Ua uma ona matou aveina le Audi S3 fou i auala gaoa o Azores

Anonim

Tusiga: Joaquim Oliveira/Press-Inform.

Ina ua aliali mai, i le luasefulu tausaga talu ai, o le A3 na muamua ulufale i le vaega o faʻataʻitaʻiga taugofie ma o lenei agaga paionia na maua ai se tulaga iloga i nei tausaga uma. Ae i le gasologa o tausaga na iloa ai e BMW ma Mercedes-Benz o se vaega manaia foi lea ma faʻatasi ma le 1 Series ma le A-Class, i le faasologa.

I le taimi lava e tasi, ua faʻaleleia atili le ofo o taʻaloga taʻaloga i totonu o le Volkswagen Group, faʻapitoa e le Volkswagen Golf R, SEAT Leon CUPRA ma e oʻo lava i le Skoda Octavia RS, e ui lava o le sili ona tuʻusaʻo, i lenei tulaga, le Audi S3, o le mea moni o le BMW M135i ma le Mercedes-AMG A 35.

Audi S3 prototype 2020

O le lalolagi muamua o loʻo faʻatulagaina mo le tulaga lava e tasi i luga o eleele Suiselani ae, e pei ona tupu tele ma sili atu, na matou maua le avanoa e taʻitaʻia ai se faʻaaliga faʻaalia o se faʻataʻitaʻiga i le vaega mulimuli o suʻega mo se manatu muamua o le mea e tatau ona fai. sau. E le o se mea e ofo ai, lea i le tulaga o le Audi faʻataʻitaʻiga e le o se faʻamatalaga le lelei.

Va'ai (e ui lava e le'o iloa atoa i ata...) o le fa'a'a'a'ai fa'amomoli fou o lo'o fa'apipi'i i lamepa fa'ata'ita'i fa'ata'ita'i fa'atasi ai ma fa'amalama fa'apitoa fa'apitoa, fa'aopoopo i le fa'atupula'ia o pito i tua, o lo'o fa'amanino ai fo'i pontificates.

Audi S3 prototype 2020

I luga o lenei Audi S3 o loʻo i ai afi mumu ma faʻamau e faʻaopopo ai tala faʻataʻitaʻiga e tusa lava pe tu le taʻavale. Talu mai le 2017, na taofia ai e Audi le faia o le tolu-faitotoa suiga - o se masani e leai se tasi e sola ese i nei aso -, ae o le A3 fou o le ai ai se aiga e sefulu elemene pe a maeʻa, lea e tatau ona i ai i le 2022. (e aofia ai le tolu-paʻu fesuiaiga ma le manaʻoga maualuga i le maketi Saina).

E tutusa lelei, itiiti fa'amau

I totonu (lea na ufiufi i lenei faʻataʻitaʻiga e tuʻu ai le ofo, aiga, mo le Geneva Motor Show) o mea ma faʻapotopotoga / faʻamaeʻaina manava le uiga masani tatou te iloa i Audi, matauina o loʻo i ai nei le itiiti ifo o faʻamau nai lo le taimi muamua, o se isi faʻailoga e le mafai ona faʻaaogaina. taimi.

Fa'asoa i la matou nusipepa

O nofoa taʻaloga o lenei Audi S3 faʻaosofia le mautinoa mo pupuni o loʻo mulimuli mai, ma o le avanoa i totonu e tumau pea i se tulaga lelei, e oʻo lava i le faʻaogaina o le fola o le fale i le footwell i tua: e leai se mea e ofo ai e pei o le faʻataʻitaʻiga fou e faʻaogaina le fausaga tutusa - MQB – mai le muamua.

quattro evolusione

O le isi suiga laiti na faia i le quattro system lea e fa'aauupegaina ai lenei S3 ma e aoga tele i lenei vasega ta'avale susu. O loʻo i ai pea se faʻamau suauʻu tele-disc clutch faʻatulagaina i le pito o le driveshaft i luma o le eseesega axle tua, ae o lea o loʻo i ai se faʻatonuga tutotonu e faʻapipiʻi ai foi le gaioiga o le faʻalavelave faʻafuaseʻi ma le taofiofia o le vevela, lea e mafai ai e le taavale uma. dynamics e sili atu le tuʻufaʻatasia nai lo le taimi nei.

Audi S3 prototype 2020

O le taunuuga o se tali vave ma sili atu ona talafeagai i manaoga o loʻo tuʻuina i luga o le auala, feʻaveaʻi ma le uu auala. O le tufatufaga e faia i se auala e matua fesuisuiaʻi, faʻatasi ai ma le malosi atoa e tuʻuina atu i uili pito i luma i luga o se auala saʻo ma pe a taʻavale i le saoasaoa saoasaoa, ae e mafai ona fesuisuiaʻi e oʻo atu i le 100% o le "sua" e lafoina i le axle tua. .

Ae mama mama

O le afi o le ta'uta'ua 2.0 lita turbo (EA888) lea e fa'amoemoe e maua ai sina 300 hp. - toetoe lava tutusa ma le augatupulaga talu ai, e le mafai ona maua se faʻamaoniga aloaia, ona o le au inisinia Siamani na faʻatasi ma le vaega faʻatapulaʻaina o le au tusitala na maua avanoa i lenei mea na tupu e leʻi faʻaalia se faʻamatalaga e ese mai i o latou lava igoa ...—, e tusa lava pe i nei taimi o le titinaina o le fa'aoso o so'o se manuia i le lelei e talia ma, fa'atasi ai ma meafaigaluega, o le alualu i luma i lena tulaga e le mafai ona fa'ateleina.

Audi S3 prototype 2020

O le ulufale atu i le gaioiga o le turbo e manino lava ona iloa i luga aʻe o le 1900 rpm ma afai tatou te mafaufau i faʻataʻitaʻiga e pei o le taʻavale mai le 0 i le 100 km / h i le tusa ma le 4.7s ma le maualuga o le saoasaoa o le 250 km / h (pulea faʻaeletonika) e leai. o le a tatou savavali ese mai le mea moni. Toe tasi, fa'amaumauga tutusa ma le fa'ata'ita'iga o le a toe fa'aleleia.

O le fa'aliliuga otometi lua-pipii, na'o le fa'asalalauga o lo'o maua i le Audi S3, e fesoasoani ia te oe e fiafia i le ta'avale i le atoatoa ma, fa'apipi'iina foe sifi i tua o le uili uili, taupulepule ma le sa'o lelei o le foeuli ma fesoasoani fa'agasolo (lea e sili atu ona sa'o i le ta'avale ta'aloga. ma itiiti i se laina saʻo) ina ia seasea manaʻomia e le avetaavale ona aveese ona lima mai le "10 i le 2" tulaga pe tatau ona faia se faʻasaʻoga i le ala o le piʻo.

Audi S3 prototype 2020

E sili atu le fa'aeseesega i faiga ta'avale

Fai mai inisinia Audi ua latou faateleina le eseesega i le va o auala eseese avetaavale (e lima i le aofaʻi, mai le sili ona faʻalelei i le sili ona malosi ma faʻatasi ai ma se polokalame Taʻitoʻatasi e faʻavasega tulaga eseese) ina ia faʻaaogaina atili e le tagata faʻaoga, lea. e sili ona manino i luga o taʻavale ua faʻapipiʻiina i se faiga faʻafefete fesuisuiai, e pei o le tulaga.

I le Faamafanafanaga, o fola leaga e "faʻamaluluina" ma i le Dynamic e faʻafeiloaʻi mea uma i le tino o le avetaavale ma lima i se auala e le faʻamamaina, ae mo i latou e manaʻo i se tali vavave e fesuisuiaʻi, o le fofo o le ave taavale i le Auto, o lona faʻalavelave. e aoga le fiafia o tagata faatau Audi.

Audi S3 prototype 2020

I le taimi nei, o le isi fonotaga ma Audi S3 naʻo Geneva, i lalo ifo o le masina.

Faitau atili