Amata malulu. O Subaru Levorg uma o lo'o i ai se taga ea a tagata savali

Anonim

Mo i latou e le iloa, o le Subaru Levorg na faʻatau atu foʻi i nisi o maketi Europa i lona augatupulaga muamua (2014-2021). Ae o le lona lua o augatupulaga, e iloa i le 2020, e faʻatau atu naʻo Iapani.

I nai masina talu ai na iloiloina ai Subaru Levorg e le JNCAP, le Iapani e tutusa ma le "matou" Euro NCAP, e le gata na ausia le lima fetu ae na ausia foi le maualuga maualuga mo soo se faʻataʻitaʻiga, ma le togi o le 98%.

O le faʻatinoga o le vaʻa Iapani na sili ona lelei i vaega e tolu o iloiloga: faʻalavelave, puipuia ma le faʻaogaina o le telefoni faʻafuaseʻi (e-call).

Subaru Levorg

O le sao i le taunuuga sili ona lelei, matou te maua ai se meafaigaluega e le masani ai, ae o tulaga masani i ona ituaiga uma: o se taga ea i fafo, o lona faamoemoega o le puipuia o ulu o tagata savali pe a tupu.

Afai e iloa e le masini o loʻo i totonu o le paʻu se feteʻenaʻi ma se tagata savali, e vave ona faʻafefe le taga ea, e ufiufi ai le vaega pito i lalo o le A-poutu ma le matagi, i le lautele atoa o le taavale.

Subaru Levorg taga ea

O Subaru Levorg e le o le faʻataʻitaʻiga muamua lea na faʻapipiʻiina i se tasi - o le Volvo V40 (2012-2019) o le muamua - ae e seasea lava i aso nei, ae faʻamaonia iʻuga faʻamaonia pe a tupu le mea sili ona leaga.

E uiga i le "Amata malulu". Mai le Aso Gafua i le Aso Faraile i Razão Automóvel, o loʻo i ai se "Amata malulu" ile 8:30 i le taeao. A'o e mitiina lau kofe pe maua le lototele e amata ai le aso, fa'aauau pea le tafaoga faamasani ma mea moni malie, tala faasolopito ma vitio talafeagai mai le lalolagi o taavale. I lalo ifo o le 200 upu uma.

Faitau atili