E mafai ona faasala a'u ona ua iai se “pu” i le nofoa o le avetaavale?

Anonim

Ina ua uma ona matou talanoa ia te oe e uiga i pepa taʻavale i se taimi ua tuanaʻi, o le asō matou te avatu ia te oe se tala faʻatatau i tiketi e foliga saʻo mai le puʻeina o faʻaaliga: Na sala se avetaʻavale ona ua gau lona nofoa.

Ae e te leʻi amata mafaufau o lenei tulaga na tupu i fafo, sei matou taʻu atu ia te oe o nei mea uma na tupu ia Novema 11, 2021, i luga o le Portuguese Estrada Regional 261-5, i Sines.

Ina ua uma ona faʻaalia e le avetaʻavale lona ita i le sala tupe faʻapitoa i se faʻasalalauga Facebook, na suʻesuʻeina e le upega tafaʻilagi a Poligrafo le moni o le tulaga ma o le faaiuga na ia ausia e ono faateia ai oe: o le tala e moni ma e faapena foi le lelei.

faletupe malepe
Talu ai e lē o iai le taʻavale a le avetaʻavale (e ana le kamupani o loʻo faigaluega ai), o le sala tupe na faʻatatau i le kamupani e ana le veni ae le o le avetaavale lava ia.

Le manuia po o le soona maelega?

E pei ona vaaia i le faasea na faila i luga o upega tafailagi, o le solitulafono tau pulega o le mafuaaga lea o le sala tupe: "O le taʻavale taʻavale ma le nofoa avetaʻavale e leʻi faʻapipiʻiina atoa i le nofoaga o nofoa ona o le ofuina ma loimata".

Atonu e foliga faavalevalea, ae o lenei Solitulafono tau pulega o loo aiaia i le mataupu 23 o le Highway Code Regulation (RCE).

E faitauina faapea: “E tatau ona tuu le nofoa o le avetaavale i se auala e mafai ai ona ia iloa lelei ma ia faigofie ona taulimaina pulega uma ma e aunoa ma se faailoga tagata i le mataʻituina pea o le ala (…) o le nofoa o le avetaavale o le a ufiufi ma fetuutuunai. faaumiumi".

I totonu foi o lena tusiga, o loʻo vaʻaia o lenei solitulafono tau pulega e mafai ona faʻasalaina i se sala tupe e € 7.48 i le € 37.41, o le aofaʻi aupito maualalo e tatau ona totogi e lenei avetaavale le manuia.

Punavai: Polygraph

Faitau atili