O ta'avale sili ona leaga e 5 a Jeremy Clarkson o le tausaga.

Anonim

Afai o ananafi na matou iloa ai po o fea e sili ona lelei taʻavale e lima, o le asō matou te iloa ai lima ta'avale sili ona leaga o le tausaga tofotofoina e Jeremy Clarkson mo le nusipepa Sunday Times i le tausaga 2018.

E le taofia e Clarkson ona manatu e uiga i taavale na ia aveina, o lea la o lenei lisi puupuu, pe tatou te ioe i ai pe leai, folafola atu e le itiiti ifo i le faafiafiaina ma ona manatu felanulanuaʻi o faʻataʻitaʻiga faʻatatau.

E tatau ona maitauina e leai se tasi o faʻataʻitaʻiga na faʻamoemoeina i lenei tausaga na maua le leai o fetu (mai le lima e mafai), o se mea na tupu i le taimi ua tuanaʻi, o lea e le tatau ona leaga mea uma.

E aunoa ma se toe faʻalogo, na matou amata i le taʻavale sili ona leaga muamua na faʻataʻitaʻiina e Clarkson i le 2018, le Abarth 695 Rival (lua fetu mai le lima). O le faitioina ona o ana amio faʻafefete, tulaga faʻataʻavale ma le leai o se faʻamalosi (tatala le tino), e leʻi faʻafeiloaʻi e Rivale le tusitala ma le faʻasalalauga - e oʻo lava i ona uiga faʻalelei, lea e faʻaaloalo ia Riva, o se fau vaa.

Abarth 695 Rival

O le 695 convertible e fai si malo i luga o le saoasaoa, osooso ma faigata ona ave se'i vagana ua e masani i le ofuina o se tui.

O Jeremy Clarkson e le o se tagata fiafia i SUV, sei vagana ai Range Rovers ma le ... Alfa Romeo Stelvio, lea e faʻamaonia ai le i ai o le fou. Audi Q8 (lua fetu mai le lima) i lenei lisi. I le avea ai o se puipuiga, sa matua faagaeetia lava Clarkson i tekinolosi i luga o le vaa.

Audi Q8 Dynamics 2018

O se tauva i le BMW X6 mataʻutia ma o lona uiga e mo tagata e valea.

O le isi SUV i totonu o le sili ona leaga o le tausaga, i le taimi nei, e matua talisapaia e isi uma Dacia Duster (lua fetu mai le lima). Na te leʻi talisapaia le mataga ma le afi, ma e leʻi fesoasoani i le faʻataʻitaʻiina o le iunite na vali auro ma tau e silia ma le £15,000 (pe tusa ma le €16,600).

Dacia Duster 2018

E leai se tasi e tietie solo ia Duster. Pe filemu. Po'o le fa'atumauina o lou mamalu.

O LE Mini 1499 GT (lua fetu mai le lima) o se fa'aaloalo i le 1275 GT fa'asolopito. Ae e le'i lava le fa'amalieina o ia lava ia Clarkson, i faitioga i lona fa'amalologa tele ma le fa'atonuga o le fa'atinoga... e le'i i ai iina (102 hp).

Mini 1499 GT

E faigata ona mafaufau po o le a le upu sa'o. Ae o le "mataʻutia" e latalata.

O le a se mea e ono faaletonu i le fou Volvo V60 (lua fetu mai le lima) pe a faʻafetaia e Clarkson lava ia mo lona sitaili, avanoa ma le faʻatinoga? Ia, pau lava le mea e tatau ona e faia o le ki ma ua leai uma le faʻafetai-faʻafetai uma i le leaga o le Diesel afi na faʻaola ai le iunite faʻataʻitaʻi.

Fa'asoa i la matou Youtube channel.

E leai se tala e sili atu e uiga i lou olaga feusuai ua oti nai lo le Volvo o paka i fafo o lou fale.

Faitau atili