Mamalu o Tuana'i. Opel Astra GSi 2.0 16v

Anonim

Ua uma ona tatou vaʻavaʻai i nisi o taʻaloga na, mo se tasi mafuaaga poʻo se isi, na faʻatumu ai o tatou mafaufauga i le 90s - na matagofie 90s… Ma le Opel Astra GSi 2.0 16v o se tasi tonu o ia mea.

I tua i le 1991, o le a faigata ona faʻamoemoeina le manuia o le a maua e le Opel Astra - ma o loʻo faʻaauau pea e oʻo mai i le aso. O le sui o le Opel Kadett sili ona manuia, o le Astra sa i ai le galuega faigata o le faʻaauauina o le talatuu o le tamaʻi aiga na aofia ai le tele o le talafaasolopito o le "faailoga o le uila".

Ma e leʻi faia e le Siamani se mea mo le itiiti ifo: o le Opel Astra, lea na faʻaaogaina le igoa na tuʻuina atu ia Kadett e Vauxhall, sa maua i le tolu-ma le lima-faitotoa, van, saloon ma cabriolet variants, o le mea mulimuli na mamanuina ma fausia e Bertone. i Italia .

Opel Astra GSI

Ose afi 2.0 lita atmospheric multi-valve enisinia

Ae o le GSi 2.0 16v version na maua ai le mafaufau o le petrolhead, e le o se mea e ofo ai ...

I fafo, o le mea e ese ai le GSi mai ana uo i le laina o le taʻaloga taʻaloga ma le lanu o le tino, o le faʻamaʻi eseese, o le ea faʻapitoa o le pulou ma le faʻalavelave pito i tua.

Opel Astra GSI

Ma o le mea moni o tusitusiga GSi. O le eseesega tele na i totonu - ma matou te le o talanoa e uiga i le fale ...

I lalo o le pulou sa i ai se 2.0 lita i-laina fa-silinder poloka ma 16 valves, atiina ae i le faiga faapaaga ma Cosworth (lea o le a faʻapitoa e atiaʻe le ulu ogalaau). O se afi faʻamaonia i luga o le Kadett GSi, na faʻalauiloaina i le tolu tausaga talu ai ma o se tasi o afi muamua tele-valve i Opel e faʻamalosia ai se faʻataʻitaʻiga maualuga.

Opel Astra GSI

O faʻamaumauga aloaʻia na faʻaalia ai le 150 hp o le mana i le 6000 rpm ma le 196 Nm i le 4800 rpm, o le mana na tuʻuina atu naʻo le pito i luma e ala i se pusa faʻataʻitaʻi lima saoasaoa - e foliga mai e le tele i nei aso, ae o le tuai o 1980s ma vave mai le 90's o le seneturi talu ai, 150 hp o se tasi o fua na vavaeeseina ai "tamaiti" mai le "tele".

E leʻi faigata ona maua le malosi sili atu mai le C20XE afi, e aunoa ma le ositaulagaina o le faʻamaoni, o se tasi o ona itu malosi.

I luga o le fua, o le Opel Astra GSi 2.0 16v na o le 1100 kg (DIN). Ole fua ole malosi ile mamafa ole 7.3 kg/hp na mafai ai ona faatelevave mai le 0-100 km/h ile na'o le 8.0 sekone ma o'o atu ile saoasaoa maualuga ole 217 km/h.

Opel Astra GSI

muta vave

O le a puupuu le la ... I le 1995, na faʻamalosia ai le tulaga o le siosiomaga Euro2, lea na faʻamalosia ai le faʻailoga Siamani e faʻapipiʻi le Opel Astra GSi 2.0 16v faʻatasi ai ma se catalytic converter, lea na faʻaititia ai le mana i le 136 hp.

Mo lenei mafuaʻaga - faʻapea foʻi ona o se vaega lelei o iunite na iʻu ina afaina i suiga le lelei - taumafai e suʻe se faʻataʻitaʻiga muamua-augatupulaga, ma le 150 hp, lona lua-lima i aso nei, e mafai ona avea ma se galuega faʻafefe.

O le Opel Astra GSi 2.0 16v o le a tumau pea i o tatou mafaufauga ...

E uiga i "Mamalu o Tuana'i." . O le vaega o Razão Automóvel faʻapitoa i faʻataʻitaʻiga ma faʻaliliuga na tuʻu ese. Matou te fiafia e manatua masini na faia muamua matou miti. Auai matou i lenei faigamalaga i le taimi iinei i Razão Automóvel.

Faitau atili