Sketch o loʻo faʻamoemoeina Volkswagen Amarok fou, le "tuafafine" o le lumanaʻi… Ford Ranger

Anonim

I le Volkswagen Group Annual Conference, lea o loʻo faʻasalalau ai taunuʻuga tau tupe mo le tausaga talu ai - 2019 o se tausaga sili ona lelei i tulaga o tupe mama mo le vaega Siamani -, i le faaopoopo atu i numera, sa talanoaina foi le lumanaʻi, ma i le lumanaʻi. o le ituaiga Siamani o loʻo i ai se fou Volkswagen Amarok.

Masalo o le mea fou autu i lenei tupulaga lona lua o le pick-up Siamani o se poloketi na fausia i le galulue faatasi ma Ford, lea o le a tulaʻi mai ai foi le sui o Ford Ranger, le taʻitaʻi o loʻo i ai nei i le maketi i Europa.

Ua oo i le taimi e manatua ai o lenei felagolagomai i le va o kamupani tetele e lua na faalauiloa i le silia ma le tausaga talu ai, lea, i totonu o maliega felagolagomai eseese na faavaeina, e lua na tulaga ese.

Volkswagen Amarok

O le mea muamua e taulaʻi i le atinaʻeina e le gata o le Volkswagen Amarok fou ma le Ford Ranger, ae faʻapea foʻi ma isi taavale faʻapisinisi; o le lona lua e aofia ai le tuuina atu MEB - Volkswagen's tu'ufua ta'avale eletise - ia Ford, o lea o le a atiina ae ai foi le itiiti ifo ma le tasi le taavale eletise fou, lea o le a auai i le unveiled Mustang Mach-E.

Fa'asoa i la matou nusipepa

O le tele o le atina'e ma le gaosiga o tiute mo pikiapu e lua o le a pa'u i luga o tauau o Ford. ma o loʻo faʻatau uma i totonu (ma e foliga mai) 2022.

O le lelei o nei fesoʻotaʻiga e iloagofie, faʻaopopo i le mea moni o le a mafai ona tuʻuina atu le avanoa i le tele o maketi i Amerika i Matu, pe a fai o le maliega na faʻatuina o le avanoa lea o le Volkswagen Amarok fou e gaosia i le lotoifale - ona o le moa Amerika i Matu. lafoga, o piki-ups mai fafo e lafoga i le 25%, fa'aleaogaina ai le fa'atauva'a fa'atauva'a o lo'o gaosia i totonu o le atunu'u.

Manatua la matou su'ega o le Ford Ranger Raptor mata'ina:https://youtu.be/eFi4pnZBHSM

I taavale faʻatau ma pikiapu, o lenei ituaiga o fesoʻotaʻiga e le masani ai, e ese lava. I se isi faaupuga, faʻamoemoe o le faʻasoa e le gata o le fausaga atoa ma le filifili faʻataʻitaʻiga, ae masalo o se vaega tele o le tino, sei vagana ai le pito i luma, lea o le ai ai le faʻamatalaga o ituaiga taʻitasi.

O le Volkswagen Amarok fou, ma faʻavae i luga o le ata na faʻaalia, ua folafola mai ai se faʻaleleia o autu vaʻaia ua leva ona iloa o le Amarok o loʻo iai nei, faʻapea foʻi ma se vaʻaiga sili atu ona lelei ma isi faʻataʻitaʻiga, aemaise SUV, o le ituaiga Siamani.

Ae ui i lea, o loʻo tatou mamao lava mai le faʻaalia o le faʻataʻitaʻiga mulimuli - 24 masina pe sili atu. E pipii i lenei ata? E tatau ona tatou faʻatali mo le 2022…

Faitau atili