Na matou tofotofoina le Porsche Taycan Turbo S (761 hp). E le mafai ona faamatalaina lenei taavale (w/ Nuno Agonia)

Anonim

I lenei vitio mai la matou YouTube channel, na malaga ai Diogo Teixeira i le itu i matu o le atunuu e suʻe le ata sili ona malosi Porsche i luga o le lauiloa Falperra ramp: le Porsche Taycan Turbo S.

Faatasi ai ma afi eletise e lua o le Taycan Turbo S e ofoina atu le 625 hp o le malosi tuʻufaʻatasia e oʻo atu i le 560 kW (761 hp) ma le 1050 Nm i le faʻateleina pe a filifilia le pule faʻalauiloa.

O nei mea uma e mafai ai e le Taycan Turbo S ona oʻo i le 0 i le 100 km / h i le naʻo le 2.8s ma oʻo atu i le 200 km / h i lalo ifo o le ... valu! Ae, e pei ona taʻu mai e Diogo ia i tatou i le vitio, o le mea e sili ona mataʻina o le toe faʻaleleia o le malosi, po o le a lava le saoasaoa - faʻaaloaloga o le tuʻuina atu vave o le uila e uiga i afi eletise.

Porsche Taycan Turbo S

se kamupani faapitoa

Na maua e Diogo le avanoa e le gata e suʻesuʻe ai le Taycan Turbo S i luga o auala faʻasolosolo Falperra, latalata i Braga, ae na ia maua foi le kamupani a Nuno Agonia. Ina ua uma ona femalagaaʻi solo i le Alentejo i ni nai tausaga talu ai ma Nuno Agonia i luga o le Mercedes-Benz S-Class 400 d 4MATIC (mai le augatupulaga talu ai), o le youtuber tekinolosi sili a Potukale ua toe faʻaalia i luga o la matou auala.

Fa'asoa i la matou nusipepa

Le sini? Saili lau tali atu i le saoasaoa o le Porsche Taycan Turbo S, o se tali na mafua ai le "tau" faasaga i tulafono o le fisiki ma e mafai ona e vaʻaia i le vitio matou te tuʻuina oe iinei:

Faitau atili