Honda Civic Type R FK8 (vitio). O lo'o lelei pea le ta'avale uili pito i luma?

Anonim

O LE Honda Civic Ituaiga R FK8 na toe faʻafouina i se taimi e leʻi leva talu ai ma o lea ua matou aveina, ua naʻo le faʻamaonia o le mea na tumau moni: o le faʻailoga lea i totonu o le "mea uma o loʻo i luma" vevela vevela (inisinia luma ma le uili pito i luma), le super predator o le vaega. , e le mafai lava ona fa'ato'ilaloina - o le Mégane RS Trophy-R atonu e iai sana fa'amatalaga, ae e toeititi lava € 30,000 le tau e sili atu ma e leai se fa'aogaina o le Civic Type R.

Na matou o i Serra de Montejunto e tuʻuina atu i le masini le togafitiga talafeagai ma, e pei ona e matauina, o loʻo i ai se foliga fou i luga o le YouTube channel a Razão Automóvel: faʻafeiloaʻi Miguel Dias. Na faia e Guilherme folasaga talafeagai mo le amataga o Miguel i luga o le alalaupapa ma mo lenei "faʻataʻitaʻiga afi" muamua, e le mafai ona sili atu nai lo le i ai i le pulega a le Civic Type R.

I le faaopoopo atu i le amataga o Miguel Dias, na faaali ai e Guilherme mo le taimi muamua i luga o le alalaupapa lana Renault Twingo (tupulaga muamua), o le taavale e le mafai, ae agavaa, lagolago o loʻo faʻaaogaina i lipine - o se taavale e le mafai ona sili atu le faʻalavelave nai lo le. o le Civic Type R. O se vitio e le misia:

O le a le mea ua suia i le Honda Civic Type R?

E le'i mana'omia le tele o le fe'avea'i - e o'o lava i le le fa'alavelaveina o le fa'aleagaina ... - ia fa'aleleia mea ua uma ona lelei, po'o le lelei tele.

O lo'o iai ni fa'amatalaga matagofie fou (pei o le fa'atumuina o mea'ai sese ma fa'a'a'a), ma o lo'o iai fo'i se mea'ai pito i luma (13% sili atu e fa'aleleia ai le fa'amalieina ole afi). I totonu, o le uili o loʻo i ai nei i Alcantara ma ua toe faʻaleleia le ki o le pusa faʻataʻitaʻi (lea ua i ai le foliga o loimata) ma o loʻo i ai le 90g counterweight e faʻaleleia ai lana gaioiga.

Honda Civic Ituaiga R

Afai e leai ni eseesega - o le 320 hp 2.0 Turbo o loʻo tumau pea se tasi o iunite sili ona lelei ma sili ona malosi i lana vasega -, i le tulaga o le chassis sa i ai ni suiga. O poloka so'otaga pito i tua e 8% le malosi, o poloka taofi pito i luma e fou fo'i ma e maua ai so'oga polo fa'aletonu fou mo le ma'ai o le fo'i.

E maua fo'i e le faiga taofi ni tisiketi pito i luma fou (2.5 kilokalama fa'aitiitia i masini e le'i fa'aoso), ae fa'aititia le 15 mm le fe'avea'i taofi a'o le'i fa'aoga taofi.

Honda Civic Type R Ta'aloga Laina

Masalo o le tele o faitioga a lenei augatupulaga Honda Civic Type R o le leo o le afi, pe leai foi. O le toe faʻafouina o le vevela vevela Iapani e leʻi foia ai lenei mataupu, ae o lea ua faʻapipiʻiina i le Active Sound Control (ASC), o lona uiga, ua maua ai se faʻaopoopoga faʻapipiʻi leo e ufiufi ai le leo moni o le afi, faʻasalalau e ala i le leo. faiga o le afi ta'avale (na'o le fa'alogo i totonu).

Ia… E le mafai ona e mauaina uma ma e le o se faʻalavelave mo le Civic Type R e faʻaauau pea ona avea ma faʻailoga i lana vasega.

Faitau atili