Ole logo fou lea ole Toyota. E mafai ona e va'ai po'o fea le eseesega?

Anonim

Na fa'aalia e Toyota lona fa'ailoga va'aia fou i Europa, lea o lo'o fa'ailoa mai ai se fa'ailoga fou o le logo fa'ailoga ma tusi - na fa'alauiloa muamua i le 1989.

E pei ona tatou vaʻaia i isi ituaiga, e pei o le BMW poʻo le Nissan, o le faʻamoemoega o lenei suiga o le faʻaleleia lea o fesoʻotaʻiga ma ana tagata faʻatau o loʻo faʻateleina le fiafia i numera ma telefoni feaveaʻi, faʻapea foʻi ma le faʻailogaina o le suiga o Toyota mai se kamupani gaosi taavale i se lautele lautele. tasi o le gaoioi.

O le faʻamatalaga vaaia fou, e manaʻo e faʻafesoʻotaʻi le "faigofie, manino ma faʻaonaponei", ma ia ausia lenei mea na faʻavae i luga o faʻavae autu e fa: avant-garde, ata pito i luga, faʻaogaina i luga o le telefoni feaveaʻi, ma le ultra consistent i vaega uma pisinisi ma igoa laiti.

Fa'ailoga lanu uliuli ma paepae

O le fa'asologa tele o tatou aso e fa'atatau i logos: fa'ata'atia. I se isi faaupuga, i lenei tulaga ma isi i totonu o le fale gaosi oloa, lua-dimensional versions of logos na toetoe lava a faʻatusalia i taimi uma ma le vaʻaia o le voluma.

O le faailoga o le ellipses e tolu e tutusa ma mea ua uma ona tatou iloa, ae o le lomiga fou ua lua-dimensional - faigofie ona tuʻufaʻatasia ma faitau i numera - ma e leiloa foi lona sootaga ma le upu Toyota, o se mea e faʻamaonia e le Iapani faʻailoga. le fa'ailoaina o le fa'ailoga , "auā o le fa'ailoga e iloa i Europa atoa".

Fa'asoa i la matou nusipepa

Ua o gatasi ma le suiga o le tagavai, o lo o faagasolo ai foi isi suiga, e pei o le faailoaina o le polokalame o loo faaaogaina e le Toyota Plus, lea ua iloa nei o le Toyota Used Trust.

"Na matou atiina ae le foliga vaaia fou o le ituaiga ma le 'taeao' i le mafaufau. O la matou taulaiga o le fesoʻotaʻi ma tagata faʻatau e sili atu le lelei, faʻatagaina i latou e faʻaauau pea le faʻalauteleina o le faʻalauteleina o taʻavale eletise Toyota, auaunaga feaveaʻi ma faʻatau i luga ole laiga. "

Didier Gambart, Sui Peresetene o Fa'atauga, Maketi & Tagata Fa'atau i Toyota Motor Europe

O le faʻalauiloaina a Europa o le faʻaaliga vaaia fou na amata ia Iulai 20, ae o le a amata, i le tulaga o oloa, ma le faʻalauiloaina o le tupulaga fou o le Toyota Yaris.

Faitau atili