Ua mafai nei ona e tusi muamua lau Skoda Enyaq iV. E fa'afefea ona fai ma e fia le tau?

Anonim

Na tuuina atu talu ai nei, le Skoda Enyaq iV ua mafai nei ona tusi i Potukale, faatasi ai ma le taunuu mai o iunite muamua i lo tatou atunuu ua fuafuaina mo le tautotogo o le 2021.

O le faʻasao o le SUV eletise fou a Skoda e mafai ona faia i luga o se tulaga faʻapitoa (lea e mafai ona e mauaina iinei), e ala i le upega tafaʻilagi a le Czech brand poʻo le configurator, ona e manaʻomia lea ona e faia se faʻasalalauga o 1000 euros (lea, i totonu. mataupu o le faaui i tua, o le a toe faafoi).

O le taimi lava e maua ai le Enyaq iV mo le faʻatonuga, o le Czech brand o le a tuʻuina atu se imeli ina ia mafai ona faʻamaonia ma le faʻatau filifilia i le faiga o le resitalaina.

Skoda Enyaq iV Founders Edition

Tolu lomiga ma tolu tuto'atasi

I le aofaʻi, o le Skoda Enyaq iV o le a maua i Potukale i ni lomiga se tolu (50, 60 ma le 80) faʻatasi ai ma malosiaga eseese, maʻa e eseese gafatia ma, e pei ona faʻamoemoeina, eseese tutoʻatasi.

Fa'asoa i la matou nusipepa

O le lomiga faavae, le Enyaq iV 50 , ei ai le 148 hp, o se maa e 55 kWh le malosi (51.7 kWh o le gafatia aoga) ma ofoina atu i le 340 kilomita o le tutoʻatasi (WLTP cycle). Ae mo le tau, o le a maua mai le 34 990 euros.

Avanoa mai €38,980, le Enyaq iV 60 va'aia le maualuga o le malosi i le 179 hp ma o lo'o i ai se maa e mafai ona 62 kWh (58.3 kWh o le malosi aoga) fa'atasi ai ma le tuto'atasi e malaga ai i le 390 km.

Skoda Enyaq iV

Mulimuli ane, o le lomiga sili ona malosi, o le Enyaq iV 80 , o loʻo maua mai le 45,550 euros, ofoina atu le 204 hp o le mana ma faʻaaogaina se maa ma le 82 kWh o le gafatia (77.1 kWh o le gafatia aoga) e mafai ai ona malaga i luga o le 510 km.

Faitau atili