O le Ipu C1 ma le Razão Automóvel e toe fo'i mai i ala i le fa'ai'uga o le vaiaso

Anonim

Ina ua uma ona talimalo i le faaiuga o le C1 Academy Razão Automóvel 2021 i le faaiuga o le vaiaso talu ai, o le Vasco Sameiro circuit i Braga na faafeiloaia, i le faaiuga o le vaiaso, le tuuga muamua ole vaitau 2021 ole C1 Learn & Drive Trophy.

O lea la, ina ua maeʻa le malologa o nai masina, ua toe foʻi mai le taʻavale ma le tamaʻi Citroën C1. O le tauvaga amata o lenei vaitau lona tolu e aofia ai au e 33 i le amataga.

E uiga i lenei tuuga muamua, na taʻua ai e André Marques, e nafa ma Motor Sponsor: “O le isi tuuga i le faaiuga o le vaiaso i Braga e tele lona uiga mo Motor Sponsor, mo le C1 Trophy ma mo le Nofoa Nofo Tasi. O le tausaga talu ai sa faigata ma matua faigata lava. E ui ina mafai ona tamoʻe tuuga i le ogatotonu o le faʻamaʻi, ae sa tatau ona matou tauivi ma le le mautonu e mafua mai i le siama".

I lenei mea na ia faaopoopo mai ai: "E ui lava i mea uma, sa matou galulue ma le le vaivai e toe maua le tauvaga i le ala i le 2021 ma o le a tupu lena mea. Ole numera o tagata auai e, mo lenei mea moni, sili ona lelei. O le amataga lea mo se tausaga, matou te talitonu, e mafai ona matua lelei”.

o le suega muamua

Muamua o tuuga e tolu i lenei vaitau i le C1 Learn & Drive Trophy, o le "6 itula o Braga" o le a faailogaina foi le amataga o Gonçalo Raminhos i le Razão Automóvel team.

Afai e te manatua, o le faaiuga o le vaiaso talu ai na manumalo ai le avetaavale talavou i ana tauva ma manumalo i le lomiga lona lua o le C1 Academy Razão Automóvel.

Manumalo C1 Ipu
Gonçalo Raminhos, le manumalo o le C1 Academy Razão Automóvel, ma Guilherme Costa ma Diogo Teixeira.

Ae mo tauvaga o totoe o le vaitau, i le aso 28 o Aokuso o le a toe alu ai le Citroën C1 mo le "6 itula i le Algarve" ma i le aso 13 o Novema latou te toe foi atu ai i le aai o archbishops e tauva i le "6 x 1 itula. i Braga”.

Faitau atili