Mini Remastered Oselli Edition aumaia le 125 hp ma tau i luga ole 100,000 euros

Anonim

Ina ua uma ona faʻaalia i ni nai masina talu ai, o faʻamatalaga faʻapitoa a le Mini Remastered Oselli lomiga , o se restomod faʻaaogaina i le masani ma le uluai Mini.

Na faia e David Brown Automotive i le faiga faapaaga ma Oselli, o lenei tamai bolide na tumau faamaoni i le uluai afi A-Series, ae peitai ua faaleleia.

Faatasi ai ma le suiga ua siitia i le 1.45 l, na siitia le malosiaga i le 125 hp i le 6200 rpm ma le malosi na siitia i le 153 Nm i le 4500 rpm. Auina atu i uili pito i luma e se lima-saosaoa gearbox, o nei fuainumera e mafai ai ona ausia le 0 i le 100 km / h i le na o le 7.8s.

Mini Remastered Oselli lomiga

O le a se isi mea ua suia?

I le mataupu faʻainisinia, na maua foi e le Mini Remastered Oselli Edition ni taofi fou mai le AP Racing, o se faʻamalologa o taʻaloga mai Bilstein, o se faʻaogaina fou ma e oʻo lava i le faʻatapulaʻaina o le eseesega.

I tulaga faʻalelei, e mafai ona valiina le pito i fafo (i le lima!) I tuʻufaʻatasiga lanu eseese, o loʻo i ai a matou moli moli, moli faʻapipiʻi ma le faʻailoga "60" i luga o le grille. I totonu, o le paʻu ma le Alcantara faʻamaeʻa tulaga ese.

Mini Remastered

Avanoa ma lua pe fa nofoa, ole Mini Remastered Oselli Edition tau ile UK 98,000 pauna (pe tusa ma le 114,000 euros) mo le lua nofoa version ma le 108,000 pauna (tusa ma le 125,000 euros) mo le fa-nofoa eseese, o nei mea uma e aunoa ma le faitauina o lafoga.

Le Mini sili ona taugata? E foliga mai.

Faitau atili