AUTOvoucher e fa'amanaia ile aso nei. Ina ia maua fa'aitiitiga e le mana'omia le fa'aputu.

Anonim

E mafai ona amata fa'aoga le lagolago a le AUTOvoucher i le Aso Lulu nei, Novema 10, ma o le a fa'amanaia se'ia o'o ia Mati o le tausaga fou.

O le fua, lea na faʻamaonia e le Fono a Minisita pe a ma le lua vaiaso talu ai, o loʻo tuʻuina atu ai le faʻaitiitiga faalemasina o le 10 sene i le lita o le suauʻu, e oʻo atu i le aofaʻi o le 50 lita (maualuga o le lima euros i le masina).

Ina ia maua lenei faʻaitiitiga, e tatau ona lesitala i luga o le IVAucher platform - e silia ma le 330,000 tagata ua lesitala talu mai le faʻalauiloaina o le AUTOvoucher - ma faia le totogi "e ala i se auala totogi e agavaa e le tagata faʻatautaia ma i se aofaiga maualalo e faʻamalamalamaina i le faʻatonuga a le sui o le Malo e nafa ma le itu tau tupe", e mafai ona faitau i le tulafono na lomia i le Aso Gafua i le Diário da República.

fale penisini tiso

O lea laititi laititi ua uma ona faamanino mai i le taimi nei, i se faamatalaga i le mamalu o le atunuu, e le Matagaluega o Tupe, lea na faamanino mai ai e faapea “o le itiiti ifo o le taumafa e tasi le sene”.

Leai se mana'oga e fa'atumu

E tusa ai ma le tulafono o loʻo taʻua i luga, ina ia faʻamanuiaina mai le AUTOvoucher, ua lava "le tagata faʻatau e faia se totogi i le faʻatauina o oloa ma auaunaga" i tagata faʻatau oloa laiseneina e avea ma fale suauʻu ma o loʻo mulimulitaʻia. lenei polokalame. I le aofaʻi, ua silia ma le 2000 pou faʻapipiʻi.

O lona uiga, o le mea moni, e te le manaʻomia foʻi se faʻaputuga e faʻaaoga ai lenei faʻaitiitiga. Soʻo se tasi, mo se faʻataʻitaʻiga, alu i se fale kesi e faʻatau nusipepa, tapaa poʻo meaʻai e mafai foi ona manuia mai lenei lagolago, lea ua uma ona faʻaalia e le Setete o le a fai ma sui o le 133 miliona euros.

E faapefea ona aoga?

E ese mai i le mea na muai manatu, o le aofaʻi e maua o le a le faʻatatau i le voluma o loʻo tuʻuina atu. O le lima euros fa'aletupe fa'aletausaga o le a le pine ae "tuuina atu" pe a uma le fa'atumu muamua o masina ta'itasi, tusa lava pe na'o le lima lita, mo se fa'ata'ita'iga.

Ma e tusa lava pe i le va o Novema 2021 ma Fepuari 2022 latou te le toe faʻatumuina pe leai foi se faʻatau, e mafai ona latou toe faʻatumu ia Mati ma o le a maua le 25 euros atoa, talu ai o le lagolago e faʻaputuina mai lea masina i lea masina pe a leai se faʻatau e resitalaina. lau NIF (numera lafoga).

Ma o le talanoa e uiga i le TIN, e taua le faʻamalamalama e le manaʻomia le talosagaina o se pili i le TIN, ona o le pepa faletupe e fesoʻotaʻi ma le resitalaina o le AUTOvoucher ua uma ona i ai lenei faʻamatalaga. E pei o le IVAucher, o le lagolago o le a tuʻuina atu i le faletupe a le tagata faʻaoga i totonu o se vaitaimi maualuga o le lua aso talu ona totogi i le pamu kesi.

E tolu tulafono fa'atulafonoina

Ina ia maua lenei fa'aitiitiga, e tatau ona e tausisia tulafono autu e tolu:

  • ia lesitala i luga o le IVAucher/AUTOvoucher platform (afai ua uma ona e lesitala i IVAucher e te le manaʻomia le toe lesitala);
  • fa'asu'u (pe fai "fa'atauga") i se pamu kesi o lo'o auai (e mafai ona e fa'afeso'ota'i le lisi atoa o nofoaga);
  • totogi ma se kata faletupe i lou igoa ma mai se tasi o faletupe o loʻo auai i le polokalame (toetoe lava o faletupe uma o loʻo galulue i Potukale ua auai).

Faitau atili