Sabine Schmitz. Le fa'aaloaloga vitio a Top Gear i le "Queen of the Nürburgring"

Anonim

Ua mavae ni nai vaiaso talu ona maliu Sabine Schmitz, le “Queen of the Nürburgring”. O le vave mou atu o le pailate Siamani - o ia o le tamaitai muamua na manumalo i le 24 Itula o le Nürburgring, ina ua manumalo faalua i le tuuga -, faapea foi ma se fetu televise, o loo lagonaina pea i aso nei.

Talu ai nei, Top Gear, atonu o le sili ona nafa ma le faalauiloaina o Sabine Schmitz i le lalolagi, na ia faia se saafiafiga i le tulaga o se televise faapitoa e tusa ma le 30 minute, lea na galulue ai le tele o tagata o le polokalama, mai aso nei ma mai aso ua mavae. i ona tafatafa, sa latou fa'aaloalo i le pailate ma le tagata.

Ma, o le mea moni, e tatau ona i ai i latou sa avea muamua ma faʻasalalauga Jeremy Clarkson, Richard Hammond ma James May, o le taimi o latou avea ma faʻasalalauga Top Gear na tulaʻi mai ai Sabine Schmitz i le taʻutaʻua, ina ua maeʻa le mea na tupu ia Jeremy Clarkson, ma le fesoasoani taua a Sabine. , na mafai ona faia se taamilomilo faataamilo i le Nürburgring i lalo ifo o le 10 minute i se Jaguar S-Type Diesel.

Ford Transit Sabine Schmitz
Epic.

Ina ua uma ona ia fai mai e mafai ona ia faia le mea lava lea e tasi i se veni faapisinisi, na ave e le Top Gear "tama" ana upu i le tusi ma o lea na avea ai le tala faasolopito o le televise: Na aveese e Sabine Schmitz mea uma e tatau ona tuuina atu e le Ford Transit e toe foi i tua i le "seoli lanu meamata" i lalo ifo o le 10 minute.

O se tasi o le tele o vaega na manatua e i latou lava i lenei Top Gear saafiafiga, faailogaina Clarkson, Hammond ma May's toe foi i le faaaliga ina ua mavae lo latou malaga ese atu i le lima tausaga talu ai.

E tele molimau e mafai ona tatou faalogoina ma vaai i ai i lenei saafiafiga, ae maise mai le au fai pese o loo iai nei - Chris Harris, Paddy McGuiness ma Andrew Flintoff - faapea foi ma isi ua o atu i ai, o Matt LeBlanc ma Rory Reid.

O le taua o Sabine Schmitz e avea ma faʻataʻitaʻiga ma faʻamalosi mo isi tamaʻitaʻi i taʻaloga afi e leʻi faʻagaloina foi, faʻatasi ai ma molimau a le avetaʻavale Jessica Hawkins ma Susie Wolff.

E aunoa ma se toe faʻafefe, Top Gear's saafiafiga ia Sabine Schmitz:

Faitau atili