Na matou tofotofoina le Honda Civic 1.6 i-DTEC: le mulimuli o se vaitau

Anonim

E le pei o nisi ituaiga (e pei o Peugeot ma Mercedes-Benz) o latou igoa e toetoe lava a tutusa ma afi Diesel, Honda e masani lava ona i ai se "malaga mamao" ma lenei ituaiga afi. I le taimi nei, ua fuafua le Iapani e lafoai nei afi i le 2021 ma, e tusa ai ma le kalena, o le Civic e tatau ona avea ma se tasi o faʻataʻitaʻiga mulimuli e faʻaaoga ai lenei ituaiga afi.

I le feagai ai ma lenei mou atu lata mai, na matou tofotofoina se tasi o le "mulimuli o le Mohicans" i le laina Honda ma tuu le Civic 1.6 i-DTEC fa'aauupegaina i le fa'aliliuga otometi fou e iva-saosaoa.

Aesthetically, tasi le mea e mautinoa, o le Civic e le alu le amanaiaina. Pe o le saturation o mea faʻapitoa poʻo le foliga o se "sedan pepelo", poʻo fea lava e pasia ai le faʻataʻitaʻiga Iapani, e puʻeina ai le mafaufau ma faʻaosofia manatu (e ui lava e le o taimi uma e lelei).

Honda Civic 1.6 i-DTEC

O le aveina o se Civic e fa'amalo tiso e pei lava o le matamata i se ta'aloga o mamalu tuai o le soka.

I totonu o le Honda Civic

I totonu o le Civic, o le lagona muamua o le le mautonu. E mafua lenei mea i le faʻaleleia atili o ergonomics, o faʻataʻitaʻiga sili ona lelei o le (fenumiai) pule o le gearbox (Ou te luiina oe e suʻe pe faʻafefea ona tuʻu le mea faʻasolosolo), o le faʻatonuga o le vaʻavaʻa ma e oʻo lava i menus eseese o le faʻaogaina o le saoasaoa. infotainment.

Fa'asoa i la matou nusipepa iinei

O le tautala e uiga i le infotainment, e ui lava o le lau e matua talafeagai fua, e faanoanoa lava i le leaga o le tulaga lelei o ata, e faaopoopo atu i le le matagofie, o loʻo fenumiai pea e faʻatautaia ma malamalama, e manaʻomia ai se taimi tele e masani ai.

Honda Civic 1.6 i-DTEC

Ae afai e le mafai e le Civic ona faafitia lona tupuaga Iapani, o le mea lava lea e tasi e tupu i le lelei o le fausiaina, lea e tuʻuina atu i se tulaga sili ona lelei. , e le gata pe a tatou talanoa e uiga i meafaitino, ae faʻapea foʻi ma le faʻapotopotoga.

Ae mo le vateatea, o le Civic e fa'amalieina le felauaiga o pasese e to'afa ma o lo'o mafai lava ona ave le tele o ato. Faʻailoga mo le faigofie e te alu i totonu ma fafo o le taʻavale, e ui lava i le fausaga o le taualuga (aemaise i le pito i tua) e mafai ai ona tatou vaʻai i se isi faʻaaliga.

Honda Civic 1.6 i-DTEC

O le vaega atopau e ofoina atu le 478 l o le malosi.

I le uili o le Honda Civic

A matou nonofo i tua o le uili o le Civic, e tuʻuina mai ia i matou se tulaga maualalo ma faʻalelei le taʻavale e faʻamalosia ai i matou e suʻesuʻe le malosi malosi o le taʻavale a Iapani. Na'o le fa'anoanoa o le leaga o le va'aiga i tua (e le fesoasoani le fa'aleaga i le fa'amalama pito i tua).

Honda Civic 1.6 i-DTEC
O le Civic o lo'o i ai le Eco mode, o le Ta'aloga fa'ata'ita'iga ma le fa'aogaina o le fa'amalologa. Mai le tolu, o le mea e sili ona e lagona ai o le Echo, ma le isi lua faʻagaoioia, o eseesega e tau le maua.

O lea ua aga'i atu, o mea uma e uiga i le Civic e foliga mai o lo'o fai mai e ave i luga o se auala pi'opi'o. Mai le fa'amalologa (fa'atasi ai ma le fa'amautu ae le o le fa'aletonu) i le ta'avale, e ui atu i le ta'avale sa'o ma sa'o. Ia, o le uiga o laʻu tala, e le o mea uma, aua o le 1.6 i-DTEC afi ma le iva-saosaoa otometi faʻasalalau e sili atu le taʻavale umi i luga o le alatele.

O iina, e faʻaaogaina e le Civic le afi Diesel ma e maualalo le taumafa, e tusa ma le 5.5 l/100 kilomita fa'aalia le mautu ma le fiafia i le Lane Assist system e matua'i...matamata nai lo le taumafai e ave'ese oe mai le pulea o le ta'avale, ma avea ma so'o lelei pe a ave ta'avale i luga o le saoasaoa maualuga i luga o auala tetele.

Honda Civic 1.6 i-DTEC
O le iunite na faʻataʻitaʻiina e 17" uili e pei o tulaga masani.

O le aveina o se Civic e fa'amalo tiso e pei lava o le matamata i se ta'aloga o mamalu tuai o le soka. Matou te iloa o loʻo i ai le taleni (i le tulaga lea o le taʻavale, taʻavale ma le faʻamalolo) ae o le mea moni o loʻo i ai se mea e le o iai, pe o "vae" i le tulaga o tagata taʻavale poʻo se afi ma mea e fetaui ma le malosi o le Civic.

Pe sa'o le ta'avale mo a'u?

Se'i vagana ua e aveina le tele o kilomita i le tausaga, e faigata ona ta'uamiotonuina le filifilia o le Civic Diesel ma le 120hp ma le umi e iva-saosaoa otometi fa'asalalau i luga o le penisini version ma le 1.5 i-VTEC Turbo ma le ono-manual gearbox speeds e mafai ai ona e faia. fiafia i le tele o le malosi malosi o le Civic.

Honda Civic 1.6 i-DTEC
O le Civic fa'ata'ita'i sa i ai le fa'aogaina o le fa'aogaina o le folauga.

E le faapea o le afi / pusa tuʻufaʻatasiga e leai se agavaa (o le mea moni, i le tulaga o le taumafaina latou te ofoina atu le tele o numera), ae ui i lea, ona o le malosi o le chassis, latou te iu lava i le "iloa itiiti".

Fausia lelei, faʻalelei ma vateatea, o le Civic o se filifiliga lelei mo i latou e mananaʻo i se C-segment compact e tu ese faʻalelei mai le isi (ma le Civic e tu i fafo) ma faʻamalosi malosi.

Faitau atili