Citroen C4 Cactus. addio, tofa, aufwiedersehen, tofa

Anonim

O LE Citroen C4 Cactus e leʻi avea lava o ia ma se tagata faʻapitoa, e oʻo lava i le toe faʻaleleia na ia mafatia ai, o le na taumafai e faʻateleina ... talia, faʻaumatia le Airbumps, ma i le taimi lava e tasi na avea ma sui o le Farani i le vaega C ina ua mavae le mou atu o le C4 mai le lisi.

O le C4 Cactus, mo faʻamoemoega uma, o se vaifofo i taʻavale (vaʻaia) faʻamalosi - tusa lava pe SUV pe leai -, faʻatasi ai ma vaifofo e agaʻi atu i le laʻititi (e aunoa ma le pau i le itu pogisa o tau maualalo) ma faʻamafanafanaga, aemaise lava pe a uma le faʻafouga lata mai. , e ala i le tuʻufaʻatasia o se faʻamalologa faʻatasi ma le faʻasolosolo faʻasolosolo faʻagata.

O se faʻamalosi ma e oʻo lava i mea fou, o mea taua e pele ia Citroën, ae o le a toe fuataiina i le iuga o lenei tupulaga ma le taunuu mai o le C4 fou.

Citroen C4 Cactus
E le o se maliega, ae o le mea muamua e aunoa ma le faʻamalosia, ma o le toʻatele o loʻo fiafia i ai i lena auala i le 2018 faʻafouina.

Muamua na faʻalauiloaina i le 2014, o le mea moni o le Citroën C4 Cactus na ausia lona faʻatauga i le amataga o le 2015, ma e tusa ma le 79 afe iunite faʻatau, ma e leʻi latalata lava. I le 2018 na faʻatau atu pe tusa ma le 58,000 iunite, o se taunuuga laʻititi maualuga atu nai lo le 2017. Le manaʻomia numera - le tau o le faʻamalosi?

Fa'asoa i la matou nusipepa

Atonu e iai se isi e nafa… O le Citroën C3 Aircross faʻasoa ma le C4 Cactus nisi o ona fale, ae ofoina atu le tele o avanoa ma agavaʻa, ina ua maua ma le sili atu le manuia i le maketi - i le 2018 sili atu nai lo le 110 afe iunite na fefaʻatauaʻi ma faʻatau atu i le 2019.

E lua crossovers faʻatasi ai ma tulaga tutusa i le maketi, o elemene faʻalelei tutusa ma filosofia e le faʻamalosi, o le a iu lava ina faʻaleagaina se tasi oi latou. O le alu ese mai o le C4 Aircross mai le vateatea faʻatasi ma le faʻafouga lata mai e le tatau ona fesoasoani, o le leiloa o nisi o manatu muamua o le raison d'être ma nofo ai i le fanua o se tagata.

O le faatonu o oloa a Citroën, e le mafai ona sili atu lona fia iloa nai lo Xavier Peugeot, i faʻamatalaga i Top Gear, fai mai o le C4 fou, lea o le a suitulaga i le C4 Cactus, o le a faʻaauau pea ona avea ma Citroën, i se isi faaupuga, e le o se mea masani pe na'o le le iloa, o se mea na mafatia ai le C4 mulimuli.

Atonu foi e le o lona uiga o le faaiuga o le suffix Cactus, e tatalaina ai le avanoa e toe aumai ai i le lumanaʻi. O le mea mautinoa o le a leai se augatupulaga lona lua Citroën C4 Cactus - adieu, adieu...

Punavai: Top Gear.

Faitau atili