Free Escape Club ma kalena gaioiga atoa mo le 2018

Anonim

I le maeʻa ai o le lua tausaga talu ai o loʻo faʻaalia ai le faʻatupulaia o le numera o gaioiga ma tagata auai, o le tausaga 2018 o loʻo vaʻaia ma se faʻaopoopoga o galuega mo Clube da Guarda, lea na tuʻuina atu ai le kalena mo le 2018.

O le tausaga e tatalaina i se auala tele ma se faʻamanatuga lua: i le aso 23 o Fepuari, le 45 tausaga o le Free Escape Program ma le 20th SPAL Gala / Matou filifilia o tagata tietie , faʻatasi ai ma se faʻaaliga mataʻina tatala i tagata lautele e le faʻaʻoleʻole Luis de Matos, toe faia i le Teatro Municipal da Guarda.

Tala Fou mo le 2018

I le faaopoopo atu i gaoioiga masani, e lua foliga fou mo le 2018:

Le fou Avatu Avanoa Sa'oloto , lea o le a faia ia Me 5th, i faitotoa o Lisbon, e totonugalemu i le matagofie o Quinta do Peru, i Azeitão. Aventura Escape Livre e fiafia i laufanua e fesoʻotaʻi ai Cabo Espichel ma Adega Bacalhôa Vinhos de Portugal, i totonu tonu o le peninsula Setúbal. O le taamilosaga e faʻamoemoe mo 4 × 4 ma 4 × 4 SUV uma faia ma faʻataʻitaʻiga ma faʻatapulaʻa i le 28 taʻavale.

O le isi mea fou o le TT Centenary Court of Appeal of Coimbra, tatala i tagata tomai faʻapolofesa, lea e aofia ai faʻailoga faʻasolopito e fesoʻotaʻi ma Infante D. Pedro i le itulagi Center.

kalapu sola sa'oloto
O le Teatro Municipal da Guarda na faʻaalia ai e le Kalapu lana kalena o gaioiga mo le 2018.

Tagata tafafao maimoa fanua uma

O le kalena fanua uma e amata, e pei ona masani ai, i le Tripe Raid ma isi mea manogi , mai le 16th i le 18th o Mati, o lenei tausaga e ui atu i totonu o malo o Guarda ma Manteigas, faʻaiʻu i le nuʻu o Freineda, faʻatasi ai ma le tala faʻasolopito masani ma le aoauli i Bucho.

Ia Aperila, ua toe foi mai ai le aiga Volvo mo se isi faaiuga o le vaiaso o Volvo XC Adventure , fa'atasi ai ma aafiaga i fafo, o le taimi lenei ma le Volvo XC40 fou, i Lisbon.

kalapu sola sa'oloto
Ole Mercedes-Benz 4Matic Experience ole a malaga ile Alentejo ile 2018.

ose masina tumutumu

Ia Me, o faaiuga o vaiaso uma e fai ai gaoioiga. E le gata i lea ua taua i luga Avatu Avanoa Sa'oloto , o loo i Quinta do Peru, i Azeitão, o le a umia foi le O ia o Mercedes Off Road Experience i Mafra, ma faamoemoe mo na o avetaavale o taavale Mercedes-Benz ma tekinolosi 4MATIC. O le a faatulagaina foi e le Kalapu le Matos & Prata Event X , e le malo o Idanha-a-Nova, ma le TT Centenary o le Lisi o Coimbra , i le va o Coimbra ma Cantanhede.

Afai o le 2016 ma le 2017 o ni tausaga o le galue malosi ma na matou mafaia, e pei ona faʻamoemoeina, e sili atu i le afe o tagata auai i a matou mea na fai, i le 2018 o le a sili atu le oso, ae matou te fuafua e tuʻuina atu tusi taʻavale masani ia i latou o loʻo faʻatasi ma i matou o paaga, tagata auai ma le au maimoa. : faʻalapotopotoga, faʻasalalauga, suʻesuʻega ma mea sili ma fou

Luís Celínio, Peresetene o le Clube Escape Livre

Ia Iuni, o le Dacia Adventure 4×2 o le Bridgestone taofi muamua leoleo fa'atasi 2018, amata i le faaiuga o le vaiaso mulimuli o le masina, faamamaluina aso sili ona umi o le tausaga. I le aso 1 o Iulai, o le lima tausaga o le 2050 Tempo Guarda 2050 ua faailogaina. Ia Iulai foi, o Figueira de Castelo Rodrigo ua toe avea ma tulaga o le Slalom Sprint sili ona mata'ina i totonu o le atunu'u, o le taimi lenei i le tala faasolopito lona 20 lomiga.

International Drift Cup

E toe foʻi foʻi le saoasaoa i Pinhel i le aso 26 o Aokuso, faatasi ai ma se Drift show, ua tatala nei i taʻavale mai isi atunuu, i le finauga a se Ipu faavaomalo , o se avanoa fiafia mo tagata lautele i taimi malolo.

kalapu sola sa'oloto
I le 2018, o le Iberian Drift Cup na tuʻuina atu i le International Cup mo le taʻaloga.

Ia Setema, e lua mea na tutupu: o le Tuaoi o Ta'avale Mata'utia o se fonotaga a uo ma tagata fiafia i taavale matutua, i se fonotaga turisi o loʻo i ai Fundão ma Guarda i le polokalame; o le Audi Off Road Experience , lea e ave ai faʻataʻitaʻiga quattro i laufanua o le itu i matu o Potukale.

O Oketopa o loʻo faʻailogaina i le malaga i Santiago de Compostela na faia e le tele-brand karavan i le Off Road Bridgestone ACP, i lona 15th lomiga. Mo le taimi lona 7, o le Mercedes-Benz 4MATIC Aafiaga taʻitaʻia fetu o le faʻailoga Siamani, i le taimi nei i fanua Alentejo.

Ole kalena Clube Escape Livre e muta ia Novema, ma le 2nd Beira Wines TT Raid I totonu, faʻamamafaina o uaina ma meaʻai a Pinhel ma tuaoi, o se mea na tupu tatala i 4 × 4 ma 4 × 4 SUV uma faia ma faʻataʻitaʻiga.

Polokalama, ata, faʻamatalaga auiliili ma pepa resitala mo mea taʻitasi o loʻo avanoa i luga o le upega tafaʻilagi a le Clube Escape Livre.

dacia adventure club sola saoloto

I le 2018 o le a avea ma 7th Dacia Adventure, i luga o ala o le itu i matu o le atunuu, mo tagata e ona Duster ma Sandero Stepway.

Faitau atili