Suzuki Jimny ua toe foi mai, ae o se pisinisi

Anonim

O le mea mata'utia o le Suzuki Jimmy na vaʻaia lona faʻatauvaʻa i Europa na faʻalavelaveina a o le tausaga 2020 o se pepe mama. O le mafuaaga? O le maualuga o le CO2 fa'aoso.

E pei ona matou taʻua le tele o taimi i le tausaga atoa, o lenei tausaga 95% o le faʻatau atu o taavale i le "konetineta tuai" o le a tatau ona faʻafeiloaʻi le mataʻutia 95 g / km lautele (taua eseese e faʻatatau i le ituaiga / vaega) faʻatulafonoina e le Iuni a Europa. . O le 178-198 g / km o le Jimny na le mafai ai e Suzuki ona ausia sini faʻatulagaina.

Ae ui i lea, o le faʻaogaina o le taʻavale pito sili ona laʻititi uma e avea o se taʻavale faʻapisinisi e le o toe vaega o nei faʻatusatusaga, faʻaitiitia le faʻafitauli. E manaʻomia foʻi taʻavale faʻapisinisi e faʻaititia a latou CO2 emisi, ae o loʻo i ai se tulaga ese: e oʻo atu i le 2021, o le faʻamoemoe e ausia o le 147 g / km.

Le mea e maua ai e Suzuki Jimny se avanoa e toe foʻi ai i le maketi a Europa seʻia oʻo ina maua se isi mea e sili atu ona mautinoa. O lona uiga, se'ia maua se isi afi e maualalo le fa'aoso, po'o se toe iloiloga o le 1.5 l naturally aspirated poloka.

Suzuki Jimny fa'apisinisi, ae o lo'o tumau pea ma i taimi uma ... fanua uma

O lea, o le Jimny "fou" ua toe foʻi mai o se tamaʻi pisinisi e na o le lua nofoaga. O le mea ua leiloa i le pasese gafatia e totogi i se ogalaau, lea ua agavaa mo le igoa. E 863 lita le malosi — 33 l sili atu nai lo le maualuga o le pasese a Jimny ma nofoa i lalo. O le fola e matua mafolafola ma o loʻo i ai se vaeluaga saogalemu i le va o le vaega o uta ma le fale.

Suzuki Jimny Fa'atauga

O le toe setiina o pusa uta e na o le pau lea o le eseesega mai le Suzuki Jimny sa masani ona tatou iloa. A leai e tumau pea mea uma.

Fa'asoa i la matou nusipepa

O loʻo faʻaauau pea ona faʻaoga i luga ole 102 hp 1.5 l, aʻo faʻaauau pea ona faʻatumauina tutusa meafaigaluega ma foliga vaaia. E le gata i lea o le lisi o meafaigaluega, aemaise lava i latou e fesoʻotaʻi ma le saogalemu, e atoatoa e pei o le pasese pasese.

E na'o le iloa pe a o'o mai i luga o le maketi a le atunu'u ma pe o le a le tau.

Faitau atili