NOFOA Arona. I le feagai ai ma ni fili fou mataʻutia, pe o se talosaga e mafaufau i ai?

Anonim

O LE NOFOA Arona na tatalaina i le 2017, o lea e le mafai ona tatou taʻua o le "matua". Ae o le vaega SUV, poʻo B-SUV, e le faʻamagaloina; o le saoasaoa o le faafouga ua fai si saoasaoa.

I lalo ifo o le tausaga, e tele tala taua na oʻo mai - o se vaega toʻaitiiti oi latou, o le mea moni - e foliga mai o le 2017 na tupu i le faʻavavau. Ua leiloa Arona i ana fili fou ma sili ona agavaa?

Pe lava; o le fa'ai'uga faigofie ma fa'aitiitiga ina ua mavae ni nai aso o le ola ai ma le SEAT Arona 1.0 TSI 115 hp Xcellence ma le pusa tusi lesona. O lenei suega na iu ina avea ma se isi toe faatasiga. E tele Arona na ou aveina, ae pe a ma le tausaga talu ona ou mulimuli i le pule a le tasi - ma e leʻi umi ae maua le 1.5 TSI sili ona malosi.

SEAT Arona 1.0 TSI 115 hp Xcellence

Laiti i fafo, tele i totonu

E fia iloa pe faʻapefea ona faʻamalosia e le B-SUV fou na faʻalauiloaina nisi o uiga lelei ua uma ona ou talisapaia i le laʻititi laʻititi o le aiga SEAT SUV, o se tasi foi o faʻataʻitaʻiga sili ona laʻititi i le vaega.

Ma talu ai ona o se tasi o mea aupito itiiti, i fafo, e ofo ai i le ofo atu o avanoa, i totonu, e tutusa ma ona fili, e tetele uma i latou. O se taunuuga manino o le faʻaogaina lelei o le avanoa e faʻamaonia e le MQB A0, o le faʻavae o loʻo taoto ai Arona ma o loʻo tautua foi i le vateatea tele "tausoga" Volkswagen T-Cross ma le Skoda Kamiq talu ai nei.

ogalaau
O le 400 l atopa'u vaega o lo'o tumau pea le fa'atauva'a. Ae ui i lea, o le mea lea tatou te matauina ai le eseesega tele i le sili ona fou ma sili ona tauva, toetoe o mea uma e ofoina atu le sili atu i le 400 l. E mafai ona tu'u le fola o atopa'u ile lua maualuga.

O le toe iloiloina o le leai o se gauai atu i pasese i le laina lona lua. E ui lava o se Xcellence, pito i luga-o-le-vaega faʻataʻitaʻiga e tutusa ma le FR, o pasese o loʻo i tua e le agavaa i faʻasalalauga faʻafefe (lea o loʻo i ai i le tulaga ulufale o le "tausoga" Kamiq), poʻo i palaka USB, e oo lava i se moli. faitau - ioe, moli mo le avetaavale ma le pasese pito i luma.

fa'apipi'i lelei

Ma o loʻo i luma o le nofoaga saʻo e tatau ona i ai, aua o loʻo ou faʻapipiʻiina lelei. E faigofie ona maua se tulaga lelei e ave ai le ta'avale i le SEAT Arona - o le nofoa ma le foeuli e lautele fetuunaiga - ma e masani lava ona lelei le va'aia.

nofoa pasese pito i luma
Masalo na'o le pau lea o le filifiliga e tatau ona i ai.

O le iunite o loʻo faʻataʻitaʻiina e tele filifiliga ma afai e tatau ona ou filifili mo se tasi, o le Luxe Package, aua o lea na matou maua ai ni nofoa sili ona lelei. E le gata e manaia tele i le paʻi - e tele lava e ufiufi i le velor, e foliga mai o Alcantara - latou te faʻalelei foi aʻo uuina oe.

Maimau pe ana ou maua ni upu manaia mo le uili, ae leai. O le uili foeuli e manifinifi tele ma o mea e ufiufi ai, i le paʻu faʻataʻitaʻi, e le o mea uma e manaia i le paʻi.

Arona Xcellence foeuli
E foliga lelei, ae o le uʻu ma le lagona e le lava - o Arona o le a toe faʻafouina vave. Tuu se isi foeuli e sau i totonu mo le mea lea.

O totonu o le SEAT Arona e le o vaʻaia lelei e faʻatatau i nisi faʻatauvaʻa o loʻo i totonu o mea e faʻaaogaina, lea e masani ona faigata ma e le sili ona manaia i le paʻi, e ui lava o lenei Xcellence version o loʻo i se tulaga sili atu nai lo isi lomiga o le Fa'ata'ita'iga Catalan.

I le isi itu, e teteʻe atu i se tulaga e sili atu i le averesi e faʻamaonia ai le malosi, e oʻo lava i luʻitau tutusa o lo tatou laumua.

Laupapa laupapa

O le Xcellence version e faʻalagolago i totonu ma mea faʻapitoa ma faʻamatalaga e faʻaleleia ai le manaia i luga o le vaʻa, ae o le mea lea e sili ona leiloa i nisi o taʻaloga lata mai.

Ole malosi e avatu ma fa'atau atu

Ua oo i le taimi tatou te o ai ma—talofa…—sa tau le manatua le mataalia o Arona i le avetaavale. O mea uma ona o le "sese" o le axle pito i luma, faʻatasi ai ma le tali sili ona maʻai i le faʻaogaina maualalo o le malosi i luga o le taʻavale.

Fa'amatalaga fa'amafanafanaga totonugalemu

O auala aveta'avale e mafai ona filifilia mai lenei fa'amau i luga o le fa'amafanafanaga tutotonu, ae...

Faʻasaga i le SUV laʻititi ma se filifili o piʻo ma talitonu mai ia te aʻu, o le a faʻafiafiaina oe. E la'ititi le ta'avale a le tino ma fa'aalia ai se tu'inanau e le masani ai i lea ituaiga ta'avale mo suiga vave o le itu. E fa'afiafiaina le ma'ai ma le gaio'i o lo'o tu'uina mai ia i matou ma se fa'asusu e sili atu le malu nai lo le fa'amoemoeina mago - ma o lo'o fa'aalia ai uili lapopo'a 18" ma pa'u pito i lalo.

O le ta'avale, e fai si māmā ma e la'ititi le tete'e muamua, lea e fa'ai'u i le pipii. I le faʻatasi ai ma le "axle pito i luma i sisifo", na iu ai ina matou faia ni faʻasaʻoga laiti i luga o le itu e oʻo lava i le osofaʻiga muamua i le liliu, aua na iu ina matou liliu vave pe fai sina tele.

SEAT Arona 1.0 TSI 115 hp Xcellence
E iai fo'i lamepa fa'a-LED atoa e filifili. Na faamaonia lo latou agavaa, faapea foi ma le faia o se sao taua i le matagofie o Arona.

O le fa'amatalaga fou fou a le vaega, le Ford Puma, e sili atu ona ogatasi i le va o le gaioiga o le fa'atonuga ma le tali atu o le ta'avale. E le tele se leiloa a Arona i le Puma, fa'amalosi, ma fa'atasi ai ma le Hyundai Kauai, o filifiliga sili ia e tolu mo i latou o lo'o va'ava'ai mo se fa'ata'avale fa'alelei atili.

E filemu i luga o le alatele?

O le malosi ma le ma'ai o lo'o fa'aalia i luga o auala gaoa e le mou atu i luga o ala tetele po'o auala tetele. O mea e fai ai le SEAT Arona o se mea "popole", peisea'i e le mafai ona "malolo" i luga o le asphalt.

O uili 18″, faʻatasi ma paʻu pito i lalo, atonu e nafa ma se vaega o lenei faʻalavelave faifaipea. E mautinoa lava latou te nafa ma le faateleina o le pisapisao; mamao mai le ita, e sili atu ona iloa nai lo isi Arona ma sili atu "paʻu" ma itiiti rim.

18 uili
18″ uili o se filifiliga foi. Latou te fesoasoani tele i le mataupu vaaia, ae na o le pau lea o le aoga latou te aumaia.

I le isi itu, o le pisa aerodynamic o loʻo i ai lelei, faʻapea foʻi ma le pisapisao afi. A’o talanoa e uiga i le afi…

… 1.0 TSI o lo'o avea pea ma paaga lelei

O se tasi lea o fa'ato'aga sili e tolu i le vaega ma o se tasi o mea e sili ona manaia e fa'aoga. Tali lelei i so'o se pulega ma e matua'i lelei le alualu i luma, itiiti pe leai se mea e iloa ai le turbo-lag. O le 115 hp ma le 200 Nm, faʻatasi ma le Arona o loʻo i ai le mamafa - itiiti ifo i le 1200 kg - ua faʻatagaina mo se faʻatinoga talafeagai i aʻoaʻoga ma e oʻo lava i le faʻatinoga.

1.0 TSI, 115 hp, 200 Nm

Ole Volkswagen Group's tolu-cylinder mil o lo'o tumau pea se tasi o iunite sili ona lelei o lo'o maua i aso nei i lenei tulaga.

Le sili o mea uma? O loʻo tumau pea le faʻaogaina o meaʻai, e fetaui ma mea na ou maua i le 95 hp version na ou faʻataʻitaʻiina talu ai nei i le Skoda Kamiq. I luga o le alatele e 6.8 l / 100 km, i le sili atu le feololo i le EN, e pa'ū i le 4.6 l / 100 km, ma i aso taʻitasi, faʻatasi ai ma le tele o le avetaʻavale a le taulaga, e sili atu i le fitu, ae i lalo ole valu. .

Pe sa'o le ta'avale mo a'u?

Faatasi ai ma le faʻafouina faʻafouina o le vaega, e manaia tele le faʻaosoosoga e alu i tala fou. O le mea moni, pe a fua i le tulaga matua ua vaaia i nisi o i latou, o le filifilia o se tasi o le a le avea ma mafuaaga o le faanoanoa. Ae e le o lona uiga o le SEAT Arona e le o toe avea ma se talosaga aoga - e matua ese lava.

SEAT Arona 1.0 TSI 115 hp Xcellence

O le tuʻufaʻatasia o (sili atu) faʻatusatusaga faʻatasi ma fua i le tulaga o le tauvaga, faʻapea foʻi ma se afi e faʻamaonia ai se tulaga lelei o le faʻatinoga i le taimi e tasi e pei o le faʻaogaina lelei; ae ui i lea, o se tasi o faʻataʻitaʻiga sili ona mataʻutia ma mataʻina i le vaega, e faʻatauaina ai le SEAT Arona i se suʻega suʻega.

SEAT Arona 1.0 TSI 115 hp Xcellence
O le "X" i luga o le pou C e ese ai le Xcellence mai isi Arona.

O le a le mea e sili atu, tusa lava pe tusa ma le 4000 euros i filifiliga, o le matou SEAT Arona Xcellence e foliga mai e sili atu le taugofie nai lo le tele o tauvaga.

Faitau atili