Opel Astra L fou fou. A maeʻa faʻapipiʻi faʻapipiʻi, e taunuu mai se eletise i le 2023

Anonim

Le fou Opel Astra L faailogaina se mataupu fou i le talafaasolopito umi o le ituaiga Siamani o tagata o le aiga compact, lea na amata i le muamua Kadett, tatalaina 85 tausaga talu ai (1936).

Ina ua uma Kadett na sau le Astra, na tatalaina i le 1991, ma talu mai lena taimi ua matou iloa le lima augatupulaga i le 30 tausaga, lea e faaliliu i le lata i le 15 miliona iunite faʻatau. O se talatuu o le a faʻaauauina i le Astra L fou, le ono o augatupulaga o le faʻataʻitaʻiga, lea, e pei o ona muamua, na atiina ae ma o le a gaosia i Rüsselsheim, le fale o Opel.

O le Astra L fou e faʻailogaina foi se faasologa o mea muamua mo le aiga faʻapitoa. Masalo o le mea sili ona taua mo taimi tatou te ola ai o le mea moni e faapea o le taimi muamua lea e tuʻuina atu ai se eletise eletise, i lenei tulaga i le tulaga o lua plug-in hybrids, ma le 180 hp ma le 225 hp (1.6 turbo + afi eletise) , faʻatagaina e oʻo atu i le 60 kilomita le faʻaogaina o le eletise. Ae peitai, o le a le gata ai iinei.

Opel fou Astra L
Tuuina atu i le "fale": le Astra L fou i Rüsselsheim.

Astra 100% eletise? Ioe, o le ai ai foi

O le faʻamaonia o le tala, o le Ofisa Sili o Pulega fou a Opel, Uwe Hochgeschurtz - o loʻo amata faʻafuaseʻi i le aso, Setema 1st, na amata aloaia ona tiute faʻatasi ma le tuʻuina atu o le augatupulaga fou o le Astra - na faʻasalalau mai le 2023 o le ai ai se suiga eletise e le masani ai o le Siamani. fa'ata'ita'iga, le astra-e.

O le Opel Astra L fou o le ai ai se tasi o laina sili ona lautele o ituaiga afi i le vaega: penisini, tiso, plug-in hybrid ma eletise.

O lenei Astra-e e le masani ai o le a faʻatasi ma isi Opel trams ua uma ona faʻatau atu, e taʻua o le Corsa-e ma le Mokka-e, lea e mafai foi ona tatou faʻaopoopoina faʻasalalauga eletise e pei o le Vivaro-e poʻo lona faʻasologa "tagata turisi" Zafira-e. Olaga.

Opel Astra L
Opel Astra L.

O se faaiuga o se vaega o fuafuaga a Opel mo le faateleina o le eletise, lea i le 2024 o le a vaaia ai le eletise atoa ina ia, mai le 2028 ma na o Europa, o le a avea ma 100% taavale eletise.

Le muamua Astra mai Stellantis

Afai o le eletise o le Opel Astra L e taʻimua, e tatau ona manatua o le Astra muamua foi lea na fanau mai i lalo o le aegis a Stellantis, o le taunuuga o le mauaina o Opel e le ex-Groupe PSA.

Opel Astra L
Opel Astra L.

O le mafuaaga lena matou te maua ai meafaigaluega masani i lalo o le tino fou lea e faʻaaogaina le gagana vaaia fou a le ituaiga. Faʻailoga mo le Opel Vizor i luma (lea e mafai ona maua ai le Intellilux headlamps ma 168 LED elemene) o lona uiga, faʻapuupuu, foliga fou o le Opel, faʻatasi ma le Mokka.

O le Astra L o loʻo faʻaaogaina le EMP2 lauiloa, o le tulaga lava lea e tasi e tautua ai le Peugeot 308 ma le DS 4 fou - na matou aʻoaʻoina ananafi o le DS 4 o le a maua foi le 100% eletise, mai le 2024. , eletise ma faaeletonika, na mafai e Opel ona faʻamaonia le mamao mai ia mea uma e lua ile mamanu.

I fafo, o loʻo i ai se vaʻaiga manino ma le muamua, e mafua ona o elemene fou e iloagofie ai ua uma ona taʻua (Opel Vizor), ae faʻapea foʻi i le sili atu o le faʻaogaina o laina saʻo, faʻapea foʻi ma le faʻamalamalamaina lelei o "muso" i luga o toʻi. Fa'amanino fo'i mo le amataga o le tino lanu lanu i le Astra.

Opel Astra L

I totonu, o le Astra L o loʻo faʻafeiloaʻi foi le Panela Mama, lea e vavae ese ma le taimi ua tuanaʻi. O le mea e sili ona taua o lau e lua o loʻo tuʻu faʻalava i autafa - tasi mo le infotainment system ma le isi mo le meafaifaaili - lea na fesoasoani e faʻaumatia le tele o faʻatonuga faaletino. Ae ui i lea, o nisi, e manatu e taua, e tumau pea.

O afea e taunuu ai ma e fia le tau?

O poloaiga mo le Opel Astra L fou o le a tatalaina i le amataga o Oketopa a sau, ae o le gaosiga o le faʻataʻitaʻiga o le a naʻo le amataga o le faaiuga o le tausaga, o lea e faʻamoemoeina o le faʻafeiloaʻiga muamua e naʻo le amataga o le 2022.

Opel Astra L

Na faasilasila e Opel se tau e amata ile 22 465 euros, ae mo Siamani. O loʻo tumau pea le vaʻaia e le gata o tau mo Potukale, ae faʻapea foʻi ma sili atu aso mo le amataga o le maketiina o le augatupulaga fou o Astra i lo tatou atunuu.

Faitau atili