Corvette Grand Sport faʻaaogaina i le Furious Speed 5 e alu i luga mo le faʻatau

Anonim

Fa'ailogaina i se tasi o vaaiga sili ona fa'afiafiaina (silasila i le vitio i lalo) o le ata tifaga "Furious Speed 5", le Ta'aloga Tele Corvette fa'aaogaina e Vin Diesel (Dominic Toretto) ma Paul Walker (Brian O'Conner) i le ata lona lima i le saga ua sauni e fa'atau atu i le fa'atautu'i.

O lenei faʻataʻitaʻiga, o le mea moni, o se faʻataʻitaʻiga o le faʻataʻitaʻiga e seasea maua i Amerika i Matu, o lona gaosiga e leʻi sili atu i le lima iunite, e ui lava o le fuafuaga muamua a General Motors o le gaosia 125.

Na fuafuaina ma atiina ae e "tu'i" le tauvaga Ford ma Shelby Cobra, o le Ta'aloga Tele, e o'o lava i aso nei, o se tasi o Corvettes e le masani ai ma sili ona taua e mafai e tupe ona fa'atau.

Mo le ata, o le gaosiga o le "Furious Speed 5" na filifilia mo se fofo sili atu ona taugofie: sefululua faʻataʻitaʻiga atoatoa o le faʻataʻitaʻiga matagofie, na fausia e Mongoose Motorsports.

O le mea e malie ai, o lenei kamupani e faavae i Ohio, ISA, ua laiseneina e le General Motors ina ia mafai ona fausia ni ata o le Corvette Grand Sport, lea e faatau atu mo le tusa ma le 72,000 euros, e aunoa ma se afi ma leai se felauaiga.

chevrolet-corvette ita tele saoasaoa 5

I le taimi nei, o se tasi o ata e tolu na sao mai le pueina o le ata - ma le tasi o loʻo i le tulaga sili ona lelei o le tolu ... - o le a faʻatau atu i luga o le initaneti i le va o Aperila 14 ma 21 e le auctioneer Volocars, lea e faʻatatauina le tau faʻatau atu e tusa ma le 85,000. euro.

"Amerika Malosi"

Ina ia fausia lenei ata o le Corvette Grand Sport, na faʻaaogaina e Mongoose Motorsports le faʻavae o le Corvette lona fa, ae na tuʻuina atu i ai le 5.7 lita GM Performance V8 afi, e mafai ona tuʻuina atu le 380 hp o le mana.

chevrolet-corvette ita tele saoasaoa 5

O nei malosiaga uma na auina atu na'o uili pito i tua e ala i se pusa fa'aautometi.

E tusa ai ma le fa'atautu'i, na'o le eseesega va'aia i le ulua'i fa'ata'ita'iga o le 1960 o le 17" uili a le PS Engineering. O isi mea uma ua maeʻa faʻamatalaina i lalo i mea laiti, e fesoasoani e faʻamalamalamaina le gauai o lenei "Vette" ua tosina mai, e oʻo lava i le amataga o le faʻatau.

Faitau atili