masani i lomiga uma ma 4 Matic tekinolosi.

O le faigofie faʻamaonia lea na manumalo ai le Mercedes-Benz X-Class i faʻalavelave uma i le gasologa o le vaiaso e taʻitaʻia ai i tatou e faʻamaonia lona itu sili atu le faʻalavelave.

Mercedes-Benz X-Class

Tau

Tau mo le Mercedes-Benz X-Class fou mai 38,087 euros mai le lomiga X 220d ma gearbox tusi lesona ma tua-uili taavale, e oo atu i 47 677 euros lomiga X250d ma tekinolosi 4Matic. O laina meafaigaluega alualu i luma ma mana latou fa'aopoopoina le 2 afe ma le 7 afe euros ta'itasi, ma o lo'o avanoa le masini fa'apitoa mo se fa'aopoopoga 1700 euros.

E le gata i lea, o loʻo i ai le tele o pusa e pei o le Pack Plus, Pack Comfort, Pack Style ma Pack Winter.

O lo'o maua fo'i mea fa'aoga eseese, e pei o pa'u o le chrome, fa'alava i luga, fa'alava fa'amau, hardtop, fa'atasi ai ma isi, e maua ai le tele o galuega ma se foliga sili atu ona malosi ma matagofie.

Mercedes-Benz X-Class

O le Mercedes-Benz X-Class e na'o avanoa i totonu o se lua fale ma se gafatia mo tagata e toalima, ae e tolu laina o meafaigaluega, Pateta palu, alualu i luma ma mana , lea e mafai ona e filifilia ai le eseesega o 163 hp po'o le 190 hp mai le poloka 2.3 lita , faʻapea foʻi pe faʻapipiʻi pe leai foi le 4Matic taʻavale uma-uili ma le faʻaogaina otometi fitu-saosaoa.

Talafou lata mai

I le afa lona lua o le 2018, o le X 350d version o le a taunuu mai, faʻaalia ai se Mercedes-Benz uluai V6 poloka ma 258 hp ma o le a avea ai le X-Class i lenei faʻataʻitaʻiga o le pikiina sili ona malosi i luga o le maketi. O le afi lita 3.0 ma le 500 Nm o le torque o le a faʻaalia tumau uma-uili taavale ma le 7G-Tronic gearbox ma foe uili, ma le uluai Mercedes-Benz.

  • Mercedes-Benz X-Class
  • Mercedes-Benz X-Class
  • Mercedes-Benz X-Class
  • Mercedes-Benz X-Class
  • Mercedes-Benz X-Class
  • Mercedes-Benz X-Class
  • Mercedes-Benz X-Class
  • Mercedes-Benz X-Class
  • Mercedes-Benz X-Class
  • Mercedes-Benz X-Class

Faitau atili