Fa'asaga i fafo, ta'avale laiti i totonu. O lo'o toe fa'afouina Opel Crossland ose filifiliga e mafaufau i ai?

Anonim

Faʻalauiloa i le 2017 ma o loʻo i ai i se tasi o vaega sili ona tauva o le maketi a Europa, le Opel Crossland o le fa'amoemoega lea ua leva ona masani ai le toe fa'atūina o tausaga ogatotonu.

Le sini? Toe faʻafou lau ata - faʻaosofia e le Mokka fou - ma tumau faʻatauvaʻa i se vaega e foliga mai e faʻateleina talosaga e pei o pulou pe a uma le timu (vaʻai i le faʻataʻitaʻiga lata mai o Volkswagen, lea pe a uma le T-Cross ua sauni e faʻalauiloa le Taigo).

Ua ausia le sini? O Crossland o se filifiliga e mafaufau i ai? Ina ia suʻesuʻeina, matou te faʻataʻitaʻiina le fou GS Line version, faʻatasi ai ma se natura taʻaloga, e fesoʻotaʻi ma le 1.2 Turbo ma le 110 hp ma le ono-saosaoa gearbox.

Opel Crossland
I tua, o mea fou e tau le maua.

Fa'asaga i fafo, ta'avale laiti i totonu

E maualuga atu nai lo le averesi, o le Opel Crossland e foliga mai o le "sootaga fesoʻotaʻi" i le va o tagata faʻaleaganuʻu ave taavale ma SUV/Crossovers, ofoina atu se lagona manaia o le avanoa i luga o le vaa e le maua e nisi tauva.

Pe i totonu o le avanoa o le ulu (lea o le maualuga o le tino e totogi ai tufatufaga), mo vae (lea e aoga mai nofoa umi e mafai ona fetuutuunai i tua) poʻo le pusa ato (o le gafatia e eseese i le va o le 410 ma le 520 lita), o le Crossland e foliga mai na manatu. o le “ manoa i le manoa” mo aiga.

Opel Crossland

Sober ma ergonomic, lua o faʻauiga e sili ona faʻamatalaina totonu Crossland.

O totonu e masani lava Siamani, faigofie ma faʻaogaina e faʻaoga, ma se tulaga lelei o meafaitino ma le malosi i le averesi o le vaega (e le o se faʻamatalaga, ae le faʻanoanoa foi).

O nei mea uma e saofagā i le faia o le fale o Opel Crossland o se avanoa manaia, talafeagai mo malaga umi, mafanafana ma le toʻafilemu.

Opel Crossland
O le gafatia o ato ato e eseese i le va o le 410 ma le 520 lita e fuafua i le tulaga o nofoa pito i tua.

110 hp lava?

O le faʻaogaina o le "matou" Crossland o le faʻaletonu le malosi o le 1.2 turbo (o loʻo i ai le 1.2 i le 83 hp, ae o le tasi lenei o le ea, e aunoa ma se turbo), lea e ono tulaʻi mai ai masalosaloga pe a matou filifili e faia se tasi o na malaga ma se taavale. ma se ogalaau tumu .

A uma mea uma o se laʻititi 1.2 l tolu-silinder ma 110 hp ma 205 Nm.

Opel Crossland
Faatasi ai ma le 110 hp, o le tamai 1.2 l tolu-silinder turbo "e taunuu mo poloaiga".

Afai i luga o pepa o numera e fai si tauagafau, i le faʻatinoga latou te le faʻanoanoa. O le atigipusa tusi lesona ono-saosaoa e laa lelei ma e maua se lagona manaia (naʻo le au e tele tele) ma fesoasoani e "oomi" uma "sua" e tatau ona tuʻuina atu e le afi.

Pe i luga o le alatele, faʻafefe poʻo le faʻavavevaveina o feoaiga a le taulaga, o le 110 hp na faʻatagaina i taimi uma ia Crossland e tuʻuina atu faʻataʻitaʻiga talafeagai mo se faʻataʻitaʻiga ma ona uiga ma o nei mea uma e "tauia" i matou i le faʻaaogaina o taumafa.

Opel Crossland
E ui ina fa'ate'aina le apili fa'atekonolosi a nisi tagata tauva, o le lisi o Crossland e faigofie lava ona faitau ma fa'amanatu mai ia i tatou o nisi taimi o le fofo sili e sili ona faigofie.

A maeʻa le sili atu i le 400 kilomita o loʻo ufiufi i le tele o ituaiga eseese o auala, o le averesi faʻamauina e leʻi sili atu i le 5.3 l / 100 km. I le isi itu, i se taʻavale sili atu, na te leʻi savali mamao mai le 7 l/100 km.

O le mea e masani ai, na vaʻaia e le Opel Crossland le suiga o le chassis. E ui i le le "gaoi" le igoa o le B-SUV sili ona malie e ave ai le Ford Puma, o le crossover Siamani o loʻo i ai se faʻataʻitaʻiga saʻo ma se fetuunaiga lelei i le va o le mafanafana ma le amio, o se mea e taua i taimi uma i se fuafuaga a le aiga.

Opel Crossland

Pe o le taavale sa'o mo oe?

O lenei fa'afouga na maua ai e le Opel Crossland se foliga fou e mafai ai ona tu'uta'u teisi atu i totonu o le tauvaga, aemaise lava i lenei GS Line lea e "toso" mo foliga ta'aloga.

Dynamically sili atu le lelei nai lo le taimi nei, o le faʻataʻitaʻiga Siamani o loʻo faʻatupeina tele i vaega e pei o le nofo ai, faʻamafanafanaga ma versatility, o mea uma e faʻavaeina o ia lava o se tasi o fuafuaga sili ona lelei i le vaega mo i latou e iai fanau.

Opel Crossland

I loʻu manatu, o lenei gagana mamanu fou mai Opel na aumaia ai se eseesega fiafia i Crossland.

I le tulaga faatekonolosi, o le fetuutuunai fou Full-LED headlamp o se aseta mo i latou, e pei o aʻu, o loʻo faimalaga i le tele o kilomita i le po ma le vaʻaia lelei ma le ergonomically lelei-mafaufau o totonu o folafolaga e manumalo i avetaavale sili ona le mautonu.

Faitau atili