Ford Explorer ST-Line PHEV (457 hp). Le MEGA SUV "faia i Amerika"

Anonim

Le fou Ford Explorer o se tasi o SUV sili ona faatau atu i le US. O se faʻataʻitaʻiga na maua muamua i Europa i le taimi ua tuanaʻi - o le lona lua ma le tolu o augatupulaga na faʻatauina e le "konetineta tuai" - ma o lenei, i le maeʻa ai o se vaitaimi e tusa ma le 15 tausaga, ua toe foʻi mai, ma o loʻo i ai foi, mo le taimi muamua, avanoa. i Potukale.

I lenei augatupulaga fou, na filifili Ford e faʻalautele le vaʻaia o le Explorer. Ina ia mafai ona tauva i le maketi a Europa, o le lanu oval lanu moana ua faatumulia ai le tupulaga fou o le Ford Explorer i tekinolosi, meafaigaluega, afi eletise ma se tulaga fou.

E ia te oe mea e manaʻomia e manumalo ai i Europa?

I lenei vitio i tua o le uili o le Ford Explorer, na matou suʻesuʻeina, sili atu i le 500 km i tua o le uili o lenei "mega SUV", le tali i lenei fesili.

E ui lava i le mamanu manino Amerika, o le Ford Explorer na talitonuina i le tele o itu. O le afi 3.0 EcoBoost o loʻo faʻaalia i lenei faʻataʻitaʻiga e fesoʻotaʻi ma se afi eletise e ofoina atu le aofaʻi o le mana tuʻufaʻatasia o le 457 hp. Afai tatou te faʻaaogaina atoatoa le malosi o maʻa, faʻaopoopo i le faʻavavevave faʻavavevave - e mafai e le Explorer ona oʻo i le 0-100 km / h i le na o le ono sekone - e mafai foi ona ofoina atu le ofo tele.

I ni faaupuga fa'amalosi, matou te le'i fa'amoemoeina fo'i fa'apea amioga fa'amalosi. Fanau i Amerika, matou te le'i fa'amoemoe o le Ford Explorer e fa'atautaia lelei auala mimilo a le atunu'u. I le itu mafanafana, e leai ni faitioga. O le fa'aolaola e limafoa'i ma a o'o mai i le fa'atonuga fa'amalolo, e le fa'anoanoa lava Ford - e tusa lava pe o'o mai i se SUV fa'apenei.

o le isi itu o le tupe

Fa'atasi ai ma se tau fa'atauvaga, se tulaga ofoofogia o meafaigaluega ma se afi malosi, o le a le mea e le maua e le Ford Explorer e manumalo ai i Europa? E leai se mea o misi. Ae e tatau ona lafoai nisi o uiga.

Fa'asoa i la matou nusipepa

O le gauai atu i auiliiliga i totonu o le Explorer e le oʻo i le tauvaga a Europa. E le o se mea e le fiafia ai, ae e le tutusa le gauai i auiliiliga na matou mauaina i isi faʻataʻitaʻiga. I le isi itu, o le faʻauigaina o meafaigaluega e taumafai e totogi ai lenei itu.

E tasi le mea e sa'o. Soʻo se tasi e manaʻo i se faʻataʻitaʻiga ese, tumu i avanoa ma tekinolosi, lagolagoina e se afi e foliga mai e faʻaumatia ai le lua ma le afa tone o le mamafa, e tatau ona mafaufau i le Ford Explorer PHEV, iinei i le ST-Line version - mo le taimi nei, le na o le tasi e maua i o tatou matua.

Faitau atili