Na matou tofotofoina le Porsche Macan ua toe faʻafouina. Le mea mulimuli ma afi afi

Anonim

Ina ua faasilasila mai e Porsche i ni nai aso talu ai o le isi augatupulaga Porsche Macan o le a 100% eletise, o se papa i totonu o le vai.

I totonu o Europa, o loʻo faʻaauau pea le mamafa o le Diesel i le faʻatau atu i vaega maualuluga ma le penisini poʻo se vaega eletise ua vave ona maua le eleele.

Pau lava le mea, e pei lava ona tatou talanoa e uiga i le eletise, tatou te mamao ese mai le aofaʻi o le eletise o soʻo se mea, aemaise lava i Europa faʻapitoa (poʻo le generalist) gaosi oloa. E iai a tatou fa'ata'ita'iga fa'aeletise fou? Ioe. Ae o laina e faatofa i le octane e le moni, a itiiti mai mo le taimi nei.

Fa'asoa ile matou alaleo YouTube

Ave le tulaga o Audi, lea o se ituaiga o le vaega lava e tasi, na faasilasilaina se Audi SQ5 Diesel fou o le a mafai ona tatou vaʻaia i le vaiaso a sau i le 2019 Geneva Motor Show. Faʻafefe?

O loʻo taʻu mai ai ia i tatou o Porsche, o le German bastion of sportiness ma octane, o loʻo vaʻavaʻai moni lava e taʻitaʻia le ala i le eletise. Na maeʻa i le Diesels ma ua uma ona i ai le lua 100% taavale eletise i luga o lona ala (Macan ma Taycan) ma le Porsche 911, o le faʻailoga mo le pisinisi o taavale i tulaga o le faʻatinoga, o le ai ai se eletise eletise i se taimi lata mai.

I le uili o le Porsche Macan

Ina ua ou liliu le ki i le itu tauagavale o le uili o le Porsche Macan, sa ou mamao mai le mafaufauina o lenei taga o le a le maua ai se kopi i le isi augatupulaga o le faʻataʻitaʻiga Siamani. Faatasi ai ma le faʻasalalauga lata mai o le aofaʻi o le eletise o le Porsche Macan, o le pisa o lena 3.0 turbo V6 afi (se vevela-v) o le a naʻo le manatuaina.

Porsche Macan 2019

Ole Porsche Macan e tumau pea se oloa lelei. E paleni, e ofoina atu se avanoa i totonu e le o susulu, faʻataunuʻuina ona faʻamoemoega ma e iai lagona faʻataʻitaʻi e avea ma ana aseta sili, aemaise lava i le pito sili ona malosi o le laina (mo le taimi nei): le Porsche Macan S.

O le afi / pusa tuʻufaʻatasiga e sili ona lelei, faʻatasi ai ma le 7-saoasaoa PDK faʻaalia e tatau ona taʻutaʻua. O le tusi sola ese e manaia, ae o se "pop! aua!" e manaʻomia faapitoa mo i latou e pei o aʻu e fiafia e faʻalogo i se faʻaaliga matagofie o le i ai o se afi afi.

Porsche Macan 2019

Faatasi ai ma le faʻatapulaʻaina o faʻamaʻi, faamama, silencers ma isi mea e mafai ma mafaufauina o le castration, o lenei 3.0 turbo V6 e tatau ona tuʻuina i totonu. Ae, i le fa'avavevave malosi, o lo'o i ai se matou lipine lelei e osofa'ia le fale.

E lei maua lava ni faamanuiaga. Faatasi ai ma le pusa Chrono, o lenei Porsche Macan S e faʻamalo le 354 hp ina ia ausia le 0-100 km / h i le 5.1 sekone. E le o le matai o numera lofituina, latou te sili atu nai lo le lava.

Porsche Macan 2019

O le feagai ai ma lenei malosiaga ua matou toe iloiloina le taofi ma taofi i le malosi sili atu. O le fa'ata'ita'iga fa'atasi ma taofi fa'aleaganu'u e fa'ataga ai le saoasaoa q.b, fa'atasi ai ma sina vaivai e tula'i mai pe a mavae sina taimi i tulaga e sili atu le mamafa. O taofi sima e le faʻalavelaveina, afai e mafai ona e totogiina le eseesega, aua e te mafaufau faalua.

Fa'asoa i la matou nusipepa iinei

Ae faapefea taumafa?

A oʻo mai i le taumafaina, o le Porsche Macan S e tuʻuina mai ia i tatou averesi i le faasologa o le 11 lita i le 100 km. O le tulaga ulufale, faʻapipiʻiina i le 245 hp 2.0 turbo engine, e mafai ai ona tatou faʻaititia lenei averesi i le 9 lita, ae o mea ua tatou leiloa i tulaga o le faʻatinoga ma lagona e tele.

Afai o loʻo e suʻeina se Porsche SUV ma e iai sau paketi "faʻatapulaʻa", ona avea lea o le Porsche Macan-tulaga ulufale o se fofo lelei (mai le 80,282 euros). Afai e te manaʻo i se SUV o loʻo tauaveina atoatoa le faailoga Porsche, o le Macan S (mai € 97,386) o le iunite e tatau ona e faʻatau. O le eseesega o tau, i le isi itu, e mafai ona faigata ai ona filifili ...

Mea uma e tatau ona e iloa e uiga i le Porsche Macan fou

Faitau atili