Amata malulu. Ua uma ona e iloa le Covini C6W, le ta'avale e 6 uili?

Anonim

O mea uma ona o lenei Italia taʻavale taʻaloga sili e iai se e ono uili atoa — fa i luma ma le lua i tua. Na fa'aalia i le lalolagi i le 2004, na alu i le gaosiga i le 2006 (e tusa ma le 6-8 iunite i le tausaga), ae matou te le o mautinoa pe fia iunite o le Covini C6W ua uma ona gaosia.

Fa'atonuina e Ferruccio Covini, o le na faavaeina le Covini Engineering, o lona amataga na amata mai i le 1974. O le poloketi semanu e taofia i lena taimi ona o le leai o ni paʻu, pe sili atu, o le tekinolosi e maua ai paʻu maualalo e manaʻomia. O le a toe faʻaauau le poloketi, i sina mea itiiti, i le 80s ma le 90s.

O le fesili aisea e fa uili i luma? Fa'apuupuu, saogalemu ma le faatinoga.

I le tulaga o se tuʻi, e mafai ona pulea le taavale ma e itiiti le lamatiaga o le aquaplaning. O tisiki taofi e laʻititi, ae faʻatasi ai ma le fa e te maua ai se lapoʻa faʻapipiʻi tele, faʻaitiitia ai le ono mafai ona vevela. O le faamafanafanaga e faapea e sili atu; e le'i fa'aputuina e maualalo ma fa'aleleia atili le mautu.

Fa'asoa i la matou nusipepa

O le faaosofia o le Covini C6W o se 4.2 V8 (Audi) i le ogatotonu pito i tua, ma le 440 hp, e mafai ona faʻafefe 300 km / h.

Le tau? E tusa ma le 600 afe euros… faavae.

E uiga i le "Amata malulu". Mai le Aso Gafua i le Aso Faraile i Razão Automóvel, o loʻo i ai se "Amata malulu" ile 8:30 i le taeao. A'o e inu lau kofe pe fa'aputuina le lototele e amata ai le aso, fa'aauau le fa'amata'aga i mea moni mata'ina, tala fa'asolopito ma vitiō talafeagai mai le lalolagi ta'avale. I lalo ifo o le 200 upu uma.

Faitau atili