Opel Astra L. O ata muamua o le Astra mulimuli ma afi afi

Anonim

O LE Opel Astra L , fou fou, ua toetoe lava iinei, o le a faʻapitoa i le Peugeot 308 ma DS 4 - e maua mai i nei mea fou evolution o le EMP2 - ma le mea mulimuli ma penisini / Diesel afi.

O le isi tala tele o masini faʻapipiʻi faʻapipiʻi, lea e leʻi maua muamua e lenei faʻataʻitaʻiga faʻapitoa mai le Siamani.

Opel semanu e manaʻo e avea ma faʻailoga muamua i le Stellantis Group e tuʻuina atu ma aumai i latou i le maketi, ae e malamalama foi o le ulumatua o le Peugeot 308 fou, i se taimi puupuu muamua (i le Volkswagen Group na umi se taimi. mo Skoda poʻo SEAT e maua lenei ituaiga o avanoa e faʻatatau i le Volkswagen brand).

Opel Astra L

E le o lona uiga o le Astra L e foliga mai e itiiti le talenia, e ese mai ai: e sili atu ona paleni ma faʻapitoa, faʻatasi ai ma le pito i luma o loʻo faʻapipiʻi ai le optics ma le grille i se faʻaulu uliuli faifai pea e foliga pei o se matapulepule. Zorro - mulimuli i le autu na faʻalauiloaina e Mokka, e taʻua o le Opel Vizor, lea ua uma ona faʻalauteleina i Crossland ma Grandland SUVs.

Faatasi ai ma le pupuu o le tino, o se sulugatiti mautu (lea e maua ai se foliga malosi ma sili atu ona maualuga), uili tetele ma se pou pito i tua, o le Astra fou e faaseseina e ala i le foliga mai o se taavale e sili atu nai lo lona muamua. .

Opel Astra L

Ae i le 4.37 m, e na o le 4 mm sili atu le umi ma o se uili uili e umi teisi nai lo le taimi nei (2675 mm vs. 2662 mm mo le Astra o loʻo faʻatau). E ui o le lautele maualuga o le tino (1860 mm vs. 1809 mm) na saofagā i le vaega atopa'u i le vaaia o lona malosi na siitia mai le 370 l i le 422 l.

Fa'atapula'a Inisinia Ofo

Na matou iloa talu ai nei o Opel o le a na o le gaosia o taavale eletise mai le 2028 i luga atu. , o se olaga e sili atu nai lo le talafeagai mo lenei poʻo soʻo se augatupulaga fou o se taavale.

O lona uiga o le taimi mulimuli lea o le Opels e maua ai le tele o penisini, tiso ma plug-in hybrid engines ma, e amata mai i lena taimi, o le taavale o le a naʻo le "maa-powered". I le tulaga o lenei Astra L fou, o lona 100% eletise faʻaalia i le amataga o le 2023.

Opel Astra L

O le mea lea, e manino lava e leai se tupe faʻaalu tele a le pule o le Opel i masini vevela ma se faʻapuupuu umi le ola, lea e faʻamatalaina pe aisea e naʻo le tolu-cylinder 1.2 l penisini (ma le 110 hp ma le 130 hp) i le ofo penisini. (e oʻo lava i le 1.4 o le 145 hp o loʻo i ai nei o le a faʻaauau pea ona faʻaaogaina), lea o le a matua faigata lava ona tau i le pito maualuga o le vaʻaiga e pei o le Volkswagen Golf (GTI, R…) ma le Ford Focus (ST) o loʻo faʻatulagaina. ).

Leai se OPC versions, o le mea lea, o se atigipusa otometi na o le valu-saosaoa torque converter (lea i le faʻaaogaina i aso uma e sili atu nai lo le toʻatele o loʻo i ai ni pipii lua, ae sili atu le vave i taʻaloga taʻaloga lea e taʻu mai e mea uma e le o iai i le lisi o lumanaʻi), leai ni faʻailoga. 4x4 traction poʻo faʻafefe faʻafefete faʻafefe, lea "e leʻo" le ulumatua 308 na agavaa i ai.

Opel Astra L

I le itu o le Diesel, o le afi e fa-cylinder 1.5 l lea tatou te iloa lelei i aso nei Peugeot ma Opel (faatasi ai ma isi) o le a tumau pea le faagaoioia, aua o le ai ai pea nisi manaoga i le maketi a Europa, ma na o le 130 hp ma filifiliga e lua. mo le felauaiga: ono-saosaoa tusi lesona po o le valu-saosaoa otometi.

Polokalama hybrids protagonists

Ae o le peti a Opel i le malosi o le malosi, ioe, e faʻaogatotonu i masini faʻapipiʻi. O nei mea e tuʻufaʻatasia ai le lauiloa 1.6 l turbo afi o le 150 hp poʻo le 180 hp ma le 250 Nm faʻatasi ai ma se afi eletise i le pito i luma, faʻatasi ai ma le 110 hp ma le 320 Nm torque, mo laʻasaga e lua o le maualuga maualuga tuʻufaʻatasia: 180 hp ma 225 hp .

Opel Astra L

O se peti e tauamiotonuina e ala i filifiliga, faʻateleina, o tagata faʻatau i le maketi autu o le Opel Astra - le Siamani -, ua toe le maua ni faʻataʻitaʻiga tuusaʻo e pei o le Volkswagen Golf plug-in, lea e 204 hp poʻo le 245 hp (i le Golf. GTE) i ona lomiga e lua. I luga o le Astra, o le plug-in hybrid variants o loʻo faʻamalosia e le 12.4 kWh lithium-ion batini, lea o le a faʻatagaina ai le 60 kilomita i le eletise mama (Volkswagen tauva folafolaga, i le va o le 63 ma le 71 km "e leai se ulaula ").

O le faʻaaogaina o le penisini o le a maualalo e pei o le 2 l / 100 km ma o le mea moni o le afi penisini ua leiloa lana matafaioi i le matafaioi o le faʻaogaina o le taʻavale o lona uiga o le tane suauʻu ua faʻaititia mai le 52 l i le 40 l (lea na fesoasoani foi e faʻalauteleina. le tele o le vaega ato).

Opel Astra L

Afai o le a leai ni "mama" faʻamalosi malosi faʻamumu, o loʻo faʻaauau pea tala e mafai e le Astra L fou ona maua se 300hp, fa-uili-faʻavale plug-in hybrid version, e pei ona tupu i le Peugeot 3008 HYBRID4 faʻapitoa. - mo le taimi nei ua na o lena, o se tala.

Tele numera, itiiti fa'amau

O totonu e matua "mama" - o loʻo mulimulitaʻia le manatu o le "Pure Panel", toe faʻafeiloaʻi i Mokka - faʻatasi ai ma le itiiti ifo o le pulea o le tino nai lo le augatupulaga muamua. Ae ui i lea, o mea sili ona taua i totonu o le Astra L e faʻapitoa mo le vave faʻaogaina saʻo e tagata faʻaoga.

Opel Astra L

O le meafaifaaili e numera ma mafai ona fetuutuunai, e pei foi o le mata o le infotainment totonugalemu, o loʻo tuʻufaʻatasia uma i lalo o le visor tutusa ma faʻasaga i le avetaavale.

O le a maua le fesoasoani a le tele o faiga fesoasoani aveta'avale ma moli ulu LED, e pei ona fa'amoemoeina i lenei vaega maketi. E matua fa'amaualuga e inisinia Stellantis i nofoa latou te fai mai e sili ona fa'alelei ma fetu'una'i eletise ma e iai galuega fa'amalo ma fa'amalieina, lea e tumau pea e le masani ai i lenei vasega.

Opel Astra L

E leai lava se faʻamatalaga tau mo le Opel Astra L fou, lea o le a paʻu i le maketi mulimuli ane i lenei tausaga, ae o le a tatou le mamao ese mai le mea moni pe a tatou faʻatatauina se tau ulufale e tusa ma le € 25,000 mo le tulaga ulufale (1.2). turbo, 110 cv, manual gearbox) ma le 30,000 mo le sili ona taugofie o plug-in hybrids.

Opel Astra L

Faitau atili