New Porsche 911 Safari i luga o le ala? Sipai ata "pu'e" prototype

Anonim

Ina ua uma ona faʻafeiloaʻi le 911 GTS ma le 911 GT3 Touring, Porsche ua i ai se isi fesuiaiga o le 911 (tupulaga 992) i le paipa. Ma o le tasi lenei e fai si fiailoa, talu ai o mea uma o loʻo faʻaalia o se faʻaonaponei o le 911 Safari.

Afai i le faaiuga o le tausaga talu ai na matou iloa ai le 911 Vision Safari prototype (991 generation) - na musuia e le Porsche 911 SC lea na manumalo i le 1978 East African Safari Rally -, na faia i le 2012, o loʻo i ai faʻamaoniga tuputupu aʻe o le faʻailoga e iai Zuffenhausen e mafai foʻi ona faʻalauiloa se 911 faʻatasi ma le "ofuofu ua taai i luga".

Ma afai e i ai ni masalosaloga, o ata sipai na matou maua - faʻapitoa i le atunuʻu - o se faʻataʻitaʻiga 911 o loʻo faʻataʻitaʻiina e foliga mai e faʻaumatia ai.

Porsche 911 Vision Safari

Porsche 911 Vision Safari

"Su'e" i le va o le Nürburgring circuit (ma i totonu, i luga o le matagaluega), o lenei faʻataʻitaʻiga 911 (992) o loʻo faʻaalia ai se faʻamalologa maualuga tele pe a faʻatusatusa i le "masani" Porsche 911 ma sina faʻaleleia o pusi, ina ia mafai ai ona ofoina atu le sili atu ona lelei. itu ole osofa'iga ma le alu ese.

O faʻailoga faʻalauteleina o uili o se isi foi "faʻamatalaga" e taʻitaʻia ai i tatou e talitonu atonu o se faʻatulagaga sili atu ona faʻafefe o le 911, lea e taʻu mai e mea uma o le ai ai le taʻavale uma, o lea e le o se mea e le talafeagai le mafaufau o le amataga. e tatau ona avea ma tuuga 4S.

Porsche 911 Safari Spy Photo

O tala lata mai o loʻo fautua mai ai e mafai ona faʻaalia aloaia le Porsche 911 Safari mulimuli ane i lenei tausaga poʻo le amataga o le 2022, pe a taunuu i luga o le maketi mulimuli ane i lena tausaga.

Ae ui i lea, ma faʻamaonia o le mea moni lava lea o le "mea e ofo ai" o loʻo saunia e le Stuttgart brand, o loʻo tumau pea le vaʻaia pe o le faʻaalia o le 911 Safari o le a faia tumau, e pei o se isi suiga o le 911 laina, pe afai e ala i se lomiga fa'apitoa fa'atapula'aina.

Porsche 911 Safari Spy Photo

Faitau atili