Peugeot 2008. E i ai ni au finauga e fa'ate'a ai le ta'ita'i o Renault Captur?

Anonim

E tatau ona ou amataina lenei faataitaiga o Peugeot 2008 mo lona totonu lautele ma mo le i-Cockpit aemaise lava, aua e tusa lava pe uma nei tausaga uma (faʻafeiloaʻi i le 2012, ma le 208 muamua), o loʻo tumau pea se tasi o pito sili ona taua o talanoaga i faʻataʻitaʻiga o le Farani.

O se mea na mafai ona ou vaʻaia muamua i le taimi na ou faʻaalia ai le lona lua o augatupulaga o le B-SUV i nisi o aiga ma uo, ma le i-Cockpit na faʻaogaina le tele o le gauai. Na vaeluaina manatu, pei o le agavale ma le taumatau i se felafolafoaiga faaupufai...

I le itu o i latou e le mafai ona "alu i le polo" ma le i-Cockpit, o faitioga na faʻatatau e le gata i le uili laʻititi, ae ina ua fetuunai i le maualuga masani o i latou na faʻataʻitaʻiina, o se vaega na ufiufi ai le matagofie. 3D meafaifa'ainitaneti laulau.

I totonu, i-Cockpit

Tulaga ese totonu, e sili atu i le averesi le lelei o le fausiaina, e ui o le tele o mea e faigata ona tago i ai.

E tatau ona talia o le uiga ese o lenei fofo mamanu o lona uiga e le mafai e tagata uma ona maua se tulaga avetaʻavale e matua faamalieina atoatoa i le pulega o le 2008 ma isi Peugeots.

Faatatau ia aʻu? Ou te taʻutino atu... e fetaui lelei e pei o se totigilima. E pei ona masani ona ou tietie i le foeuli i se tulaga maualalo, o le uili laititi ma le uumi e le faalavelave lava i le matamataina o le mea faigaluega. E moni lava, ou te fiafia lava i uili lapotopoto atoatoa, ae ina ua mavae sina taimi, o le foliga faaumiumi o le tamai foeuli e lei faalavelaveina ai lava au.

uili
Uili uli o feeseeseaiga. Sa ou talisapaia lona laʻititi laʻititi ma o lona foliga faʻataʻitaʻi na iu ina le faʻalavelave e pei ona ou faʻamoemoeina. Ae o loʻo faʻaauau pea ona vaeluaina manatu… E leai se mea e pei o le faʻataʻitaʻiga.

O le mea moni, o le faʻatulagaina faʻapitoa o le i-Cockpit na avea ma se tasi o mea e tele mo le lelei tele o le taʻavale na tuʻuina mai e le Gallic B-SUV ia te aʻu, ae ou te malamalama o le a fai mai isi.

Leona foliga...

O le vaega o totoe o le mamanu totonu e le'o malie, ae o mea uma e uiga i ai e foliga mai o loʻo faʻasino atu i se ... GRRRRR faʻataʻitaʻiga poto masani. E le na'o le uili fa'ata'amilosaga la'ititi e foliga sa'o mai se manatu fa'atauta'i ta'avale; fa'apea fo'i ma le dashboard atoa, pe mo lona fa'avasegaina fa'apipi'i po'o le tele o vaega fa'atasi ma mea e fa'ata'ita'i ai alava kaponi.

Fa'asoa i la matou nusipepa

Ma e le na o totonu, o le pito i fafo o le tupulaga lona lua Peugeot 2008 e sili atu ona faʻaalia, faʻamalosi ma ... faʻamalosi - e pei lava o le tupulaga lona lua o le 208. brand), aemaise lava pe a vaʻai i luma, faʻafetai i le tuʻufaʻatasiga o ata. o le XL grille faʻatasi ai ma le saini faʻapitoa ma feline luminous.

Peugeot 2008 1.5 BlueHDI 130 hp EAT8 GT Line

O le 2008 stage presence e oʻo lava i se paʻi o le mamalu pe a tatou oso i luga o le auala, faʻafetai i lona SUV faʻatulagaina ma lona pito i luga ma le faʻamalosi pito i luma, faigofie ona vavae ese mai le tauvaga.

…, ae o uiga o le leona

Ae ui i lea, e pei ona ou vaʻai i le tele o taʻavale na ou faʻataʻitaʻiina, o loʻo i ai se motuga faʻapitoa i le va o foliga o le taʻavale ma uiga pe a matou aveina - o le 2008 Peugeot e leai se eseesega. A'o va'ava'ai ile Gallic B-SUV fa'aalia, ma e sili atu fo'i ile la'ei fe'ilafi ma le malosi ole fa'ata'ita'iga o le GT Line, e fa'atupu ai se fa'amoemoe fa'apitoa ae e te le'i fa'aosoina.

Peugeot 2008 1.5 BlueHDI 130 hp EAT8 GT Line

Ae o le taimi lava na matou amata ai, na vave ona matou iloa o le 2008 e le o se ituaiga o ... meaola. I le fa'aoga masani po'o se malaga umi atu, o lona fa'amafanafanaga ma le fa'alelei e sili atu nai lo le averesi - masini, aerodynamic ma ta'avale leo o lo'o i ai lelei.

Faʻaopoopo le afi-pusa faʻapipiʻi o le iunite o loʻo faʻataʻitaʻiina - 1.5 BlueHDI 130 hp ma le valu-saosaoa faʻasalalau otometi (EAT8) - ma le Peugeot 2008 avea ma se tasi o B-SUV sili ona manaia e ave taavale.

Peugeot 2008 1.5 BlueHDI 130 hp EAT8 GT Line

Ina ua matou filifili e suʻesuʻe atili lona malosi malosi, na matou iloa e le o se ituaiga taʻavale e te lagona le mafanafana. O le uili laʻititi e valaʻaulia ai se taʻavale e sili atu le agile ma o le axle pito i luma e tali atu ma le agavaa i a matou poloaiga, ae o le lamolemole o le faʻamalolo (ma le Michelin Primacy vaivai foi), faʻatasi ai ma se faʻatulagaga e sili atu le faʻaogaina o le mautu nai lo le agility, o lona uiga e e te le maua le fiafia tele mai se ta'avale fa'amaoni.

Atonu e le gogolo, ae o le mea moni e faapea i aso uma o lau purr e sili atu ona aoga ma faʻaiʻu.

mafutaga fiafia

O le mea moni, o le tuʻufaʻatasia o le 130hp 1.5 BlueHDI ma le EAT8 e le mafai ona sili atu le fiafia, o se tasi o mafuaʻaga autu mo le fiafia o le taʻavale a le 2008.

ATM filifilia

E oo lava i le masini filifilia otometi, masani i isi PSA faʻataʻitaʻiga, ei ai se foliga ... futuristic foliga. E leai se fa'asologa fa'asologa, o lona uiga e le fa'aleagaina ai lona fa'aoga.

O le EAT8 e foliga mai na faia mo lenei afi. O le vave ma le lamolemole i ana gaioiga, e leʻi foliga mai e faʻatuai ma "matemate" i taimi uma le mafutaga lelei mo soʻo se tulaga. O lona aoga lea na vave galo ai ia i matou le faiga tusi lesona - tele lava ona o laupepa, e laʻititi laʻititi.

O a'u lava ia ou te le'i fiafia lava i afi laiti tiso, ae e tatau ona e tuuina atu le aitalafu pe a totogi. O lenei Peugeot iunite o se tasi o mea sili ona manaia ua ou oʻo i ai, e ofoina atu se ituaiga tali atu ma le tele o le faʻaoga e faʻafefeteina e se tasi e sili atu le le faʻalogo ma se penisini.

O lenei manatu ua na o le leo e faalataina, e le faaseseina ai se tasi. O lena tala, e ofo ai, e le o se mea le fiafia, lea i le tuʻufaʻatasia ma le faʻaogaina lelei o masini faʻamalo e faʻaalia ai le gaioiga o le tetra-cylinder e le faʻafefe i le tele o tulaga.

1.5 BlueHDI Inisinia 130 hp
Ose ofo fiafia. O lenei tama'i Diesel e manaia le fa'aoga ma e iai lona fa'aogaina e sili atu ona fa'amanatu i se afi penisini - ma e le'o leaga ... mo le Diesel.

I le faaopoopo atu i le manaia, e mafai ai ona faia ni faatinoga talafeagai - Ou te lei lagonaina lava le leai o se "mama" - ma e oo lava ina faasaoina. Na mafai ona ou faamaumauina i lalo ifo o le 4.5 l / 100 km i se saoasaoa tumau o le 90 km / h ma le 5.5 l / 100 km sa masani i luga o se alatele. I totonu o taulaga, e sili atu i le ono lita, ae e le o se tau faʻateleina.

Pe sa'o le ta'avale mo a'u?

O le Peugeot 2008 1.5 BlueHDi 130hp EAT8 GT Line na tuʻuina atu ni lagona lelei, ae a e vaʻavaʻai i le tau - sili atu i le 30,000 euros, ae le o le faitauina o filifiliga - e tatau ona tatou mafaufau i isi filifiliga.

E te mana'omia moni le Diesel? Vagana ua e faia le tele, tele kilomita, o le 1.2 PureTech 130 hp penisini, faʻatasi ai ma le EAT8, e foliga mai ia i matou e sili atu le filifiliga. E te faʻaaluina atili, e mautinoa lava, ae o le toeitiiti 3500 euros le eseesega i lou fiafia e te maua ai le tele o penisini.

Fa'amatalaga pito i luma.

Fa'amatagofie ma fa'amata'utia luma, o se tu'ufa'atasiga o le fa'a'ala'au pito i luma ma elemene o lo'o fausia ai lona saini malamalama.

O lo'o i ai fo'i se filifiliga sili atu le taugofie o le Diesel i le 2008 - e sili atu le taugata nai lo le 1.2 PureTech ua ta'ua i luga - ae na'o le 100 hp ma e na'o le pusa o lo'o maua.

E i ai ni au finauga mo le Renault Captur?

Semanu e tofotofoina e Fate le 2008 i se taimi e leʻi leva ona maeʻa le au faʻatauvaʻa Captur, ma faʻatusatusaga e le mafai ona alofia. Ia leai se masalosalo o le 2008 atonu o le tauvaga sili ona mataʻutia a Captur ma o se tasi o faʻamataʻu sili ona mataʻutia i lana nofoaiga o se taʻitaʻi vaega.

nofoa pito i luma

Ua faamaonia nofoa pito i luma. Matagofie, mafanafana, ae lava le lagolagosua.

Ae ui i lea, o le tupulaga fou o Captur, e iai foʻi finauga, aemaise lava mo i latou o loʻo suʻeina se taʻavale a le aiga, e sili atu i le 2008 (faʻapitoa) i tulaga o le nofoia, agavaʻa ma e oʻo lava i le vaʻaia.

O le mea e malie ai, e ui lava i le taulai atu i numera i totonu o le 2008, faatasi ai ma le tele o galuega e faʻatatau i le infotainment system, Captur o loʻo i ai le faiga sili, e sili atu i le 2008 i le faʻaaogaina ma le tali atu.

Peugeot 2008 1.5 BlueHDI 130 hp EAT8 GT Line

O le tagata lava ia, Peugeot 2008 o laʻu mea e sili ona ou fiafia i ai, sili atu mo lona poto masani avetaʻavale - sili atu le manaia, faʻamamaina ma faʻapea foʻi le faʻavasegaina (i-Cockpit). O le Captur, e manaia, e faʻatusatusa i se taʻavale sili atu ona faʻamaonia i se taʻavale sili atu. I le faaiuga, e iu uma i le tutusa, e ui lava mo mafuaaga eseese.

Faitau atili