Amata malulu. Ua mana'o Ford e fa'avevela totonu o ta'avale leoleo e... tape ai le Covid-19

Anonim

Fa'ailoga i le puipuia o leoleo o lo'o fa'aogaina le Ford Police Interceptor Utility i Amerika, Ford o lo'o atia'e se polokalame e mafai ai ona fa'avevela le fale i le 56º C mo le 15 minute e tape ai le coronavirus.

O le manatu na mafua ona o se suʻesuʻega na faia e le Ford Motor Company faʻatasi ma le Matagaluega o Microbiology i Ohio University.

I lenei tasi, o faʻaiʻuga na maua e faʻaalia ai e ala i le faʻaalia o le coronavirus i le vevela o le 56º C mo le 15 minute, o lona faʻaogaina o viral i luga o luga o loʻo faʻaaogaina i le Ford Police Interceptor Utility e faʻaititia e 99%.

Fa'asoa i la matou nusipepa

O le polokalama e galue i luga o le tau ma le afi e faʻateleina ai le vevela ma, e tusa ai ma le Ford, e mafai ona toe faʻaleleia i soʻo se Ford Police Interceptor Utility mai le 2013 i le 2019.

Mo le taimi nei, o loʻo i ai pea le polokalama i le vaega o suʻega, peitaʻi, afai e faʻamaonia e aoga, e mafai ona faʻapipiʻi i faleoloa eseese o le North American brand.

Ford Leoleo Interceptor Utility

E uiga i le "Amata malulu". Mai le Aso Gafua i le Aso Faraile i Razão Automóvel, o loʻo i ai se "Amata malulu" ile 8:30 i le taeao. A'o e inu lau kofe pe fa'aputuina le lototele e amata ai le aso, fa'aauau le fa'amata'aga i mea moni mata'ina, tala fa'asolopito ma vitiō talafeagai mai le lalolagi ta'avale. I lalo ifo o le 200 upu uma.

Faitau atili