Opel Manta GSe ElektroMOD o loʻo i ai se "laupapa" e fesoʻotaʻi ma i matou

Anonim

Faʻavae i luga o le faʻailoga Manta A (le augatupulaga muamua o le coupé Siamani), le Opel Palanikeke GSe ElektroMOD e, faʻaopoopo i se restomod, o se ituaiga o faʻaaliga feaveaʻi mo le faʻailoga Siamani.

I le uma, o Manta GSe ElektroMOD na i ai le "tiutetauave" e faʻaalia ai le lomiga lata mai o le "Opel Vizor" manatu, lea na faʻataʻitaʻiina e Mokka ma faʻafetaui i Crossland.

Faʻaigoaina "Opel Pixel-Vizor", e mafai ai e le Manta GSe ElektroMOD ona "fesoʻotaʻi", talu ai i totonu o lenei "faʻasalalauga" e mafai ona faʻaalia nisi o feʻau e pei o le faʻamatalaga "O loʻu fatu Siamani ua ELEKTRified" (O loʻu fatu Siamani na "eletise") ; "O aʻu o loʻo i luga o se zero e-misiona" (O aʻu o loʻo i luga o le "zero e-misiona") poʻo le "O aʻu o se ElektroMOD" (O aʻu o se "eletise suia").

E le gata i lea, i luga o lena "lau" le ata o se palanikeke (le faʻailoga iloga o le palanikeke na liua i se QR Code) ma le faʻailoga o le faʻailoga o loʻo faʻatulagaina. Ae ui i lea, o le mea sili o le faʻaali atu ia te oe le taunuuga mulimuli:

Toetoe a iloa atu le malamalama o le ao

Faʻamatalaina e le Opel Design Director Pierre-Olivier Garcia o "se alalaupapa i le va o le tele o tu ma aga a Opel ma se lumanaʻi gafatia sili ona manaʻomia", i ana upu o le "Manta GSe ElektroMOD o le galuega a se vaega fiafia o 'designers', 3D modelers, inisinia. , tekinisia, inisinia ma oloa ma fa'ailoga fa'apitoa".

Fa'asoa i la matou nusipepa

Mo le taimi nei, o loʻo faʻataʻitaʻia pea le gaosiga fou a le Opel, ma o lona faʻaaliga o loʻo faʻatulaga mo le aso 19 o Me.

Opel Palanikeke GSe ElektroMOD
O se tasi o le tele o feʻau e mafai e Manta ona faʻasalalau.

E ui i le faʻaalia atili o ata o le Manta GSe, e leʻo faʻaalia pea e Opel ni faʻamatalaga e uiga i le eletise eletise o le a "faʻaola" lenei poloketi, ae ua uma ona faʻamaonia o le a faʻapipiʻi atoa foi le numera o le meafaigaluega.

Faitau atili