Ua uma ona e iloa le fa'ailoga o le Dacia Duster?

Anonim

e te fiafia i taimi uma Dacia Duster Ae e te manaʻomia le amoina o uta tetele, vaomago pe e te manaʻo e togi lau uila i totonu o se pusa uta e aunoa ma le popole? Aua e te faanoanoa, ua tali mai e se kamupani i Romania au tatalo ma faia se pikiapu e faavae i luga o le tupulaga fou o Dacia Duster.

O le kamupani Romania, lea e igoa ia Romturingia, ua uma ona faia i le 2014 se faʻataʻitaʻiga o le SUV lauiloa, i le taimi faʻatapulaʻa i le 500 iunite. Faatasi ai ma le taunuu mai o le augatupulaga fou, na filifili ai le kamupani e toe foi i le moliaga o le tausia o vaega o lona suiga muamua.

Va'ai i luma, e pei lava o le Duster e mafai ona e mauaina i luga o le auala. E tatau ona e toe foʻi i tua o faitotoʻa pito i luma e suʻe ai le eseesega ona matou vaʻai atu lea o faitotoʻa pito i tua ma nofoa ua tuʻuina atu i se pusa uta e ufiufi i mea e teteʻe ai ua sauni e ave soʻo se mea e te manaʻo ai.

Dacia Duster pikiina

E mafai ona e fa'atau?

Ia ... mo le taimi nei, e leʻi faʻaalia e le kamupani Romania ia fuafuaga mo lana foafoaga fou, ae o le mea sili e foliga mai o le a naʻo le faʻapipiʻiina o le Duster i ni vaega laiti ma naʻo le faʻamoemoe mo le maketi i totonu o le atunuʻu, o lea e le mafai ai. se'i tatou va'ai i le fa'aaliga lea i luga oa tatou auala. I lalo ifo o la'ei sili ona aoga o lo'o i ai le fa'aogaina o le ta'avale uili uma i le fa'asologa o Duster ma fa'aola ai lenei fa'asologa o le 1.5 dCi o le 109 hp.

Fa'asoa i la matou nusipepa iinei

Dacia Duster pikiina

O le faʻasologa lona lua o le pikiina o le Dacia Duster o loʻo faʻatumauina le fua na faʻaaogaina i le suiga muamua, aveese faitotoʻa ma taualuga mai faitotoʻa pito i tua ma fatuina se pusa uta. E lē mafai ona faapea atu na leaga le iʻuga.

E le o le taimi muamua lea ua matou vaai ai i se pikiapu o loʻo iai le faʻailoga Roma. I le faaopoopo atu i lenei suiga ma le tasi na faia i le augatupulaga muamua o Dacia Duster, i ni nai tausaga talu ai, o le kamupani a le Renault sa i ai le Logan pick-up i lana lisi (lea na faʻatau atu iinei) ma na taunuu mai maketi Amerika Latina. e maua le lomiga aloaia o le Duster piki-up, ae o le faailoga Renault ma le igoa Duster Oroch.

I aso nei, o le Dacia Dokker Pick-up o loʻo faʻatau atu i nisi o maketi a Europa, e pei ona e vaʻaia i lalo.

Dacia Dokker Pick-up

Faitau atili