Porsche ua fa'atauina fa'atasi uma tagata fa'afeagai

Anonim

O le taimi lava e fai ai se ta'avale ta'avale ta'avale e itiiti se fa'amatalaga i tulaga o fa'atauga, o Porsche i aso nei o se tulaga mata'utia o le ta'uta'ua ma, sili atu i mea uma, tupe mama - tusa lava pe su'esu'eina i totonu o se kulupu ma le tele o fa'ailoga lautele, e pei o le Volkswagen Group case. Ina ia faʻaalia lenei mea, o loʻo i ai fuainumera mo le 2017, lea e faʻasalalau ai le aofaʻi o 236 376 iunite faʻatau.

I aso nei, faʻatasi ai ma se faʻavae e faʻavae i luga o faʻataʻitaʻiga e lima - 718, 911, Panamera, Macan ma Cayenne - o le mea moni o le Stuttgart gaosi oloa ua avea ma faʻamatalaga, faʻapea foi i tulaga faʻapisinisi. Faʻafetai, mai le amataga, i talosaga e pei o le Macan, o se SUV vaeluagalemu na faʻalauiloaina i le 2014 ma o lena, i le 2017 naʻo, na faʻatau atu nai lo 97 afe iunite , po'o le fale ta'aloga a Panamera. O le mea lea, i le faʻaaogaina o le mea moni na faʻalauiloaina se augatupulaga fou i le amataga o le tausaga talu ai, na oʻo atu ia Tesema 31 faʻatasi ai ma le aofaʻi o 28 afe iunite - o se siitaga e 83% nai lo le tausaga talu ai.

Porsche Panamera SE Hybrid
O se faleta'alo ta'aloga, i aso nei o se hybrid, o le Panamera o se tasi o mea sili na fa'atau atu a Porsche

O loʻo faʻamalosia i latou lava, o nei fuainumera e faʻaalia, i le faaopoopo atu i le 4% o le siʻitia o le aofaʻi o le faʻatauga a Porsche, o le gafatia o le gaosiga e, e le sili atu ma le ono tausaga, faʻaluaina ana faʻatau. Mai le 116 978 iunite i le 2011 (tausaga na faʻatau ai pea e tusa ai ma le tausaga faʻaletupe, ae le o le kalena), i le sili atu i le 246,000 iunite faʻailoga i le 2017.

Porsche, le fa'ailoga... generalist?

I le isi itu, e ui lava o le faʻamatalaga mo lenei tuputupu aʻe o loʻo nofo foi i numera na ausia e le Siamani taʻaloga taʻavale i maketi e pei o Saina - o le mea mulimuli, o le mea moni, o le maketi a le gaosi oloa i aso nei -, e leai se mea e natia ai le mea. o se mea moni e le mafaafitia ma e sili atu ona ofo— o le Porsche o loʻo faʻatau atu i le taimi nei le tele o taʻavale nai lo mea uma e mafai ma faʻatauvaga faʻatasi!

Afai i le vaitau o le 1990, aʻo leʻi faʻalauiloaina le Porsche Boxster - o le taavale e nafa ma le faʻapolopoloina o le faʻailoga - o le faʻatauga a le kamupani Siamani taʻavale i le lalolagi atoa na i lalo ifo o le 20,000 iunite i le tausaga, o aso nei e sili atu i le tele o gaosiga tetele o taʻavale taʻavale.

Mo se faʻataʻitaʻiga, ma e oʻo lava i le mamao talafeagai i tulaga o le faʻatulagaina, e mafai ona tatou faʻaopoopo Aston Martin, Ferrari, McLaren ma Lamborghini, ma le faʻatau tuʻufaʻatasia o latou uma, i le 2017, e tutusa ma le itiiti ifo i le 10% o le aofaʻi o taavale faʻatau. e Porsche.

O le faʻaofiina o le Cayenne ma mulimuli ane o le Panamera ma le Macan na suia ai le faʻailoga i se faufale sili atu ona atoatoa - e mafai ona tatou fai atu ... generalist? - e ui lava o le faʻamamafa i uiga taʻaloga o ana faʻataʻitaʻiga e tumau pea, e tusa lava pe faʻatatau i le sili atu ma le lua tone o SUVs.

O isi tagata gaosi oloa e tatau ona avea ma faʻamatalaga, e pei o Jaguar, lea e oʻo lava i faʻataʻitaʻiga sili atu ona faʻatulagaina e "faia numera". Ae ui lava i lea, o le feline brand e leʻi sili atu nai lo le 178 601 iunite.

Le malosi o le ituaiga Porsche. E aunoa ma se masalosalo, e matua faagaeetia lava…

Faitau atili