Na matou suʻeina le DS 7 Crossback 1.6 PureTech 225 hp: e aoga le faʻalelei?

Anonim

Faʻalauiloa i le 2017 ma atinaʻe i lalo o le EMP2 platform (le tutusa na faʻaaogaina e le Peugeot 508, mo se faʻataʻitaʻiga), le DS 7 Crossback o le uluai 100% tutoatasi DS faʻataʻitaʻiga (o le taimi lena na fananau uma ai isi o Citroën) ma ua manatu o le faʻamatalaga Farani o le mea e tatau ona i ai se SUV premium.

Ina ia feagai ma fuafuaga a Siamani, na faʻaaogaina e DS se fua faigofie: faʻaopoopo se lisi tele o meafaigaluega i mea e mafai ona tatou faʻamatalaina o le "chic factor" (o se faʻatatau i le lalolagi o Parisian luxury ma haute couture) ma voilá, le 7 Crossback na fanau mai. Ae pe na o lenei lava e lava e faʻafeiloaʻi ai Siamani?

Aesthetically, e le mafai ona fai mai e leʻi taumafai le DS e tuʻuina atu se vaaiga sili atu ona manino i le 7 Crossback. O le mea lea, i le faaopoopo atu i le saini malamalama o le LED, o le Gallic SUV e tele faʻamatalaga chrome ma, i le tulaga o le iunite faʻataʻitaʻi, faʻatasi ai ma uili tetele 20 ". O nei mea uma na faʻamautinoaina o le faʻataʻitaʻiga DS na tosina atu i ai i le taimi o la matou suʻega.

DS 7 Crossback

I totonu ole DS 7 Crossback

Aesthetically manaia, ae i le tau o ergonomics, lea e faʻaleleia, totonu ole DS 7 Crossback fatuina lagona fefiloi pe a oʻo mai i le lelei.

Fa'asoa i la matou nusipepa iinei

DS 7 Crossback
O le pito sili ona taua i totonu o le DS 7 Crossback e alu i le lua 12" mata (o se tasi oi latou e avea o se mea faigaluega faʻapipiʻi ma e tele filifiliga faʻapitoa). O le iunite na fa'ata'ita'iina sa iai fo'i le faiga o le Night Vision.

E tusa lava pe i ai ni mea vaivai ma le lelei o le fausiaina e tatau ona i ai i se fuafuaga lelei, e le mafai ona tatou faʻamaonia i le le lelei le paʻi itiiti o le paʻu faʻapipiʻi faʻaaogaina e ufiufi ai le dashboard ma le tele o le faʻamafanafanaga tutotonu.

DS 7 Crossback

E le aliali mai le uati i luga o le dashboard seiloga e ki le afi. I le tautala e uiga i le afi, e te vaʻai i lena faʻamau i lalo o le matamata? O iina e te totogia ai e amata ai le afi…

I tulaga o mea e nonofo ai, afai ei ai se mea e tasi e le o misi i totonu o le DS 7 Crossback o le avanoa. O le mea lea, o le felauaiga o tagata matutua e toafa i le mafanafana o se galuega faigofie mo le Farani SUV, ma o le iunite faʻataʻitaʻi na ofoina atu foi mea taugata e pei o e lima ituaiga o massage i nofoa pito i luma po o le sunroof eletise eletise po o nofoa pito i tua e mafai ona fetuutuunai eletise.

Na matou suʻeina le DS 7 Crossback 1.6 PureTech 225 hp: e aoga le faʻalelei? 4257_4

O le iunite na fa'ata'ita'i sa iai nofoa fa'amalo.

I le uili o le DS 7 Crossback

O le mauaina o se tulaga lelei avetaavale i luga o le DS 7 Crossback e le faigata (e na o le faanoanoa e tatau ona tatou suʻeina le mea o loʻo i ai le faʻata faʻataʻitaʻiga), aua e nofo lelei ma avetaavale o ituaiga uma. O le va'aiga pito i tua, i le isi itu, e i'u ina fa'aletonu ona o le fa'aogaina o filifiliga fa'alelei - o le D-poutu e lautele tele.

DS 7 Crossback
E ui i le iai o se siosiomaga maʻoti, o le filifiliga o nisi o mea mo totonu ole DS 7 Crossback atonu e sili atu le faʻamaonia.

Faatasi ai ma se tulaga maualuga o le mafanafana (e mafai foi ona sili atu pe ana le seanoa le 20" uili), o le DS 7 Crossback o le laufanua e sili ona fiafia i ai e le o auala vaapiapi o Lisbon, ae o soʻo se auala tele poʻo se auala lautele. Fesoasoani e faʻaleleia le malosi ma le mafanafana, o le iunite na fa'ata'ita'iina o lo'o fa'agata pea (DS Active Scan Suspension).

DS 7 Crossback
E ui i le mata'utia ma le matagofie, o uili 20" na fa'aogaina ai le iunite fa'ata'ita'i e i'u ina a'afia ai le mafanafana.

I luga o auala tetele, o le mea sili ona maualuga o le mautu maualuga o loʻo faʻaalia. A tatou filifili e feagai ma se seti o pupuni, o le Gallic SUV o loʻo tuʻuina atu se amio e taʻitaʻia e le vaʻaia, pulea e pulea le tino i se auala faʻamaonia (aemaise lava pe a tatou filifilia le taʻaloga taʻaloga).

Fa'asoa i la matou Youtube channel

I le tautalagia o auala avetaʻavale, o le DS 7 Crossback e fa: Ta'aloga, Eco, Fa'amafanafana ma masani . O le mea muamua o loʻo galue i luga o le faʻamalologa, taʻavale, tali faʻaulu ma gearbox, ma tuʻuina atu i ai se uiga sili atu "taʻaloga". Ae mo le Eco mode, e "castrates" tele le tali a le afi, ma faʻavaivaia.

O le faʻamafanafanaga e faʻafetaui ai le faʻamalologa ina ia mautinoa ai le laʻasaga sili ona lelei e mafai (peitaʻi, e tuʻuina atu i le DS 7 Crossback se uiga faʻapitoa i le "saltaric" pe a uma ona ui atu i faʻalavelave i luga o le auala). Ae mo le masani masani, e le manaʻomia e lenei mea se folasaga, faʻavaeina o ia lava o se faiga faʻafefe.

DS 7 Crossback
O le iunite na fa'ata'ita'i sa iai le malosi fa'amalolo (DS Active Scan Suspension). O lenei mea e pulea e se mea pu'eata o lo'o tu i tua o le tioata ma e aofia ai fo'i masini e fa ma le tolu accelerometers, lea e fa'avasega ai le le atoatoa o le auala ma fa'agaoioiga o ta'avale, fa'aauau ma tuto'atasi le fa'ata'ita'iina o mea fa'ate'ia e fa.

E tusa ai ma le afi, o le 1.6 PureTech 225 hp ma le 300 Nm e alu lelei ma le valu-saosaoa otometi feaveai, e mafai ai ona e lolomi i le saoasaoa maualuga. Se mea e faanoanoa ai le taumafaina e ita, ma le averesi o totoe e le 9.5 l/100 kilomita (ma vae mama tele) ma savali masani e aunoa ma le alu ifo i lalo mai le 11 l/100 kilomita.

DS 7 Crossback
E ala i lenei fa'amau e mafai ai e le aveta'avale ona filifili se tasi o auala ta'avale e fa: masani, Eco, Ta'aloga ma Fa'amafanafanaga.

Pe sa'o le ta'avale mo a'u?

Afai o loʻo e suʻeina se SUV faʻapipiʻiina i meafaigaluega, susulu, vave (a itiiti ifo i lenei lomiga), faʻalelei ma e te le manaʻo e mulimuli i le filifiliga masani o le filifilia mo le Siamani talosaga, o le DS 7 Crossback o se filifiliga. ia amanaia .

Ae ui i lea, aua neʻi faʻamoemoeina tulaga lelei o loʻo faʻaalia e ana Siamani (poʻo Suetena, i le tulaga o le Volvo XC40) tauva. O lena e ui lava i se taumafaiga e faʻaleleia le tulaga atoa o le 7 Crossback, o loʻo faʻaauau pea ona matou feagai ma nisi o filifiliga o meafaitino o ni nai "pu i lalo" o loʻo ofoina mai e le tauvaga.

Faitau atili